salam man --- mikham
az koja begiram
salam man --- mikham
az koja begiram
سلام. می دونم این تاپیک برای رپیدشیر و مگا آپلوده. ولی می خواستم ببینم برنامه ای برای دانلود اتوماتیک فایلها از مدیافایر البته سرعت بالا و کار بکنه وجود داره؟؟ jdownloader رو امتحان کردم ولی می بینی مثلا 10 درصد گرفت ارتباط قطع می شه. بعد هم هی 5 دقیقه 5 دقیقه تلاش می کنه. ولی دیگه وصل نمی شه!! برنامه بهتری سراغ دارین؟
GetRight Pro v6.3e | 10 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طرز کارش چطوریه هنوزم کار می کنه
دوستان نرم افزاری که از رپید شیر و هات فایل رو بدون محدویت و لینک مستقیم انجام بده هست از کارکردش مطمئت باشید مرسی
سلام به همگی
موضوع تاپیک در مورد رپیده ولی جایی پیدا نکردم ، سوال من در مورد نحوه دانلود از تورنته ، ممکنه کسی به من توضیح بده از تورنت چطور استفاده می شه ؟
دارم از دست می رم واسه پروژه ام کلی کتاب زبان اصلی می خوام اما هر چی که پیدا می کنم سایت دانلودش ف ی ل ت ر شده آخه نمی دونم به چه جرمی ...
درد دل زیاده ولی جاش نیست اگه ممکنه راهنمایی کنید نتیجه این پروژه برام حیاتیه که فعلا ...
با سپاس
سلام .کسی در مورد get bot اطلاعات یا نظری داره؟ بیشتر برای کجا و چه نوع اینترنتی استفاده میشه؟در مقایسه با Idm در چه وضعیه؟
من خيلي استفاده نكردم ولي ظاهرا يه دانلود منيجر خيلي ساده هست و هيچ امكانات اضافي نداره. و با هيچ مرورگري يكپارچه نميشه. فقط بايد لينك دانلود رو توي برنامه Paste و شروع كني به دانلود. سازنده اون گفته كه با سرعت خيلي بالائي دانلود ميكنه!!! ولي ما كه چيزي نديديم
. ولي IDM هزارويك امكانات عالي داره و اصلا قابل مقايسه با هم نيستن.
البته من با اين برنامه زياد كار نكردم و ممكنه دوستان ديگه اطلاعات بهتري در مورد اون داشته باشن
موفق باشين
اینم فیلم آموزشی کاربا تورنت خیلی ساده
لینک فیلم
http://rapidshare.com/#!download|554l3|457202018|_____________________.r ar|1475
سلام همه می تونن از سایت زیر برن و یک اکانت بخرن تمام قیمت ها مناسب هیچ محدودیت زمانی هم نداره تا وقتی که حجم تموم بشه می تونید استفاده کنید از بیشتر آپلود سنترها لیست یه سری آپلود سنترها که توی خود سایت نوشته هم می نویسم تازه به غیر از اینا باز هم هست ولی در کل سایت خوب و مفیدیه تاره می تونید تورنت هم بدون هیچ مشکلی دانلود کنید .
Rapidbaz.com
اینم لیست اکانت ها :
2300 تومان 6GB
5700 تومان 16GB
8900 تومان 27GB
12900 تومان 41GB
Rapidshare.com
4Shared.com
Mediafire.com
Uploaded.to
Uploadbox.com
FilesMonster.com
MegaShares.com
TurboBit.net
GigaPeta.com
Netload.in
Letitbit.net
hotfile.com
zShare.net
TurboShare.com
ADrive.com
ShareJunky.com
FileServe.com
SpeedyShare.com
UniBytes.com
Furk.net
UploadStation.com
FileKeen.com
PutLocker.com
Davvas.com
UserShare.net
DuckLoad.com
BitShare.com
Fileape.com
.............
Last edited by .Robert Downey Jr; 08-05-2011 at 20:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)