تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 870 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه mg1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زندان

12

خوش اومدي اميد وارم ديگه بان نشي
    در ضمن يوزرت فقط واسه 10 روز بان شده
    بعدش دوباره ميتوني ازش استفاده كني
    من از این یوزر فقط همین 10 روز استفاده میکنم

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان بهتره کمک کنیم تا بتونیم نرم افزارها و بازی های قابل نصب بر روی این گوشی رو جمع کنیم اینقدر این گوشی بهتره اون بهتره نکنید هر گوشی مزایا و معایبی داره دیگه این گوشی هم نسبت به قیمتش خوبه دیگه پول زیادی هم که ندادیم فعلا حالشوببرین
    دنبال نرم افزار باشین
    منشی و ضبط مکالمه تا الان براش پیدا نکردم هرچی رو تست میکنم کار نمی کنه دوستانی که دارند اعلام بفرمایند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_vbasic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Iran-Ahar

12

دوستان بهتره کمک کنیم تا بتونیم نرم افزارها و بازی های قابل نصب بر روی این گوشی رو جمع کنیم اینقدر این گوشی بهتره اون بهتره نکنید هر گوشی مزایا و معایبی داره دیگه این گوشی هم نسبت به قیمتش خوبه دیگه پول زیادی هم که ندادیم فعلا حالشوببرین
    دنبال نرم افزار باشین
    منشی و ضبط مکالمه تا الان براش پیدا نکردم هرچی رو تست میکنم کار نمی کنه دوستانی که دارند اعلام بفرمایند
    ُسلام
    اينجا نرم افزارهاي 5700 هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من يكي از برنامه ها ي ظبط مكالمه رو نصب كردم كار هم كرد
    اما خودم Remove كردمش چون زياد به دردم نميخورد !‌

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_vbasic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Iran-Ahar

پيش فرض

به جاي **********
    gsmaria رو بزنيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

بچه ها مرا حلال نمایید.من چند روزی نیستم.امیدوارم توی این چند روز این تاپیک بیشتر رشد کنه و مهمتر بشه و از همه مهمتر قسمت چرخان گوشیتون سالم بمونه.تا 12 روز دیگه بای!در ضمن از شیوه ای که توی دفترچه ی گوشی برای استفاده از قسمت چرخان گوشی توضیح داده حتما استفاده کنید چون خیلی بدرد میخوره هیچ مشکلی برای قسمت چرخان گوشیتون بوجود نخواهد امد.در پستها ی قبلیم این روش رو توضیح دادم....موفق باشید ...قربان شما امین...

داره خودمونی میشه mg1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام خوبین من تم های ان 73 رو دانلود کردم ولی تو گوشی اجرا نشد ! چکار کنم ؟/؟؟؟؟؟ تم از کجا براش دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض راهنمایی میکنم

فرزندان خوب و عزیز من این نکته رو اویزه ی گوشتون کنید:تمهایی که حجمشان از یک مگابایت کمتر هست روی این گوشی نصب نمیشوند.دوباره اعلام میکنم:تمهایی که حجمشان از یک مگابایت کمتر هست روی این گوشی نصب نمیشوند.....من 15 تم دانلود کردم ولی فقط تمهایی که حجمشان از 700 کیلوبایت بیشتر بود روی گوشی نصب شدند.پس برای راحتی کار خود سعی کنید تمهای با حجم بیش از 700 کیلوبایت و یا بیش از یک مگابایت نصب کنید تا بعدا متضرر نشوید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان برای من یک مشکل پیش اومد اگه میشه سریع راهنمایی کنین ممنون میشم چند تا بازی از سایتی که تو همین صفحه معرفی کردین دانلود کردم بعد از نصب یدفعه منو یه عالمه شد یعنی فایلهایه مثه mrmory,file mgr,gps data,bluetooth,infrared,modem,themes, وخلیهایه دیگه اومده تو منو مثه شورکات که میگیریم اینجوری شده حالا نمیدونم چیکار کنم چندبار هم factory seting کردم ازتون خواهش اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین اخه صفحه منو خیلی شلوغ شده خاموش هم کردم ولی فایده نداره همه بازیهایی که نصب کرده بودم رو هم پاک کردم ولی متاسفانه مثه اول نشده تو عملکرد گوشی تغییری اینجاد نشده فقط صفحه منو شلوغ شده نمیدونم چرا اینجوری شده. خواهش میکنم زودتر جواب بدین اخه اعصابم خورد شده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

فرزندم یکی یکی همه ی شورتکاتهای اضافی رو پاک کن ویا move to folder بکن.ان شا الله که مشکل شما حل خواهد شد.دوباره اعلام میکنم عزیزان من نگذارید دشمنان به 5700 شما تجاوز نمایند.از حریم خودتان دفاع کنید....من 5700 تعیین میکنم من با پشتیبانی این ملت میزنم تو دهن ان95 (شاه گوشیها!!!)....من نفت و بنزین رو میارم تو سفره هاتون......کمی صبر کنید تا نرم افزارها و بازیهای مخصوص os 9.2 بیایند تا دیگر شاهد این مشکلات تلخ نباشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید اخه وقتی میخوام دیلت کنم نمیشه میگه نمیشه وقتی هم که میخوام move to folder کنم دو تا فایل میاد یکی root یکی هم games وقتی که یکی رو انتخاب میکنم بازم نمیشه میگه نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •