یک جدول از اعداد دارم که بصورت چپ به راست هست که قرار هست همه اعداد رو به جدول دیگری که راست به چپ هست وارد نمایم.حال وقتی کپی پیست می کنم اعداد برعکس نمایش داده میشود.
لطفا راهنمایی بفرمایید
یک جدول از اعداد دارم که بصورت چپ به راست هست که قرار هست همه اعداد رو به جدول دیگری که راست به چپ هست وارد نمایم.حال وقتی کپی پیست می کنم اعداد برعکس نمایش داده میشود.
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
به انجمن خوش اومدي
شما براي استفاده از اون بايد بري توي اكسل و با زدن ALT+F11 به محيط VBA اكسل وارد بشي. حالا از منوي File گزينه Import File رو بزن و همون فايلي كه اشاره كرده اي رو انتخاب كن
حالا با اين كار يه ماژول كه داراي 8 تا تابع هست به اون فايل اكسلت اضافه ميشه و ميتوني از اونا توي همون فايل استفاده كني
توضيحات مربوطه به هر تابع هم بصورت سبز رنگ توي همون محيط VBA هست
سلام
اگه مشكل رو درست متوجه شده باشم راه حل فقط اينه كه يكي يكي ستونها رو كپي و پيست كني
از راهنماييت بسيار ممنون
اما يه مشكل كوچيك دارم
تاريخ شمسي رو راحت به ميلادي تبديل ميكنه
اما توي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي Invalid Number ميده
البته اگه همون تاريخ شمسي رو كه به ميلادي تبديل كردم دوباره به شمسي برگردونم مشكلي پيش نمياد
مشكل وقتيه كه بخوام تاريخهاي ميلادي رو كه بصورت دستي وارد كردم به شمسي تبديل كنم
ممنون ميشم كمك كنين
در ضمن من خيلي متوجه مفهوم تعاريف تاقع dm و ds نشدم
تعداد روزهاي سپري شده از ابتداي تاريخ ميلادي يعني چي؟
سپاسگذارم
سلام
خواهش
همونطور كه مشخصه و خودت هم استفاده كردي تبديلات به راحتي انجام ميشه فقط نكته ظريفي كه اينجا وجود داره اينه كه بايد تاريخي كه وارد ميشه بصورت Text وارد بشه نه با فرمت Date تا بتونه تبديل كنه
-------------------------------
ويرايش و اصلاح جواب :
در مورد اون دو تا تابع هم مشخصه كه تعداد روزهاي سپري شده از ابتداي سال شمسي و ميلادي رو ميگيره و تاريخ شمسي يا ميلادي معادل اونو ميده
مثلا اگه بهش بدي 365 براي سال شمسي تاريخ 0/12/29 و براي تاريخ ميلادي 0/12/30 رو ميده
-----------
دو تا تابع ديگه هم داره به نامهاي ndm و nds كه دقيقا برعكس بالايي عمل ميكنه. يعني تاريخ ميلادي يا شمسي رو ميگيره و تعداد روزهاي سپري شده از ابتداي سال ميلادي و شمسي رو ميده
يعني تعداد روزهاي سپري شده از 0/0/0
Last edited by wordist; 13-03-2008 at 07:29. دليل: اصلاح جواب
با احترام تصحيح مي كنم از تاريخ 1/1/1900 محاسبه ميشود
به فرمت داده ها قبل از كپي دقت كنيد تا به صورت Number باشد
سلام دوست عزيز
از دقت و نتيجتا تذكر شما در مورد تصحيح جواب ممنون
ولي بايد بگم موردي كه شما هم گفتي غلطه و درستش رو خودم توي همون پست ويرايش كردم
خوب جدول مبدا رو هم قبل از Copy/Paste راست به چپ كن، نبايد مشكلي باشه.
سلام به همه دوستان
مشکلی که من دارم اینه که یه فایل اکسل رو روی سی دی رایت کردم و بعد از رایت وقتی که خواستم از روی سی دی فایل مورد نظر رو باز کنم متاسفانه ERROR می ده:
the file you are trying to open is different format than specified by the extension. verify that the file is not corrupted and is from a trusted source before opening the file.
با استفاده از نرم افزار ریپیر کردم ولی نشد. چه کنم؟ فایل اصلی رو هم که روی هارد بوده پاک کردم. لطفا راهنماییم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)