اول باید مشخص کنی که مودم میخوای یا مودم روتر.
مال من مودم روتر D-Link DSL-520T با یک خروجی لن هست قیمتشم 3 ماه پیش 45000 الانم باید همین حدودا باشه.
اول باید مشخص کنی که مودم میخوای یا مودم روتر.
مال من مودم روتر D-Link DSL-520T با یک خروجی لن هست قیمتشم 3 ماه پیش 45000 الانم باید همین حدودا باشه.
از دوستان کسی در شیراز از سرویس Adsl2+ شاتل(آرانیک) استفاده می کنه؟
سلام
به نظر من از شيراز مودم نخر چون مودم دست دوم هم کمتر از 40 تومن بهت نمي دهند اون هم usb
من بهت پيشنهاد مي کنم مودم TP-link 8811 بگيري قيمت اش 35 تومن هست شيراز هم گيرت نمي ياد
يکي از بچه ها بگو از تهران برات بخره با پست پيشتاز 38 يا 39 تومن هم در بياد صد شرف داره بخواي 60 تومن پول مودم بدي
مودم روتر adsl2 داري خروجي لن و usb و کليه کابل هاي مورد نياز و همچنين اسپليتر با گارانتي
اين هم سايت اش هست مي توني درخواست بدي از اين جا هم شايد برات بفرستند من بچه ها از تهران برام فرستادند 35+4 هزينه بسته بندي و پست شد 39 تومن خيلي هم خوبه هيچ تنظيماتي نمي خواد انجام بدي
اين سايت نمايندگي در ايران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سايت خودم مودم ببين امکاناتش رو:
اين هم پشتيباني سخت افزاري:
راستي شکل اش با ايني که توي سايت هست فرق مي کنه
توي شيراز من گشتم مودمي که خروجي لن داشته باشه فقط dlink هست که نمايندگي پاساژ ملاصدرا مي ده 48 هزار تومن
حالا اين مودم که ديگه با اين قيمت و يک سال گارانتي خيلي بهتره تنظيمات هم نداره راحت کانکت مي شي
موفق باشي
خطاب به سايت پي سي ورد:
راستي اين پي سي ورد هم آبروي هر چي سايت هست رو برده با اين غير فعال کردن لينک هاش و بي بي کد هاش
بابا مگه گوگل نيست که هميشه اين سايت پي سي ورد و يکي دو تا سايت ديگه رو در اولين صفحه نتايجش نشون مي ده ؟
خوب هيچوقت اومده ايندکس هاي شما رو پاک کنه هيچوقت اومده پولي از شما بابات اين چيزها بگيره تا کي اين سايت ها مي خواهند به اين کارهاشون ادامه بدهند
Last edited by interanet; 25-10-2007 at 19:27.
دوست عزیز چطور در شیراز مودم پورت لن گیر نمیاد و فقط d-link هست.........
تمام مودل ها مثل planet-asusو..... گیر میاد البته قبول دارم که قیمت های شیراز بالا تر از چیزی هست باید باشه و حسابی سر مردم رو شیره میمالن...........
چكيده كلام شما اينه كه چون تنظيم TP-link 8811 راحت تره بهتره
در صورتي كه من جايي نبوده كه تعريف asus am602 رو نشنوم
در ضمن قيمت شيراز و تهران اون هم زياد فرقي با هم نداره
سلام
دوستان عزيز
بنده فقط به لحاظ قيمت عرض کردم آخه مودمي که معرفي کردم adsl2 و مودم روتر و خروجي لن و usb و به همراه اسپليتر و قميت هم 35 هزار تومان
اگه گفتم dlink چون ارزونترين مودم usb دار که 30 هزار تومان هست و بعد از اون از لحاظ قيمت ارزونترين مودم فقط مودم 48 هزار تومني dlink هست که خروجي لن داره من که تو شيراز اينطوري ديدم
منظورم قيمت بود نه مدل
در شيراز هم شايد الان باشه ولي دو ماه قبل اين مودم وجود نداشت بعيد مي دونم گيرتون بياد توي شيراز
TP link 8811
موفق باشيد
سلام به همهء همشهریان
در جواب دوست عزیزم باید بگم من یک سال هست که مودم Hoaweiگرفتم وراضی هستم
نمایندگی اصلی صبانت در شیراز کجاست؟
3 تا نمایندگی تو شیراز داره
تو سایتش مشخصات نماینگی ها با شماره تلفنشونو داده.
اشتراک من از شبکه ی رایانه ی شیراز هست که یکی از همون نمایندگی ها هست
سلام
بچه ها ميگم الان صبا نت شبانه كه رايگان هست از چه ساعتي تا چه ساعتي هست؟
تو سايتش ننوشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)