آقا دمت گرم که باقلوا گفتی![]()
آقا دمت گرم که باقلوا گفتی![]()
به نام خدا
ببخشید من از دنیای بازی زیاد اطلاع ندارم ....(نسخه 3 فقط برای کنسول منتشر شد) یعنی برای چه کنسولی اومده؟؟؟
ولی دوستان من با تمام حرفهای Roovigital عزیز در مورد جنبه های سیاسی بازی موافقم ولی از حق نگذریم عجب بازی مامانی شده! کفم برید!![]()
خیلی خیلی ممنون ! مگه میشه درایو رو هم آپدیت کرد ؟![]()
من هم باحرفشما كاملا موافقمنوشته شده توسط Roovigital [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با همین کارت گرافیک روی آخرین درجه بازی میکنم مشکلی نداره البته سی پی یو من 6750 هست..
اما در مورد خود بازی به نظر من که به غیر از افکتهای تصویری و گرافیک فوق العاده و صدای عالی هیچی دیگه نداره نسخه 2 خیلی جذابتر بود..
بازی در یک محیط خشن و کاملا ببخشید خر تو خر انجام میشه...
از طرفی هم همش توهین به مسلمانهاست...
توجه دارین که غریبها عرب رو مساوی با مسلمان میدانند...
یه مساله دیگه اینکه در این بازی حریف رو(دشمن اول شخص ) یک مشت نفهم و کودن فرض کرده که به طرز کاملا احمقانه ای اقدام به دفاع و حمله میکنه...
فقط من نمیفهمم با اینکه موضوع در کشوری ثالث دنبال میشه ، چرا هراز گاهی یه نیم نگاهی هم به نقشه کشور ما داره...
حالم از این جور بازیهای هدفمند که اغراض سیاسی پشت سرشه به هم میخوره...
چون از داستان بازي اصلا خوشم نيامد
بازیش خیلی بهتر از CoD 2 شده
ولی حیف که ماله من صداش خرابه ........... اعصابم خورد شده ......تو بازی همه لال هستند .......شده مثه این بازی هایی که باید پنهانی بری جلو .... همه ساکت و بی سرو صدان.........کاشکی درست میشد ..............
فکر کنم اشکال از سیستمت هست چون مال من صداش که خوبه!
من با دو قسمتش خیلی حال کردم
یکی اون که از تو هواپیما باید هوای یارات داشته باشی
یکی هم اون که رفت 15 سال بعد
من توی مرحله هستم که توی عراقه؟لبنانه؟!!!نمی دونم ولی خواستم اینو بگم که حال می ده با ترینر بازی کنی؟
Last edited by meha; 16-11-2007 at 11:39.
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم دی وی دی هم مال شرکت kgs هست...
همه صدا ها هستند غیر از صدای آدما؟!!
مگه 15 سال بعدم میره؟تا اینجا که من رفتم فقط یکجا رفت 15 سال قبل...
چرا نشه؟گرافیکت اگه Geforce باید بری سایت Nvidia اونجا برو تو قسمت دانلود درایور.بقیشو میفهمی.حدود 30 مگه.میتونی برو دان کن
معلومه دیگه عزیز.کنسول میشه X360 و PS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)