تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 949 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    منم همین مشکلو دارم سرعتش بالاتر از 15-16 نمیره
    ضمنا شبانه هم راس 6:45 قطع میشه

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

ببخشید این تعرفه سرویس خاص چه جوری هست ؟
    s5 رو در نظر بگیریم :
    70000 تومان اولش باید بدیم ،
    قیمت هر گیگ مصرفی 7500 تومان هست ،
    و هر ماه هم باید 2800 ( دو هزار هشتصد تومان ) بدیم ...
    آیا همین جوری هستش یا من دارم تو فضا سیر می کنم ؟
    کسی نبود جواب بده ؟؟

در آغاز فعالیت Networker2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان وضعیت سرویس 128/256 فن آوا ( نمایندگی هادی کام ) چطوره ؟ کسی از مرکز حکمت شعار از فن آوا سرویس داره ؟ کیفیتش چطوره ؟

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان هم چنان تورنت شبانه قطعه ؟؟
    من مرکز چمرانم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با درود .دوستان من حدود 1 ماه و نيم پيش از يه شركت كه اسم معروفي نداشت به اسم دوبرا براي اينترنت پر
    سرعت عضو شدم كه اين شركت هم يه واسطه هست براي شركتهاي ديگه كه يكبار مداركم و فرستاد براي
    نيونت براي 3 هفته اونا برگشت زدند و گفتند پورت خالي نداريم و اين شركت دوبرا دوباره منو رجوع داد به فن آوا كه الان 3 هفته ميشه تو نوبت هستم پدرم در اومده از بس كه تماس گرفتم و قبض جديد پرداخت كردم به اينا. يه جواب درست به ادم نمي دهند ميگن مداركت تو مخابرات هست به مخابرات كه تماس ميگيرم كه محل ما رو پشتيباني ميكنه ميگن كه همچين مدركي به اين نشاني و شماره اينجا نيومده ميگم اين شركت به من گفته كه فرستاده مدركم و و شما كم كاري ميكنيد جواب ميدن نه همچين چيزي درست نيست .دوباره تماس ميگيرم باهاشون ميگن ما فرستاديم شما تماس بگيري جوابتو نميدن ميگم من تا كي بايد صبر كنم هي هواله ميدن به اين هفته و اون هفته ميگم نخواستم ميگن خب اشكالي نداره از 63 هزار تومني كه دادي 37 هزار تومت براي مودم كسر ميشه و 10 هزار تومن هم براي ران‍‍‍‍‍‍زه شدن خط و 15 هزار تومن به شما برگردادنده ميشه به همين راحتي. ميگم من كه نه اينترنت پر سرعت گرفتم و نه استفاده كردم برا چي 10 هزار تومن بدم اعصابم خورد بشه بعد ا ماه و نيم و حالا 10 هزار تومن هم بدم آش نخورده و دهن سوخته .ميگن اي قانونش هست و دست ما نيست .اعصابم خورد شد و دادو بيداد كردم مدير شركت گوشي رو گرفت و كلي معذرت خواهي كرد گفتم اين معذرت خواهي شما براي من ميشه اينترنت پر سرعت جواب داد تا روز 2شنبه حتما وصل ميشه نميدونه آدم چيكار كنه تو اين مملكت دزد بازار شده هر كاري بخوان ميكنن و تو روز روشن از مردم دزدي ميكنند و توقع دارند كه مملكت خوب بشه و آباد. من كه ديگه نميدونم بايد چيكار كنم يه شكايت نامه فرستادم ميدونم فايده نداره ولي باز بهتر از هيچي آيا براي شما هم همچين مسئله اي پيش اومده ؟اگه راهي ميدونيد كه به نتيجه برسه برام بگيد تا بتونم به نتيجه برسم يا جايي كه به شكايات رسيدگي كنند .ممنون

در آغاز فعالیت h.sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خونمون

13

با درود .دوستان من حدود 1 ماه و نيم پيش از يه شركت كه اسم معروفي نداشت به اسم دوبرا براي اينترنت پر
    سرعت عضو شدم كه اين شركت هم يه واسطه هست براي شركتهاي ديگه كه يكبار مداركم و فرستاد براي
    نيونت براي 3 هفته اونا برگشت زدند و گفتند پورت خالي نداريم و اين شركت دوبرا دوباره منو رجوع داد به فن آوا كه الان 3 هفته ميشه تو نوبت هستم پدرم در اومده از بس كه تماس گرفتم و قبض جديد پرداخت كردم به اينا. يه جواب درست به ادم نمي دهند ميگن مداركت تو مخابرات هست به مخابرات كه تماس ميگيرم كه محل ما رو پشتيباني ميكنه ميگن كه همچين مدركي به اين نشاني و شماره اينجا نيومده ميگم اين شركت به من گفته كه فرستاده مدركم و و شما كم كاري ميكنيد جواب ميدن نه همچين چيزي درست نيست .دوباره تماس ميگيرم باهاشون ميگن ما فرستاديم شما تماس بگيري جوابتو نميدن ميگم من تا كي بايد صبر كنم هي هواله ميدن به اين هفته و اون هفته ميگم نخواستم ميگن خب اشكالي نداره از 63 هزار تومني كه دادي 37 هزار تومت براي مودم كسر ميشه و 10 هزار تومن هم براي ران‍‍‍‍‍‍زه شدن خط و 15 هزار تومن به شما برگردادنده ميشه به همين راحتي. ميگم من كه نه اينترنت پر سرعت گرفتم و نه استفاده كردم برا چي 10 هزار تومن بدم اعصابم خورد بشه بعد ا ماه و نيم و حالا 10 هزار تومن هم بدم آش نخورده و دهن سوخته .ميگن اي قانونش هست و دست ما نيست .اعصابم خورد شد و دادو بيداد كردم مدير شركت گوشي رو گرفت و كلي معذرت خواهي كرد گفتم اين معذرت خواهي شما براي من ميشه اينترنت پر سرعت جواب داد تا روز 2شنبه حتما وصل ميشه نميدونه آدم چيكار كنه تو اين مملكت دزد بازار شده هر كاري بخوان ميكنن و تو روز روشن از مردم دزدي ميكنند و توقع دارند كه مملكت خوب بشه و آباد. من كه ديگه نميدونم بايد چيكار كنم يه شكايت نامه فرستادم ميدونم فايده نداره ولي باز بهتر از هيچي آيا براي شما هم همچين مسئله اي پيش اومده ؟اگه راهي ميدونيد كه به نتيجه برسه برام بگيد تا بتونم به نتيجه برسم يا جايي كه به شكايات رسيدگي كنند .ممنون
    معلومه حسابی کفر تو در آورن ها.
    کاره خوبی کردی زنگ زدی.ما هیچ وقت چیزی که حق مون هست رو طلب نمیکنیم(البته استثنا هم داره)و میزاریم شرکت های از این قبیل هر کاری خواستن بکنن و بگن قانونه

داره خودمونی میشه tttmttt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تو سایت فن آوا ثبت نام کردم و درخواست سرویس S2 را دادم ولی تو سایت نوشته باید مبلغ Undefined را پرداخت کنید میخواستم بدونم این Undefined چقدر هست؟ در ضمن وضعیت سرعت دانلود سرویس 128 چه طوری هست؟
    خیلی ممنون.

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من تو سایت فن آوا ثبت نام کردم و درخواست سرویس s2 را دادم ولی تو سایت نوشته باید مبلغ undefined را پرداخت کنید میخواستم بدونم این undefined چقدر هست؟ در ضمن وضعیت سرعت دانلود سرویس 128 چه طوری هست؟
    خیلی ممنون.
    همیشه بهترین راه اینه که زنگ بزنید شرکت و منشی های خوبشون(!) شما رو راهنمایی خواهند کرد.
    سرعتش خوبه. قیمتش اما در مناطقی که فقط خودشون هستند و شرکت دیگری نیست، سر گردنه هست .

پ.ن1: این چه وضعیتی هست که هر کی هر قیمتی دلش خواست از ملت میگیره و کسی هم نیست یک رسیدگی ای داشته باشه.
    برای اینترنت 512 اون هم تازه فقط 2 گیگ !!!!!!!!! ترافیک، باید در ماه 40 هزار تومن بدییییییییییییییی. به کی بگم من آخه.
    هر ماه هم پرداخت میکنیم ، بدون اعتراض و ..... خیلی ملت خوبی هستیم دیگه.

پ.ن2: از دوستان هر کی اکانت رپید داره یا میخواد بگیره ، من مایلم که شریکی بگیریم.
    من که روزی 800 مگ بیشتر دانلود ندارم.
    هر کی مایل بود یک پ.خ بزنه و شماره تماس بده، هماهنگ کنیم.

9. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

من سرعتم با adsl 256 از 8 بیشتر نمیشه

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من با 256 ولی سرعت 8 که خیلی کمه ....!!! به پشتیبانیشون زنگ زدین ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •