تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 124 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ادامه ی این کو پس؟من خودم ادامه اش میدم با اجازت:شما اون دستگاه رو به پشت XBox 360 ات وصل میکنی بعدش از طریق کامپیوتر با اون دستگاه که الان جزوی از ایکس باکس ات محسوب میشه Sync یا Connection برقرار میکنی و بقیه تنظیمات رو طبق پست اول این تاپیک انجام میدی...(برای استفاده از آنتن وایرلس ایکس باکس به مودم وایرلس یا کیت وایرلس کامپیوتر نیاز هست.با مودم معمولی اون دستگاه فایده ای نداره...!)

آره اصلا معمولی و حرفه ای نداره.
    طبق گفته ی پدرام جان فقط PING شما مهمه , یعنی یک 256kb با PING زیره 200 راحت میتونه بازی کنه !
    عزیزم Ping برای بازی و میزان Lag ای که میده مهمه و اصلیت سرعت کیلو بیت بر ثانیه برای دانلود و آپلودت استفاده میشه.پس سرعت هم بی ربط نیست...در ضمن همون Packet هایی که تبادل میشه فقط به PING Memory بستگی نداره.پس 100% نمیتونی بگی که Ping فقط مهمه.در ضمن با ping 270 هم من بدون مشکل بازی کردم.
    سپهر
    جلل خالق !!!

این پست رو من کی دادم !!

عزیزم من کی گفتم فقط PING مهمه !!؟؟ بنده الان Dial Up دارم و میانگین Ping ام بین 340 تا 360 هست !!

بعدش هم هر مرحله داده/گرفته از 7 طبقه ساخته شده (اگه نمیدونید مطالعه کنید)

پس میزان PING مهمتر از سرعته . اگه یک Packet نتونه از Encrypt Layer با سرعت خوبی عبور کنه تمام Layer ها به مشکل بر میخوره

یعنی میتوان گفت کم شدن سرعت Ping یه واحد به توان رسیده هست.

در ضمن ما برای بازی در LIVE چیزی رو DL یا UP نمیکنیم که بخواد سرعت واسمون مهم باشه.در LIVE فقط نیاز به پاسخ و جواب های سریع هست که در کل به نام Ping معرفی شده.
    Last edited by SamGun; 12-02-2010 at 23:07.

2. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    ببخشید دوستان من تازه xbox360 خریدم (حدود 2 ماه) تا حالا به live وصل نشدم (آخه می ترسم بن بشم،چون pspام بن شده خیلی از بن شدم می ترسم) می شه یه راهنمایی بکنید که من چی کار بکنم که حداقل یه بار هم که شده live رو ببینم چه شکلی هست.
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام به همه
    ببخشید دوستان من تازه xbox360 خریدم (حدود 2 ماه) تا حالا به live وصل نشدم (آخه می ترسم بن بشم،چون pspام بن شده خیلی از بن شدم می ترسم) می شه یه راهنمایی بکنید که من چی کار بکنم که حداقل یه بار هم که شده live رو ببینم چه شکلی هست.
    مرسی
    شما باید درایوتون را به LT اپدیت کنید انجام این اپدیت کار هرکسی نیست و باید بدین بیرون تا براتون انجام بدن

5. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما باید درایوتون را به LT اپدیت کنید انجام این اپدیت کار هرکسی نیست و باید بدین بیرون تا براتون انجام بدن
    خیلی ممنون ، برای اتصال به live فقط باید ورژن xbox رو lt کنم، اکانت live هم می خواد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

خیلی ممنون ، برای اتصال به live فقط باید ورژن xbox رو lt کنم، اکانت live هم می خواد؟
    اگه تا حالا به LIVE وصل نشدین 1ماه اکانت رایگان دارین.

در آغاز فعالیت peditx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    teHran

پيش فرض

سلام به دوستهای گل! اقایون 1 مساله انگار فراموش شده که ADSL تو ایران با PPPOE اکانت شده که شما مودم رو نمی تونی اتوماتیک آن بشه یعنی به زبون ساده موذم نمی تونه روتر باشه و اینترنت رو به اشتراک بزاره!!!!!! حالا تو این ISP های گل و بلبل باید چه کرد؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بگیرم!!!!!

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام به دوستهای گل! اقایون 1 مساله انگار فراموش شده که ADSL تو ایران با PPPOE اکانت شده که شما مودم رو نمی تونی اتوماتیک آن بشه یعنی به زبون ساده موذم نمی تونه روتر باشه و اینترنت رو به اشتراک بزاره!!!!!! حالا تو این ISP های گل و بلبل باید چه کرد؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بگیرم!!!!!
    از کجا اکانت میگیرید ؟!

شرکت داتک این امکان رو داره ، یعنی مودم شما 24 ساعته و بدون نیاز به ساختن کانکشن به محض روشن کردن مودم وصل میشه ، اینجا یه دونه روتر میگیرید و Default Gate Way روتر رو روی IP مودم قرار میدید و تمام .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

عزیزم Ping برای بازی و میزان Lag ای که میده مهمه و اصلیت سرعت کیلو بیت بر ثانیه برای دانلود و آپلودت استفاده میشه.پس سرعت هم بی ربط نیست...در ضمن همون Packet هایی که تبادل میشه فقط به PING Memory بستگی نداره.پس 100% نمیتونی بگی که Ping فقط مهمه.در ضمن با ping 270 هم من بدون مشکل بازی کردم.
    سپهر

جلل خالق !!!

این پست رو من کی دادم !!

عزیزم من کی گفتم فقط PING مهمه !!؟؟ بنده الان Dial Up دارم و میانگین Ping ام بین 340 تا 360 هست !!

بعدش هم هر مرحله داده/گرفته از 7 طبقه ساخته شده (اگه نمیدونید مطالعه کنید)

پس میزان PING مهمتر از سرعته . اگه یک Packet نتونه از Encrypt Layer با سرعت خوبی عبور کنه تمام Layer ها به مشکل بر میخوره

یعنی میتوان گفت کم شدن سرعت Ping یه واحد به توان رسیده هست.

در ضمن ما در LIVE چیزی رو DL یا UP نمیکنیم که بخواد سرعت واسمون مهم باشه.در LIVE فقط نیاز به پاسخ و جواب های سریع هست که در کل به نام Ping معرفی شده.
    اون پست منه عزیزم نه پست شما
    شما تو لایو دانلود و آپلود نمیکنی؟؟؟عجیبه..!!!من توی یه هفته ای که دوباره رفتم لایو حدود 2.5 GIG فقط تریلر و ویدیو دانلود کردم.پس لایو بخش بازی آنلاینش به ping نیاز داره فقط.
    یا حق

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

از کجا اکانت میگیرید ؟!

شرکت داتک این امکان رو داره ، یعنی مودم شما 24 ساعته و بدون نیاز به ساختن کانکشن به محض روشن کردن مودم وصل میشه ، اینجا یه دونه روتر میگیرید و Default Gate Way روتر رو روی IP مودم قرار میدید و تمام .
    شاتل هم همچین حرکتی میزنه یا ما دستمون تو ماسته؟؟؟

11. 2 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اون پست منه عزیزم نه پست شما
    شما تو لایو دانلود و آپلود نمیکنی؟؟؟عجیبه..!!!من توی یه هفته ای که دوباره رفتم لایو حدود 2.5 GIG فقط تریلر و ویدیو دانلود کردم.پس لایو بخش بازی آنلاینش به ping نیاز داره فقط.
    یا حق

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

نه میدونم منظورم همون 3 کلمه ی اول بود !!

ببینید من اصلا نگفتم که فقط Ping مهمه ! گفتم Ping مهم تره. وگرنه سرعت هم جای خودش رو داره.

خوش به حالتون , من چون الان ADSL ندارم و قبلا هم زیاد LIVE رفتم الان دیگه نمیتونم برم چون BAN میشم.

MS Point هم که نداریم دیگه هیچی ...

آهان راستی پستم رو اصلاح کردم ! حواسم نبود باید مینوشتم بازی در LIVE .
    Last edited by SamGun; 12-02-2010 at 23:45.

13. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من هیچ وقت اون موقع ها که ایران بودم ، از شاتل اینترنت نگرفتم ، یا پارس آنلاین بود یا داتک یا البرز یا سپنتا یا فناوا که همشون اینطوری بودند .

این شاتل هم خیلی گرون بود هم میگفت اگر مودم از خودت باشه اصلا بهت چیزی نمیفروشم هم محدودیت دانلود داشت که الان مثل اینکه دیگه همه دارند برای همین برای شرکت که توی انقلاب داشتیم با اینکه فقط شاتل اون موقع ها به اونجا ADSL میداد ، رفتیم Point 2 Point از همون داتک گرفتیم گرون تر شد ولی به دامان شاتل تمامیت خواه نیوفتادیم

15. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •