سلام
سیستم من اینه میشه با این سیستم بازی کرد
cpu: amd athlon 64 x2 dual core 6000+
ram: 2gig pcx 667
main: abit an9 32x sli
graphic :8800gts 320mg 320 bit
سلام
سیستم من اینه میشه با این سیستم بازی کرد
cpu: amd athlon 64 x2 dual core 6000+
ram: 2gig pcx 667
main: abit an9 32x sli
graphic :8800gts 320mg 320 bit
ببين اگه خالي نبسته باشي اين بازي اجرا را كه ميشه هيچي واسط بندري هم تكنو ميزنه!![]()
باید برای بازیش ویستا نسب کنیم می گن 1گیگ رم میگیره رمم 2گیگ اما میخوام همه ی رممو برا بازی بزارم بنظرتون خوبه نصب کنم شما راضی هستید از ویندوزش؟
بله اطلاعات کاملی بود ولی باید بگم الطیر یه مسلمانه فلسطینی بود و به فرمان سینان (پس از مرگ حسن صباح) باید وارد جنگ صلیبی میشدند و پادشاهان ستمکار انگلیسی که حمایت میشدند را ترور میکردند محل اصلی فرقه ی حشاشین واقع در الموت ایران بود الموت هنوز وجود داره.
قلعه ای مستحکم با دژ های شکست ناپذیر.
عزیزم به نظر شما ایشون بیکاره دروغ بگه ؟!ببين اگه خالي نبسته باشي اين بازي اجرا را كه ميشه هيچي واسط بندري هم تكنو ميزنه!
عزیزم ویستا برای بازی رم بیشتری نیاز داره !باید برای بازیش ویستا نسب کنیم می گن 1گیگ رم میگیره رمم 2گیگ اما میخوام همه ی رممو برا بازی بزارم بنظرتون خوبه نصب کنم شما راضی هستید از ویندوزش؟
ویستا برای بازی حرف نداره . ولی اگه سیستم خوبی داشته باشی .
من که هنوز یادمه اون بنده خدا اومد تو تاپیک کرایسیس از این خالیا بست.شما یادت رفته؟بعد یکی لینک 2 تاپیک دیگرو گذاشت که توش گفته بود سیستمش یچیز دیگس
البته قصد بی احترامی ندارم.اما اصولا این سوال بیشتر جنبه مسخره کردنه بقیه رو داره.کسی که 8800 داره واقعا میاد پیسی وورد سوال کنه میتونه اساسین بازی کنه؟![]()
بابا جون این طفلی عضو جدیده 2 تا پست هم بیشتر نداره چطوری میشه قبلا هم از این پستها داده باشه؟
من کی گفتم ایشون.گفتم اون بنده خدا!اسمشو یادم نیست.
در هر صورت ما از این عجایب زیاد دیدیم.
مشکل همون 2 ارساله به جونه خودم![]()
راستی این ubi برای چی یه demo نمیده بیرون برای PC ارواح عمش .
منم نگفتم دروغ میگه گفتم اگه دروغ نگفته باشی؟عزیزم به نظر شما ایشون بیکاره دروغ بگه ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)