دوستان هركي فهميد اين گوشي با اپديت جديد چه تغييري پيدا كرده لطفا بنويسه
دوستان هركي فهميد اين گوشي با اپديت جديد چه تغييري پيدا كرده لطفا بنويسه
من يه نقشه رهياب تهران 87 از سايت ----------- دانلود كردم ولي حتما بايد تو گوشي نصب بشه وگرنه اجرا نميشه جاوا هم هست كسي ميدونه مشكل چيه؟
دوستان چرا MobyExplorer رو این گوشی کار نمیکنه؟
پیغام میده که دسترسی به برنامه به حالت غیر مجاز تنظیم شده است.
ایراد از چیه؟
ایا نرم افزار مشابهی برا این گوشی هستش که بشه رو فایلها پسورد گذاشت؟
شما قبل از اجراي برنامه روي فايل اون كه هستي دكمه سمت چپ موس رو بزن بعد برو تو قسمت دسترسي بعد قسمت دسترسي به داده بعد قسمت هاي زير رو تغيير بده :
خواندن داده ها : سوال در هر زمان (در حالت عادي روي غيرمجاز گذاشته شده)
افزايش/ويرايش داده : سوال در هر زمان. اين گزينه هم در حالت پيش فرض رو غيرمجاز قرار داده شده.
اينا بيشتر براي امنيت اطلاعاته و در هر زمان كه بخواي يه پوشه باز كني ازت اجازه ميگيره.
تو اين گوشي جايي براي نصب نيست. چه پيغامي ميده؟ شايد تونستيم راهنمايي كنيم
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون اما من اینجا که گفتید رو رفتم ولی اون قسمتهای مجازش غیر فعاله.نمیشه انتخاب کرد.
ایا راهی هستش؟
براي امنيت بالاتر گوشي نوكيا اين اجازه رو فقط براي برنامه هايي داده كه از گواهي نامه هاي مجاز اين شركت استفاده مي كنن. شما فقط ميتوني گزينه اول رو كه يعني همون سوال در هر زمان هست رو انتخاب كني.
آیا برنامه ای غیر MobyExplorer هست که بشه رو این گوشی نسب کرد
که عملکرد همین برنامه را داشته باشه؟
![]()
دوست عزيز فيل رو كه unzip ميكنم ايكونش ميشه مثل ايكون install appliations تو صفحه nokia pc suite بعد كه روش كليك ميكنم اگه گوشي به كامپيوتر متصل باشه شروع به نصب اون روي گوشي ميكنه بعد هم پيغام ميده كه حجم فايل زياده( البته حجم اين برنامه بالاي يك مگ هست فقط ميخواستم راه اون دوستمون كه گفته بود برنامه هاي بالاي يك مگ رو ميخونه عمل ميكنه يا نه؟)
در ضمن اگه خود برنامه رو هم بدون نصب داخل گوشي بريزم اجراش نميكنه يعني اصلا فايلو نميشناسه
Last edited by GHOST RECON; 18-04-2008 at 17:42.
پس احتمالا فايل شما جاوا نيست.
برنامه PC Suite همه فايل هاي جاوا و سيمبيان Sis , Sisx رو به صورت همون آيكون كه شما فرموديد در مياره پس طبيعيه كه روي گوشي شما قابل اجرا نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)