من از این یوزر فقط همین 10 روز استفاده میکنم![]()
من از این یوزر فقط همین 10 روز استفاده میکنم![]()
دوستان بهتره کمک کنیم تا بتونیم نرم افزارها و بازی های قابل نصب بر روی این گوشی رو جمع کنیم اینقدر این گوشی بهتره اون بهتره نکنید هر گوشی مزایا و معایبی داره دیگه این گوشی هم نسبت به قیمتش خوبه دیگه پول زیادی هم که ندادیم فعلا حالشوببرین
دنبال نرم افزار باشین
منشی و ضبط مکالمه تا الان براش پیدا نکردم هرچی رو تست میکنم کار نمی کنه دوستانی که دارند اعلام بفرمایند
ُسلام
اينجا نرم افزارهاي 5700 هست
من يكي از برنامه ها ي ظبط مكالمه رو نصب كردم كار هم كردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما خودم Remove كردمش چون زياد به دردم نميخورد !
به جاي **********
gsmaria رو بزنيد
بچه ها مرا حلال نمایید.من چند روزی نیستم.امیدوارم توی این چند روز این تاپیک بیشتر رشد کنه و مهمتر بشه و از همه مهمتر قسمت چرخان گوشیتون سالم بمونه.تا 12 روز دیگه بای!در ضمن از شیوه ای که توی دفترچه ی گوشی برای استفاده از قسمت چرخان گوشی توضیح داده حتما استفاده کنید چون خیلی بدرد میخوره هیچ مشکلی برای قسمت چرخان گوشیتون بوجود نخواهد امد.در پستها ی قبلیم این روش رو توضیح دادم....موفق باشید ...قربان شما امین...
سلام خوبین من تم های ان 73 رو دانلود کردم ولی تو گوشی اجرا نشد ! چکار کنم ؟/؟؟؟؟؟ تم از کجا براش دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرزندان خوب و عزیز من این نکته رو اویزه ی گوشتون کنید:تمهایی که حجمشان از یک مگابایت کمتر هست روی این گوشی نصب نمیشوند.دوباره اعلام میکنم:تمهایی که حجمشان از یک مگابایت کمتر هست روی این گوشی نصب نمیشوند.....من 15 تم دانلود کردم ولی فقط تمهایی که حجمشان از 700 کیلوبایت بیشتر بود روی گوشی نصب شدند.پس برای راحتی کار خود سعی کنید تمهای با حجم بیش از 700 کیلوبایت و یا بیش از یک مگابایت نصب کنید تا بعدا متضرر نشوید.![]()
سلام دوستان برای من یک مشکل پیش اومد اگه میشه سریع راهنمایی کنین ممنون میشم چند تا بازی از سایتی که تو همین صفحه معرفی کردین دانلود کردم بعد از نصب یدفعه منو یه عالمه شد یعنی فایلهایه مثه mrmory,file mgr,gps data,bluetooth,infrared,modem,themes, وخلیهایه دیگه اومده تو منو مثه شورکات که میگیریم اینجوری شده حالا نمیدونم چیکار کنم چندبار هم factory seting کردم ازتون خواهش اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین اخه صفحه منو خیلی شلوغ شده خاموش هم کردم ولی فایده نداره همه بازیهایی که نصب کرده بودم رو هم پاک کردم ولی متاسفانه مثه اول نشده تو عملکرد گوشی تغییری اینجاد نشده فقط صفحه منو شلوغ شده نمیدونم چرا اینجوری شده. خواهش میکنم زودتر جواب بدین اخه اعصابم خورد شده.
فرزندم یکی یکی همه ی شورتکاتهای اضافی رو پاک کن ویا move to folder بکن.ان شا الله که مشکل شما حل خواهد شد.دوباره اعلام میکنم عزیزان من نگذارید دشمنان به 5700 شما تجاوز نمایند.از حریم خودتان دفاع کنید....من 5700 تعیین میکنم من با پشتیبانی این ملت میزنم تو دهن ان95 (شاه گوشیها!!!)....من نفت و بنزین رو میارم تو سفره هاتون......کمی صبر کنید تا نرم افزارها و بازیهای مخصوص os 9.2 بیایند تا دیگر شاهد این مشکلات تلخ نباشیم
ببخشید اخه وقتی میخوام دیلت کنم نمیشه میگه نمیشه وقتی هم که میخوام move to folder کنم دو تا فایل میاد یکی root یکی هم games وقتی که یکی رو انتخاب میکنم بازم نمیشه میگه نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)