فکر نمی کنم پیدا کردنش خیلی سخت باشه !
کجایی شما ؟ تهران ؟
من چند روز پیش از کتابخونه ای که عضوش هستم گرفتمش ، احتمالاً اگه عضو باشی می تونی راحت پیداش کنی ...
فکر نمی کنم پیدا کردنش خیلی سخت باشه !
کجایی شما ؟ تهران ؟
من چند روز پیش از کتابخونه ای که عضوش هستم گرفتمش ، احتمالاً اگه عضو باشی می تونی راحت پیداش کنی ...
پارک گورکی
مارتین کوروز اسمیت
فتانه حاج سید جوادی
نویسنده واسه نوشتن این کتاب 8 سال زحمت کشیده . به نظر من که جالب نبود البته شاید همون حال و هوای روسی کتاب که من خوشم نمی یاد اذیتم می کرد .....
کتاب جنایی هست یک قتل ساده در یک پارک که بعد سرچشمه های سیاسی پیدا می کنه
مترجمش هم گمونم همون نویسنده کتاب بامداد خمار هست
من رمان 12 جلدی دارن شان رو خیلی دوست دارم . تا حالا 2 بار خوندمش هر 2 بار اولش خندیدم و آخرش گریه کردم . شاید این رمان از نظر اهل ادب خیلی پیشرفته نباشه ! ولی من از هر کدوم از دوستام پرسیدم اینو دوست داشتن!
کتاب من او
کتاب جالبیه ، یه جاهایی به نظرم خیلی کشش داده اما در کل خیلی خوبه مخصوصا سبک روایتی داستان
که یه حالت تعلیق داره و با یه ضرب آهنگ خاص در جریانه
منم این کتاب رو خوندم خیلی ازش خوشم اومد![]()
در قلمرو پادشاهان
کارمن بن لادن
علی رضا میر اسد ا...
کتاب ماجرای زندگی کارمن بن لادن و ازدواجش از زبان خود وی می باشد . کارمن زنی نیمه ایرانی و نیمه سوئیسی است که با یسلام یکی از پسران بن لادن ازدواج می کند و به خانواده اشرافی و ثروت مند و د رعین حال مرتجع آنها در عربستان وارد می شود . اسامه بن لادن برادر شوهر اوست و بعد از ماجرای 11 سپتامبر ، او و دخترهایش بسیار آسیب می بینند .
از یک طرف به نظرم خیلی مسخره ای بود یک جوری فردی نوشته بودش تا بتونه تا حد ممکن عربستان را مرتجع نشون بده و خودش را دوست دار فرهنگ غرب و امریکا و بگه با این موضوعات بی ارتباط بوده و مثلا یک جا حتی اشاره می کنند حتی با فرهنگ ترین اعراب نهایتا این اعتقادات توشون ریشه داره حتی اگه جای دیگه بزرگ شده باشن به نظرم زدن چنین حرفهایی خودش ته ارتجاع هست . همه جا خوب و بد داره
اما از طرف دیگه واقع اداره یک سری حقایق را می گه زندگی تلخ و زندان مانند زنان سعودی و واقعا دردناکه دخرتای این زن دارن به علتی توی جامعه جهانی به بدی مطرح می شن که بی گناهن اما عموی بدی دارن یک عموی معروف که خواه نخواه اسم اونها را سر زبون می اندازه .
کتاب در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند از میچ البوم
و روی ماه خداوند را ببوس از مصطفی مستور
و اما داستان این کتاب : ادی پیرمردی است که در یک شهر بازی کار می کند اما از شغل خود راضی نیست تا اینکه یک روز در شهر بازی در اثر سانحه ای جان خود را از دست می دهد . و داستان دقیقا از اینجا شروع می شود ادی به بهشت می رود ودر بهشت پنج نفر را که در زندگی اش تاثیر داشته اند را ملاقات می کند.
این کتاب می تواند تاثیر بسیاری بر نوع نگاه ما به زندگی در این دنیا داشته باشه من خوندن این کتاب را به همه دوستان توصیه می کنم
کتاب کافه نادری رضا قیصریه هم کتاب جالبیه یه خورده هم تم سیاسی داره
چیزی شبیه زندگی حسین پناهی
الیته کتاب ها و شعرهای حسین پناهی همیشه فوق العاده بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)