اینم یه تم ساده و زیبا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تم ساده و زیبا
يه تم خيلي قشنگ
![]()
يه تم قشنگ ديگه
![]()
Last edited by amir_sa; 05-08-2008 at 21:52.
سلام
من يه سري تم يراس پي وان از سايتهاي خارجي گرفتم و اين تمها فايل زيپ هستن من اين زيپها رو اكستركت كردم ولي توي فايل همه باز ميشه و پسوندشونمpng هستش با اين تفاسير من بايد چيكار كنم ...
پسوند png تنها برای فایلهای تصویر هست. شما باید برای P1 فایلهای با پسوند utz رو دانلود و نصب کنید.
البته شاید کسی که فایلها رو گذاشته، اشتباهاً پسوند فایلها رو png زده.
اگه وقتی بر روی فایل png دابل کلیک میکنید و یا با برنامههای نمایش تصویر بازش میکنید، عکسی مشاهده کردید، فایل تنها فایل تصویر هست ولی اگه تصویری مشاهده نکردید، احتمالاً فایل تم بوده که پسوندش اشتباهی وارد شده. در این صورت خودتون پسوند رو به utz تغییر بدید و حالش رو ببرید.
برای مشاهده تمها قبل از نصب بر روی گوشی میتونید از Theme Creator محصول سونی اریکسون استفاده کنید که تم تمام مدلهای سونیاریکسون رو نمایش میده.
این مشکل بعضی وقت ها پیش میاد . وقتی شما فولد رو از حالت فشرده در می یارید و به یک مشت عکس برخورد کردید . شما باید از فولد آپیشن ویندوز تیک گزینه Hide extensions for known file types رو در تب دوم یعنی View بردارید.
بعد فایل دانلود کرده رو که بصورت زیپ هست روش کلیک راست کرده و Rename رو بزنید و در تعویض نام یک اسم برای فایل انتخاب و پسوند اونو که Zip نوشته رو به Utz تغییر بدید . و در ادامه yes رو بزنید. همین.
اگه من مشکل شما رو درست فهمیده باشم با این کار حل میشه.
می شه یک تم مشکی رنگ هم واسه ما برای پی990 بزارین؟
من اسكرين شات مي زارم ولي نمي دونم چرا نمياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)