نصرتي در گفت وگو با فارس:
با موفقيت در پرسپوليس راحتتر به تيم ملي ميرسم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: آرامش كنوني را بسيار دوست دارم و ميدانم با موفقيت در اين تيم، راحتتر به تيم ملي ميرسم.
محمد نصرتي مصاحبهاي با خبرنگار خبرگزاري فارس انجام داد كه در زير ميخوانيد:
فارس: وضعيت پرسپوليس را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
خوب است. به نظرم اگر دو بازي كه در تهران داشتيم با برد ميگذشت، خيالمان خيلي راحتتر از الان بود.
فارس: دليلش اين نيست كه دفاع كمي متزلزل شده است؟
فكر كنم در كار دفاعي بايد دفاع كنيم؛ يعني همه نبايد چشمشان فقط به من يا سپهر باشد چون ما هيچ وقت دوست نداريم كمكاري كنيم.
فارس: پس كمي خط هافبك را مقصر ميداني؟
نگفتم كه مقصر است چون واقعا خط هافبك ما باوجود آقاكريم و بازيكنان ديگر، بسيار زهردار است و ميتواند خيلي راحت فورواردها را تغذيه كند. به هيچ عنوان بايد به دنبال مقصر نگرديم. فقط به قول آقاي قطبي، انجام كارها در بعضي از اوقات به هم ميخورد.
فارس: آيا واعظي ميتواند خيال دفاعها را از پشت سرشان راحت كند؟
چرا كه نه، او دروازهباني با فيزيك مناسب و با انگيزه بالا است. فكر كنم درست است كه مقابل مقاومت چند گل خورد؛ ولي چندين گل هم گرفت.
فارس: آيا رودباريان چنين امتيازهايي ندارد؟
حسن دروازه خوب و مليپوش ما است؛ حتي سالها كنارش براي پاس بازي كردهام. اميدوارم ديگر مصدوميت سراغش نيايد؛ ولي در نكات فني او هيچ حرفي نيست. همه او را ميشناسد؛ همينطور فرشيد كريمي و حقيقي. به نظر، كلكسيون بهترين دروازهبانها را در پرسپوليس داريم.
فارس: چرا مقابل مقاومت سپاسي در هنگام گل خوردن، بر سر واعظي فرياد ميزدي:
با واعظي نبودم؛ بلكه با هافبكمان بودم چون راحت فرصت داده بودند حريف هر ضربهاي دوست دارد، به سمت دروازه بزند.
فارس: ديدار با پاس همدان را چگونه ميبيني؟
پاس همدان يا هر تيم ديگري مقابل پرسپوليس يا استقلال، 90 درجه بهتر از بازي ديگر خود، بازي ميكند چون قصد دارد اسمش روي زبان بيفتد.
فارس: مثل اينكه قطبي براي شما و ساير مدافعان تمرين ويژهاي در نظر گرفته بود؟
در اين هفته تمرينات خوبي انجام دادهايم؛ حتي آقاي قطبي و استيلي به صورت خصوصي راهنماييهايي كردهاند كه بايد حتما در زمين پياد كنيم.
فارس: مثلا چه موردهايي؟
آقاي قطبي بارها تاكيد دارد كه اول نبايد گل بخوريم. او مطمئن است تيمي كه گل نخورد، راحتتر به گل ميرسد؛ به همين علت، از ما خواسته كه به هيچ عنوان با از دست دادن تمركز، سيستم دفاعي را خراب نكنيم.
فارس: پس قبول داري در بعضي اوقات خط دفاعي تمركز ندارد؟
بستگي دارد كه چگونه آن را وصف كنيد. توپي از سمت راست سانتر مي شود و يك روز شانس با فوروارد طرف است و به شكل زيبايي توپ را داخل دروازه ميكند. اين تمركز از دست دادن نيست. به نظر من منظور ايشان اين است كه دايم بتوانيم با حرف زدن و راهنمايي به يكديگر كاري كنيم كه دروازهبان گلهايي نخورد كه روي تاكتيك حريف باشد.
فارس: معتقدي كه بعضي بازيكنان براي خودش فوتبال بازي ميكنند؟
فكر نكنم بازيكني كه پيراهن پرسپوليس را بر تن ميكند و 70 هزار نفر تشويقش ميكند، دوست ندارد تيمش نتيجه مطلوب نگيرد. به همين علت قصد دارد به هر طريقي كه شده نمايش خوب و حتي گلزني بكند. حال بعضي اوقات توپ داخل گل نميرود و كاري نميتوان كرد.
فارس: شايد تماشاگران دليلي براي اين مشكلات باشند؟
خواهش ميكنم ما را با تماشاگران دچار مشكل نكنيد. آنها سرمايه باشگاه و حتي فوتبال هستند. يكي از دلايلي كه من يا امثال من به اين تيم ميآيند، همين تماشاگران خوب و خونگرم هستند.
فارس: آيا به نظر تو پرسپوليس ميتواند 3 امتياز را به نفع خودش تمام كند؟
بله، براي هر 3 امتياز به ميدان ميرويم؛ اما نبايد از شايستگيهاي تيم پاس همدان گذشت چون اين مورد را بارها در هفته گفتهام. اسم پاس ميآيد حال و هواي ديگري دارم.
فارس: پس چرا از اين تيم جدا شدي؟
پاسي كه در آن بازي ميكرديم، زمين تا آسمان با اين پاس فرق دارد. فكر كردم در پرسپوليس بازي كنم، خيلي بهتر است.
فارس: بازي در پرسپوليس به جز تماشاگران و محبوبيت، چه خوبيهاي ديگري دارم؟
به نظر من با موفقيت در پرسپوليس، خيلي راحتتر به تيم ملي مي رسم چون واقعا در اين چند مدت كه در خدمت پرسپوليس بودم، آرامش لازم را هم داشتهام.
فارس: پس هدف اولت حضور در تيم ملي است؟
هدف هر بازيكني است. با شرايط آرماني كه دارم، اميدوارم هميشه در بازي براي تيم ملي باشم كه حتي بتوانم در جام جهاني آينده نيز براي تيم ملي خدمت كند.
فارس: به نظر تو براي شروع تمرينات تيم ملي دير نيست؟
فكر كنم خيلي از تيمها حتي بازي تداركاتي و شركت در تورنمنتهاي مختلف را شروع كردهاند؛ اما نبايد فراموش كنيم انتخابات فدراسيون را داريم و ميتوانيم با موفقيت يك فرد ورزشي در اين انتخابات، خيلي بهتر از گذشته برنامهريزي كنيم.
فارس: در پايان اگر حرفي داري بگو؟
اميدوارم آقايان بيش از گذشته به فكر فوتبال باشند چون فوتبال ما بيش از اين در آسيا و حتي فراتر از آن، حرف براي گفتن دارد.