تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 43 از 285 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

4

سلام اگه آزمون کانون امتحان میدین می شه بپرسم قیمت آن چقدره؟

داره خودمونی میشه amiramirian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من برا 20 آزمون 166500 پرداخت کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

فقط 20 آزمون و اندیشه سازان برای زیر 1000.

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اونایی که کنکور آزمایشی قلم چی اسم نوشتن.
    دیروز کنکور آزمایشی قلم چی چطور بود؟

من اولین بارو بود کنکور آزمایشی دادم.بدون آمادگی رفتم سر جلسه.

ترازم 5150 شد.نمیدونم خوبه یا بد...
    من که از پارسال به طور کامل قلم چی میرفتم
    رتبم خوب شد و چیز عجیب اینکه تزارم شد 7850
    و رتبم 51
    در صورتی که در امتحان های تابستون با رتبه های 39 و 37 و 59
    حداکثر ترازم 7480 بود
    و دلیلش یکی افزایش تعداد شرکت کننده ها و دیگری سخت تر کردن سوالا ت بود
    این هم درصد ها و ترازهای مربوط به آن
    حسابان 100 8832
    هندسه 100 7437
    فیزیک 93 8392
    شیمی 73 7138
    ادبیات 73 6758
    دینی 87 6699
    زبان 100 7175
    عربی 100 7479
    دیفرانسیل 60 6438
    تحلیلی/گسسته 100 7155
    فیزیک پیش 50 6091
    شیمی 70 6106
    زبان پیش 40 4938
    البته این مربوط به آخرین آپ دیت کارنامه است که جمعه 8 شب بود
    ولی شما خوب کاری کردی حداقل با این که آمادگی نداشتی و اولین امتحانت بوده ولی شهامتشو داشتی که
    تو امتحان شرکت کنی
    به تدریج عادت میکنی و رتبه هات خوب میشه به امید خدا

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

11

آقا من کتاب دین و زندگی رو هنوز ندارم. دختر خالم هم نداره. میخوام ببینم واقعا هنوز در نیومده یا فقط به ماها ندادن؟ چون میدونید که کتابا ی پیش رو مدرسه خودش میده!
    به جهنم که ندادن عزیز خوب کتاب جامع دین و زندگی گاج رو بگیر نگران کتاب هم نباش !!! 3تا کتاب رو هم ریختی دور ریختی!!! خوب رو این کتاب در طول زمان کار کن حتما تست های ارمایشی سنجش رو در دین وزندگی پیگیر باش چون کتاب عوض شده واولین بار سوالاتی هم که در کنکورش بود نشون داد مدرسه برای این درس نباید بری وخودت مدام بخونیش!!! جدی گفتم

سلام
    من زودی برم سر اصل مطلب
    خوب من چندتا کتا ب کمک آموزشی و چندتا کتاب تست می خوام
    من حال پشت کنکوری رشته تجربی هستم
    حالا چه درسهایی ضعیفم:
    1- فیزیک خوبم
    2- شیمی کتاب گاچ گرفتم چطوری؟
    3- ریاضی بلدنیستم خیلی افتضاحه چی بگیرم؟
    5- زیست بد نیست
    خوب حالا باید شما بگید چهکتاب تستی برااینا خوبه
    من که منتظرم
    سلام دوست عزیز
    اولین بار است کنکور میدی یا دومین بار؟
    چون فیزیک خوبی( تو تست راه افتادی توش) کتاب فیزیک پایه گاج سفید رو داشته باش مدام روش تست بزن برای پیش هم گاج خوبه مبتکران اون جلد اولش رو که غوله برای تو که فیزیکت خوبه تو صیه نمیکنم ولی جلد 2 اون رو که شروع می کنه راجع حرکت دایره ای و نوسانی حتما بخون بیان جذاب این کتاب کمکت میکنه بهتر ازش استفاده کنی کتاب 10 سال کنکور قلم چی اون ابی هم انصافا خوب ظاهر شده و با ارائه خلاصه در ابتدا خیلی ها رو وسوسه میکنه از شر تست های تمام نشدنی( ولی خوب) گاج پناه بیارن به 10سال 30 سال کنکور قلم چی تا می تونی خلاصه از فرمول ها برای خودت داشته باش و در سال اخر دائم تستی کار کن و در کنار عمیق خواندن باید فرمول حفظ کنی

شروع کننده این تاپیک کتاب شیمی کنکور 12000 رو معرفی کرده بود راجع این زیاد نمیدونم ولی 100 برای تو که تجربی هستی باید کتاب سفید گاج پیش1و100هزار البته کتاب سفید کاج پیش2 (رو دستش نیمده ونمی یاد) رو داشته باش برای پایه هم رو هر کدوم از گاج ها حساب کن کتاب ابی قام چی سال سوم هم در محلول ها خوب ظاهر شده 100 البته رو مسائل کار کن واز روش تستی حلشون کن نه از استوکیومتری باید یاد بگیری اون روشها رو روش های تستی درصد خلوص بازده غلظتهاو...

برای تجربی ها ریاضی معضل بوده از گاج ومبتکران استفاده کن
    برای زیست رو فصل های مهم بیشتر کار کن از گاج میتونی استفاده کنی اون گربه هرو هم ول کن درسال اخر

مرسی و ممنون
    مفید بود

راستی برا رتبه زیر 1000 به چه درصد هایی نیاز است؟؟
    بسته به نوع کنکور فرق میکنه وتا کجا زیر 1000؟
    بر 86 ادبیات75 عربی 75 دینی 80 زبان 80 ریاضی55 فیزیک 70 شیمی 75 البته میتونی ریاضی رو30% بزنی وزیر 1000یا1500 بشی میشه اگر عمومی ها رو کم از75 نزنی وفیزیک وشیمی رو هم بالای70 75
    اینجوری 800 میشی(درمنطقه2 و450در1)

با عرض سلام
    لطف کنید از این به بعد هر کی میخواد کتاب معرفی کنه توی پیغام خصوصی بگه
    چون اینجوری که اینجا میگید همه گمراه میشن
    چون کتاب سلیقه ی شخصیه
    اره سلیقه مهمه ولی کتاب های دین و زندگی جامع گاج زبان فارسی سبزگاج شیمی2 (پیش) سفید گاج مبتکران(اندیشه سازان سابق) فیزیک پیش1 جلد 2 فیزیک2(پیش) و سال سومش ( تالیف فرین کمانگر وزاهدی) و برخی دیگه سلیقه ای نیست باید بگیری راه بیفتی سلیقه این است که بین عربی ایاد فیلی و سفیدگاج بری یکی رو بگیری

سلام

دوستان عزیر من امسال کنکور را دادم وقبول شدم.

ابنم به شما بگم که سولات کنکور آزمایشی سنجش اصلا به درد نمیخوره.

سوالاتش مشکل داره یا مال سالهای قبل است.

هرجایی که میخوای کنکور آزمایشی بدید. بدید اما در سنجش نکید.
    دوست عزیز برای مرحله ای ها در سال سوم100% حق باتو برای پیش60% حق باتو ولی برای جامع هاش کنکوری نباید رو زمین باشه که نره تو اون شرکت کنه مخصوصا پیشیها سوالاش گه هم بود باید از گزینه 2 وقلم چی وغیره بزنید وبرید تو اون جامعه اماری شرکت کنید وسنجیده بشید

اونایی که کنکور آزمایشی قلم چی اسم نوشتن.
    دیروز کنکور آزمایشی قلم چی چطور بود؟

من اولین بارو بود کنکور آزمایشی دادم.بدون آمادگی رفتم سر جلسه.

ترازم 5150 شد.نمیدونم خوبه یا بد...
    عزیز خوب نیست اصلا ولی خوب اماده نبودی دیگه!!!!!!!!!!

آخه چرا تا حالا ندادن؟ نمیگن ما میخوایم برنامه ریزی کنیم خیر سرمون
    با سال پیش زیاد فرقی نداره حالا تو برنامه ریزی شما اون حذفیات هم دخیله؟ 4تا صفحه گل گلی از دینی رو حذف کردن با فصل اخر امارو دیگه!!!

درصد های نفر اول رشته علوم رياضي و فني كنكور86

زبان و ادبيات فارسي
    90/3
    زبان عربي
    94/5
    فرهنگ و معارف اسلامي
    88/9
    زبان خارجي
    94/5
    رياضيات
    100
    فيزيك مكانيك
    94/0
    شيمي
    92/2
    نمره كل 13394
    رتبه كل 1
    آخرين رتبه مجاز در سهميه
    60893
    خدا بگم چیکارش کنه !!! شسته گذاشته کنار!!!

فقط 20 آزمون و اندیشه سازان برای زیر 1000.
    منظورت از ازمون اندیشه سازان همون گاما است؟ یعنی این قدر تو خفنی که 20 ازمون وگاما میدی؟؟ یا علی یکی شون رو میدی دیگه!!!!

و رتبم 51
    حداکثر ترازم 7480 بود
    حسابان 100 8832
    هندسه 100 7437
    فیزیک 93 8392
    شیمی 73 7138
    ادبیات 73 6758
    دینی 87 6699
    زبان 100 7175
    عربی 100 7479
    دیفرانسیل 60 6438
    تحلیلی/گسسته 100 7155
    فیزیک پیش 50 6091
    شیمی 70 6106
    زبان پیش 40 4938
    ولی شما خوب کاری کردی حداقل با این که آمادگی نداشتی و اولین امتحانت بوده ولی شهامتشو داشتی که
    تو امتحان شرکت کنی
    به به جناب رئیس!!! تو که خودت استادی رشتتم که مثل ما یعنی( قبلنا )ریاضی فیزیک بوده
    دقیقا از الان باید مواظب باشی چون ترازت ممکنه بالاتر بره ورتبت به زودی به100بکشه می خوام بگم رتبه رو ولک جـــــــــدا خدمتت عرض کنم وضعت خوبه اره خیلی خوبه ولی خودت میدونی پیش یه چیزه دیگس امیدوارم توش کم نیاری که با 3سال قبل تو فشردگی برابری میکنه
    حیفه سال اخرت رو با قلم چی پر کنی با وضع شما 100 شک نکن باید گزینه 2 امتحان بدی عزیز تعداد این ازمون های قلم چی رو اگر نمی خوای کلا کنسلش کنی به حداقل برسون وبا گزینه 2 هماهنگ شو راجع علتش هم خواستی مفصل میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من آزمون اول نتونستم شركت كنم.
    اين يارو پشتيبانه بهم گفت بهت زنگ ميزنم هنوزم تماس نگرفته و من بنابراين هنوز برنامه آزمون دوم رو ندارم.
    كجاها رو بخونم؟
    ضمناً طبيعيه يا اينكه برنامه شماها رو هم ندادن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

و رتبم 51
    حداکثر ترازم 7480 بود
    حسابان 100 8832
    هندسه 100 7437
    فیزیک 93 8392
    شیمی 73 7138
    ادبیات 73 6758
    دینی 87 6699
    زبان 100 7175
    عربی 100 7479
    دیفرانسیل 60 6438
    تحلیلی/گسسته 100 7155
    فیزیک پیش 50 6091
    شیمی 70 6106
    زبان پیش 40 4938
    تو امتحان شرکت کنی
    چه میکنه این بازیکن!!
    دست ما رو هم بگیر بابا!
    به جهنم که ندادن عزیز خوب کتاب جامع دین و زندگی گاج رو بگیر نگران کتاب هم نباش !!! 3تا کتاب رو هم ریختی دور ریختی!!! خوب رو این کتاب در طول زمان کار کن حتما تست های ارمایشی سنجش رو در دین وزندگی پیگیر باش چون کتاب عوض شده واولین بار سوالاتی هم که در کنکورش بود نشون داد مدرسه برای این درس نباید بری وخودت مدام بخونیش!!! جدی گفتم

سلام دوست عزیز
    اولین بار است کنکور میدی یا دومین بار؟
    چون فیزیک خوبی( تو تست راه افتادی توش) کتاب فیزیک پایه گاج سفید رو داشته باش مدام روش تست بزن برای پیش هم گاج خوبه مبتکران اون جلد اولش رو که غوله برای تو که فیزیکت خوبه تو صیه نمیکنم ولی جلد 2 اون رو که شروع می کنه راجع حرکت دایره ای و نوسانی حتما بخون بیان جذاب این کتاب کمکت میکنه بهتر ازش استفاده کنی کتاب 10 سال کنکور قلم چی اون ابی هم انصافا خوب ظاهر شده و با ارائه خلاصه در ابتدا خیلی ها رو وسوسه میکنه از شر تست های تمام نشدنی( ولی خوب) گاج پناه بیارن به 10سال 30 سال کنکور قلم چی تا می تونی خلاصه از فرمول ها برای خودت داشته باش و در سال اخر دائم تستی کار کن و در کنار عمیق خواندن باید فرمول حفظ کنی

شروع کننده این تاپیک کتاب شیمی کنکور 12000 رو معرفی کرده بود راجع این زیاد نمیدونم ولی 100 برای تو که تجربی هستی باید کتاب سفید گاج پیش1و100هزار البته کتاب سفید کاج پیش2 (رو دستش نیمده ونمی یاد) رو داشته باش برای پایه هم رو هر کدوم از گاج ها حساب کن کتاب ابی قام چی سال سوم هم در محلول ها خوب ظاهر شده 100 البته رو مسائل کار کن واز روش تستی حلشون کن نه از استوکیومتری باید یاد بگیری اون روشها رو روش های تستی درصد خلوص بازده غلظتهاو...

برای تجربی ها ریاضی معضل بوده از گاج ومبتکران استفاده کن
    برای زیست رو فصل های مهم بیشتر کار کن از گاج میتونی استفاده کنی اون گربه هرو هم ول کن درسال اخر

بسته به نوع کنکور فرق میکنه وتا کجا زیر 1000؟
    بر 86 ادبیات75 عربی 75 دینی 80 زبان 80 ریاضی55 فیزیک 70 شیمی 75 البته میتونی ریاضی رو30% بزنی وزیر 1000یا1500 بشی میشه اگر عمومی ها رو کم از75 نزنی وفیزیک وشیمی رو هم بالای70 75
    اینجوری 800 میشی(درمنطقه2 و450در1)

اره سلیقه مهمه ولی کتاب های دین و زندگی جامع گاج زبان فارسی سبزگاج شیمی2 (پیش) سفید گاج مبتکران(اندیشه سازان سابق) فیزیک پیش1 جلد 2 فیزیک2(پیش) و سال سومش ( تالیف فرین کمانگر وزاهدی) و برخی دیگه سلیقه ای نیست باید بگیری راه بیفتی سلیقه این است که بین عربی ایاد فیلی و سفیدگاج بری یکی رو بگیری

دوست عزیز برای مرحله ای ها در سال سوم100% حق باتو برای پیش60% حق باتو ولی برای جامع هاش کنکوری نباید رو زمین باشه که نره تو اون شرکت کنه مخصوصا پیشیها سوالاش گه هم بود باید از گزینه 2 وقلم چی وغیره بزنید وبرید تو اون جامعه اماری شرکت کنید وسنجیده بشید

عزیز خوب نیست اصلا ولی خوب اماده نبودی دیگه!!!!!!!!!!

با سال پیش زیاد فرقی نداره حالا تو برنامه ریزی شما اون حذفیات هم دخیله؟ 4تا صفحه گل گلی از دینی رو حذف کردن با فصل اخر امارو دیگه!!!

خدا بگم چیکارش کنه !!! شسته گذاشته کنار!!!

منظورت از ازمون اندیشه سازان همون گاما است؟ یعنی این قدر تو خفنی که 20 ازمون وگاما میدی؟؟ یا علی یکی شون رو میدی دیگه!!!!

به به جناب رئیس!!! تو که خودت استادی رشتتم که مثل ما یعنی( قبلنا )ریاضی فیزیک بوده
    دقیقا از الان باید مواظب باشی چون ترازت ممکنه بالاتر بره ورتبت به زودی به100بکشه می خوام بگم رتبه رو ولک جـــــــــدا خدمتت عرض کنم وضعت خوبه اره خیلی خوبه ولی خودت میدونی پیش یه چیزه دیگس امیدوارم توش کم نیاری که با 3سال قبل تو فشردگی برابری میکنه
    حیفه سال اخرت رو با قلم چی پر کنی با وضع شما 100 شک نکن باید گزینه 2 امتحان بدی عزیز تعداد این ازمون های قلم چی رو اگر نمی خوای کلا کنسلش کنی به حداقل برسون وبا گزینه 2 هماهنگ شو راجع علتش هم خواستی مفصل میگم
    دستت طلا !عجب نفسی داری یه بند مینویسی!
    گفتی"حیفه سال اخرت رو با قلم چی پر کنی با وضع شما 100 شک نکن باید گزینه 2 امتحان بدی عزیز تعداد این ازمون های قلم چی رو اگر نمی خوای کلا کنسلش کنی به حداقل برسون وبا گزینه 2 هماهنگ شو راجع علتش هم خواستی مفصل میگم" چرااااااااا؟؟
    Last edited by amiramirian; 30-09-2007 at 20:30.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من رشتم ریاضیه تو درسایی که میشناسم کمکت میکنم:
    ادبیات سبز و سفید گاج خوبه ولی به نظرم باید دیگه تالیفی تست زد
    دین و زندگی گاج سفید و قلم چی ابی مکمل هم
    عربی ؟؟؟ بسته به اینکه چقدر بلدی
    زبان؟؟؟ بسته به اینکه چقدر بلدی
    شیمی من با اندیشه سازان خیلی حال میکنم ولی کتاب خوب زیاده!
    همیناش بدردت میخورد که گفتم.

کتابا اومده من گرفتم از انقلاب 1500 تومن دونه ای!!
    امیر جان ممنون

پس الان گاج خوبه اونم اون نوع کتابهایی که گفتی.

از زیست شناسی و فیزیک و زمین شناسی چی؟

در ضمن از این کنکورهای آزمایشی کدومها خوبه؟
    بعد امتحانش چه تاریخ هایی است؟ ماهی یکبار ه؟ چه طوریه؟

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

11

گفتی"حیفه سال اخرت رو با قلم چی پر کنی با وضع شما 100 شک نکن باید گزینه 2 امتحان بدی عزیز تعداد این ازمون های قلم چی رو اگر نمی خوای کلا کنسلش کنی به حداقل برسون وبا گزینه 2 هماهنگ شو راجع علتش هم خواستی مفصل میگم" چرااااااااا؟؟[/quote]

سلام!!!
    چه نازی تو !!! با این سنت داری میری دانشگاه!!! امید وارم جلو کنکور مثل این کوچولو نیای!!!
    اواتارت خوبه!!! این رئیس که نیستش ولی خوب تو رفیقشی دیگه میاد می خونه!!!
    ببین کنکور های ازمایشی زیادی داریم که همشون بدنیستن!! قلم چی ایندگان گزینه2 سنجش و..گاماو 20 ازمون و... که هر کدام هم طرفداران خاص خودشو دارن
    من قبلنا 1 سال شاید هم + یه تابستون زیاد تر در قلم چی بودم وسابقه15 کشور تو تابستون هاشو داشتم وسال اخر رادر گزینه2 به سر بردم وقلم چی ندادم
    پس راجع این دو تابیشتر میدونم ازمون های قلم چی این حسن را دارند که همه قشری میتوانند دران به خوبی

شرکت کنند ضعیف ها در ان ناامید نمیشن و برای قوی ها هم همیشه کاظم یه چند تا سوال خفن میزاره

اللان بهتر شده برای همین هم به تمام بچه ها که تازه میخواهند طعم کنکور روبچشند و سوم اند اول می گم

سوم رو با قلم چی بخوانند زیرا تعداد زیاد ازمون ها واشتیاق اولیه دانش اموزان برای نتیجه بهتر اون ها رو با

تست خوب اشنا میکنه هر چند که 3ماه مونده به امتحانات نهایی تست رو کمرنگ وکمرنگ تر کنند
    ولی برای پیش کاظم بچه ها رو اذیت میکنه تعداد زیاد ازمون ها وفاصله 2 هفته ای کمه وگاهی اوقات به این حس میرسید که حالا بریم بدیم دیگه این پشتیبانه باز میخواد گیر بده
    گاهی اوقات ترمز طبقه بندیش بد می بره مثلا مقاطع مخروطی رو تموم نکردین که هیچ تازه دارین شروع میکنین اقا زده امتحان تا اخر هذلولی تازه باید بری سر جلسه سوال کنکور 85 رو ازمبحث جلوتر گذاشته جلوت
    خیلی هم خودشو قبول داره وبا جامع های سنجش تداخل داره ما سال سوم یه بار صبح رفتیم امتحان سنجش جامع دادیم مجبورا قلم چی رو بعداز ظهر رفتیم بدیم داشتیم تو خواب و بیداری جواب میدادیم که یه دفعه یکی از رفقا پاسخ ازمون رو انداخت تو بغل ما یعنی رفته بود پاسخ نامه رو برداشته بود اومده بود سر جلسه و بعد رفت یعنی هتل دیگه منم 4تا عمومی ها رو100 %زدم تا خودمو خالی کنم
    این پشتیبان ها هم مگه مارو ول میکردن!!! یه پنجشنبه داشتم قشنگ درس میخوندم که اقا زنگ زد یه چرتو پرتی گفت بعد دوباره داشتم عمیق میخوندم که دوباره زنگ زد بعد دوباره قطع کردمو دوباره داشتم میخوندم که دوباره زنگ زدن می خواستم یه چیزایی بهش بکم که دیدم بله این دفعع پشتیبانه مدرسمون اســــــــــت!!!
    حالا کی نمیذاره درس بخونم؟ برای پیش برای بچه های متوسط ومتوسط روبه پایین قلم چی میتونه بهترین گزینه باشه ولی یادشون نره ازمون سراسری فاصله داره با ازمون قلم چی خیلی ها رومیشناسم که قلم چی میترکوندنو عکس و... ولی اخر خراب کردن خیلی هاشون هم به خاطر این بود که زیاد قلم چی بازیشون داده بود
    اما پاسخ های تشریحی :خدا اقای کوچری رو بیامرزه یه مدت معلم عربی ما بود بعضی ها میگفتن کشتنش!!!
    پاسخ هاش خوبه وهمیشه گفتم بهترین چیز این مجموعه این است که فرمول ها ونکته ها رو خوب در اورده ودر پاسخاش استفاده کرده مطالعه غلط های متداول رو به همه توصیه میکنم
    ولی ازکاظم بگذریم میخام گزینه 2 رو معرفی کنم اول دو ضعف بزرگش 1- جامعه اماری پایین 2 ریاضی فوق سخت و فیزیک نسبتا سخت
    کسانی از این 12 ازمون 3هفته ای گزینه 2 میتونن خوب استفاده کنن که اولا متوسط رو به بالا باشن قوی باشن ریاضیوفیزیک قابل قبولی داشته باشن و سر جلسه کیکو نگیرن وبگن یا علی
    این دوستمون گزینه 2بهش میخوره دراول همه ازپس ریاضی اون بر نمی یان ولی حیفه یه دانش اموز با سطح علمی خوب اصلا سراغش نره !!! حاضرم شرط ببندم در سال گذشته سوالات فیزیک وشیمی اون جزو بهترین سوالات وزیباترین سوالات تستی بوده اند ولی ریاضی اون رو من تایید نمیکنم زیادی سخته هر چند عقیده دارند هر جا سخت میگیرند چون از اون مبحث در کنکور هم سخت سوال میدن!!!!
    عمومی ها بی نظیر همین که گاج سوالات دینوزندگی گزینه 2 رو اورده تو کتاب سفیدش معلومه چیه
    اما اصرارمن بیشتر از اون که برای خود ازموناش باشه برای خوندن پاسخ های زیباشه تو عربی وای عالی پاسخ داده!!! بعدش هم نکته درسی اورده که حرف نداره ادبیات ودینی هم عالی!!! زبان هم در گرامر بی نظیر ولی تو ریدینگ ضعیف ظاهر شده در ریاضیات درسته سوالاش سخته ولی پاسخ هاش ارزش خوندن داره
    ولی وای اگه بدوونی تو پاسخ هاش تو ریاضی فیزیک وشیمی چه کرده زیبا ترین خاطرات من از دوران کنکوری بودن من همون خواندن پاسخ های فیزیک وشیمی شه خیلی خوب کار کرده بی نظیر ترین نکته های درسی رو جمع کرده اگر هم گزینه 2 در سال اخر کسی نخواست بره خوب نره حتما یه دور مجموعه سوال و100 البته باپاسخش از پارسال تهیه کنه ولذت ببره ..........ازمون های گاما برای فوق بشر ها توصیه میشود!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امیر جان ممنون

پس الان گاج خوبه اونم اون نوع کتابهایی که گفتی.

از زیست شناسی و فیزیک و زمین شناسی چی؟

در ضمن از این کنکورهای آزمایشی کدومها خوبه؟
    بعد امتحانش چه تاریخ هایی است؟ ماهی یکبار ه؟ چه طوریه؟
    قربانت دکتر
    .
    1- رو هیچ نامی تعصب ندارم(گاج -قلم چی-اندیشه سازان-مبتکران-اندیشه فائق-راه اندیشه) آخه کتاب خوب خوبه دیگه حالا مال هر جا باشه!!
    2-من ریاضیم پس...
    3-اطلاعات زیادی تو پستهای قبلی هست و به نظر من خودت باید اینجا سبک سنگین کنی ببینی کدوم به دردت میخوره!! من تو قلم چی ثبت نام کردم و نمیدونم پشیمون میشم یا نه!!که آزمو ناش دو هفته 1 باره و 20 مهر آزمون بعدیش

گفتی"حیفه سال اخرت رو با قلم چی پر کنی با وضع شما 100 شک نکن باید گزینه 2 امتحان بدی عزیز تعداد این ازمون های قلم چی رو اگر نمی خوای کلا کنسلش کنی به حداقل برسون وبا گزینه 2 هماهنگ شو راجع علتش هم خواستی مفصل میگم" چرااااااااا؟؟
    سلام!!!
    چه نازی تو !!! با این سنت داری میری دانشگاه!!! امید وارم جلو کنکور مثل این کوچولو نیای!!!
    اواتارت خوبه!!! این رئیس که نیستش ولی خوب تو رفیقشی دیگه میاد می خونه!!!
    ببین کنکور های ازمایشی زیادی داریم که همشون بدنیستن!! قلم چی ایندگان گزینه2 سنجش و..گاماو 20 ازمون و... که هر کدام هم طرفداران خاص خودشو دارن
    من قبلنا 1 سال شاید هم + یه تابستون زیاد تر در قلم چی بودم وسابقه15 کشور تو تابستون هاشو داشتم وسال اخر رادر گزینه2 به سر بردم وقلم چی ندادم
    پس راجع این دو تابیشتر میدونم ازمون های قلم چی این حسن را دارند که همه قشری میتوانند دران به خوبی

شرکت کنند ضعیف ها در ان ناامید نمیشن و برای قوی ها هم همیشه کاظم یه چند تا سوال خفن میزاره

اللان بهتر شده برای همین هم به تمام بچه ها که تازه میخواهند طعم کنکور روبچشند و سوم اند اول می گم

سوم رو با قلم چی بخوانند زیرا تعداد زیاد ازمون ها واشتیاق اولیه دانش اموزان برای نتیجه بهتر اون ها رو با

تست خوب اشنا میکنه هر چند که 3ماه مونده به امتحانات نهایی تست رو کمرنگ وکمرنگ تر کنند
    ولی برای پیش کاظم بچه ها رو اذیت میکنه تعداد زیاد ازمون ها وفاصله 2 هفته ای کمه وگاهی اوقات به این حس میرسید که حالا بریم بدیم دیگه این پشتیبانه باز میخواد گیر بده
    گاهی اوقات ترمز طبقه بندیش بد می بره مثلا مقاطع مخروطی رو تموم نکردین که هیچ تازه دارین شروع میکنین اقا زده امتحان تا اخر هذلولی تازه باید بری سر جلسه سوال کنکور 85 رو ازمبحث جلوتر گذاشته جلوت
    خیلی هم خودشو قبول داره وبا جامع های سنجش تداخل داره ما سال سوم یه بار صبح رفتیم امتحان سنجش جامع دادیم مجبورا قلم چی رو بعداز ظهر رفتیم بدیم داشتیم تو خواب و بیداری جواب میدادیم که یه دفعه یکی از رفقا پاسخ ازمون رو انداخت تو بغل ما یعنی رفته بود پاسخ نامه رو برداشته بود اومده بود سر جلسه و بعد رفت یعنی هتل دیگه منم 4تا عمومی ها رو100 %زدم تا خودمو خالی کنم
    این پشتیبان ها هم مگه مارو ول میکردن!!! یه پنجشنبه داشتم قشنگ درس میخوندم که اقا زنگ زد یه چرتو پرتی گفت بعد دوباره داشتم عمیق میخوندم که دوباره زنگ زد بعد دوباره قطع کردمو دوباره داشتم میخوندم که دوباره زنگ زدن می خواستم یه چیزایی بهش بکم که دیدم بله این دفعع پشتیبانه مدرسمون اســــــــــت!!!
    حالا کی نمیذاره درس بخونم؟ برای پیش برای بچه های متوسط ومتوسط روبه پایین قلم چی میتونه بهترین گزینه باشه ولی یادشون نره ازمون سراسری فاصله داره با ازمون قلم چی خیلی ها رومیشناسم که قلم چی میترکوندنو عکس و... ولی اخر خراب کردن خیلی هاشون هم به خاطر این بود که زیاد قلم چی بازیشون داده بود
    اما پاسخ های تشریحی :خدا اقای کوچری رو بیامرزه یه مدت معلم عربی ما بود بعضی ها میگفتن کشتنش!!!
    پاسخ هاش خوبه وهمیشه گفتم بهترین چیز این مجموعه این است که فرمول ها ونکته ها رو خوب در اورده ودر پاسخاش استفاده کرده مطالعه غلط های متداول رو به همه توصیه میکنم
    ولی ازکاظم بگذریم میخام گزینه 2 رو معرفی کنم اول دو ضعف بزرگش 1- جامعه اماری پایین 2 ریاضی فوق سخت و فیزیک نسبتا سخت
    کسانی از این 12 ازمون 3هفته ای گزینه 2 میتونن خوب استفاده کنن که اولا متوسط رو به بالا باشن قوی باشن ریاضیوفیزیک قابل قبولی داشته باشن و سر جلسه کیکو نگیرن وبگن یا علی
    این دوستمون گزینه 2بهش میخوره دراول همه ازپس ریاضی اون بر نمی یان ولی حیفه یه دانش اموز با سطح علمی خوب اصلا سراغش نره !!! حاضرم شرط ببندم در سال گذشته سوالات فیزیک وشیمی اون جزو بهترین سوالات وزیباترین سوالات تستی بوده اند ولی ریاضی اون رو من تایید نمیکنم زیادی سخته هر چند عقیده دارند هر جا سخت میگیرند چون از اون مبحث در کنکور هم سخت سوال میدن!!!!
    عمومی ها بی نظیر همین که گاج سوالات دینوزندگی گزینه 2 رو اورده تو کتاب سفیدش معلومه چیه
    اما اصرارمن بیشتر از اون که برای خود ازموناش باشه برای خوندن پاسخ های زیباشه تو عربی وای عالی پاسخ داده!!! بعدش هم نکته درسی اورده که حرف نداره ادبیات ودینی هم عالی!!! زبان هم در گرامر بی نظیر ولی تو ریدینگ ضعیف ظاهر شده در ریاضیات درسته سوالاش سخته ولی پاسخ هاش ارزش خوندن داره
    ولی وای اگه بدوونی تو پاسخ هاش تو ریاضی فیزیک وشیمی چه کرده زیبا ترین خاطرات من از دوران کنکوری بودن من همون خواندن پاسخ های فیزیک وشیمی شه خیلی خوب کار کرده بی نظیر ترین نکته های درسی رو جمع کرده اگر هم گزینه 2 در سال اخر کسی نخواست بره خوب نره حتما یه دور مجموعه سوال و100 البته باپاسخش از پارسال تهیه کنه ولذت ببره ..........ازمون های گاما برای فوق بشر ها توصیه میشود!!![/QUOTE]
    من برا نظرات شما خیلی احترام قائلم مهندس
    لطفا با این تجربیات ارزندهای که دارید ما رو بیشتر راهنمائی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •