سلام
منم همین مشکلو دارم سرعتش بالاتر از 15-16 نمیره
ضمنا شبانه هم راس 6:45 قطع میشه
سلام
منم همین مشکلو دارم سرعتش بالاتر از 15-16 نمیره
ضمنا شبانه هم راس 6:45 قطع میشه
کسی نبود جواب بده ؟؟
سلام
دوستان وضعیت سرویس 128/256 فن آوا ( نمایندگی هادی کام ) چطوره ؟ کسی از مرکز حکمت شعار از فن آوا سرویس داره ؟ کیفیتش چطوره ؟
با درود .دوستان من حدود 1 ماه و نيم پيش از يه شركت كه اسم معروفي نداشت به اسم دوبرا براي اينترنت پر
سرعت عضو شدم كه اين شركت هم يه واسطه هست براي شركتهاي ديگه كه يكبار مداركم و فرستاد براي
نيونت براي 3 هفته اونا برگشت زدند و گفتند پورت خالي نداريم و اين شركت دوبرا دوباره منو رجوع داد به فن آوا كه الان 3 هفته ميشه تو نوبت هستم پدرم در اومده از بس كه تماس گرفتم و قبض جديد پرداخت كردم به اينا. يه جواب درست به ادم نمي دهند ميگن مداركت تو مخابرات هست به مخابرات كه تماس ميگيرم كه محل ما رو پشتيباني ميكنه ميگن كه همچين مدركي به اين نشاني و شماره اينجا نيومده ميگم اين شركت به من گفته كه فرستاده مدركم و و شما كم كاري ميكنيد جواب ميدن نه همچين چيزي درست نيست .دوباره تماس ميگيرم باهاشون ميگن ما فرستاديم شما تماس بگيري جوابتو نميدن ميگم من تا كي بايد صبر كنم هي هواله ميدن به اين هفته و اون هفته ميگم نخواستم ميگن خب اشكالي نداره از 63 هزار تومني كه دادي 37 هزار تومت براي مودم كسر ميشه و 10 هزار تومن هم براي رانزه شدن خط و 15 هزار تومن به شما برگردادنده ميشه به همين راحتي. ميگم من كه نه اينترنت پر سرعت گرفتم و نه استفاده كردم برا چي 10 هزار تومن بدم اعصابم خورد بشه بعد ا ماه و نيم و حالا 10 هزار تومن هم بدم آش نخورده و دهن سوخته .ميگن اي قانونش هست و دست ما نيست .اعصابم خورد شد و دادو بيداد كردم مدير شركت گوشي رو گرفت و كلي معذرت خواهي كرد گفتم اين معذرت خواهي شما براي من ميشه اينترنت پر سرعت جواب داد تا روز 2شنبه حتما وصل ميشه نميدونه آدم چيكار كنه تو اين مملكت دزد بازار شده هر كاري بخوان ميكنن و تو روز روشن از مردم دزدي ميكنند و توقع دارند كه مملكت خوب بشه و آباد. من كه ديگه نميدونم بايد چيكار كنم يه شكايت نامه فرستادم ميدونم فايده نداره ولي باز بهتر از هيچي آيا براي شما هم همچين مسئله اي پيش اومده ؟اگه راهي ميدونيد كه به نتيجه برسه برام بگيد تا بتونم به نتيجه برسم يا جايي كه به شكايات رسيدگي كنند .ممنون
معلومه حسابی کفر تو در آورن ها.
کاره خوبی کردی زنگ زدی.ما هیچ وقت چیزی که حق مون هست رو طلب نمیکنیم(البته استثنا هم داره)و میزاریم شرکت های از این قبیل هر کاری خواستن بکنن و بگن قانونه
سلام
من تو سایت فن آوا ثبت نام کردم و درخواست سرویس S2 را دادم ولی تو سایت نوشته باید مبلغ Undefined را پرداخت کنید میخواستم بدونم این Undefined چقدر هست؟ در ضمن وضعیت سرعت دانلود سرویس 128 چه طوری هست؟
خیلی ممنون.
همیشه بهترین راه اینه که زنگ بزنید شرکت و منشی های خوبشون(!) شما رو راهنمایی خواهند کرد.
سرعتش خوبه. قیمتش اما در مناطقی که فقط خودشون هستند و شرکت دیگری نیست، سر گردنه هست .
پ.ن1: این چه وضعیتی هست که هر کی هر قیمتی دلش خواست از ملت میگیره و کسی هم نیست یک رسیدگی ای داشته باشه.
برای اینترنت 512 اون هم تازه فقط 2 گیگ !!!!!!!!! ترافیک، باید در ماه 40 هزار تومن بدییییییییییییییی. به کی بگم من آخه.
هر ماه هم پرداخت میکنیم ، بدون اعتراض و ..... خیلی ملت خوبی هستیم دیگه.
پ.ن2: از دوستان هر کی اکانت رپید داره یا میخواد بگیره ، من مایلم که شریکی بگیریم.
من که روزی 800 مگ بیشتر دانلود ندارم.
هر کی مایل بود یک پ.خ بزنه و شماره تماس بده، هماهنگ کنیم.
دوست من با 256 ولی سرعت 8 که خیلی کمه ....!!! به پشتیبانیشون زنگ زدین ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)