تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 130 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من به عنوان مدير ارشد ويژه خوش آمد گويي نوشتن اولين پستتان را در محضر عالي قدر سوني اريكسون تبريك گفته و آرزومندم كه هر چه زودتر به جمع كلوپ برتر w810 بپيونديد.

پاسخ پرسشتان در اينجا موجود ميباشد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام..ممنون از خوش آمدگویی شما

حقیقتش من این مطالب رو خونده بودم اما از اونجایی که مربوط به W810 میشد...نمیدونم که آیا اینکار رو میشه بروی w700 هم انجام داد...و چطور میشه فهمید که گوشی چنج شده نیست...با همون کد #06#* ؟....اگر کد با کد روی جعبه یکی باشه اصلیه؟

ممنون از شما

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من به عنوان مدير ارشد ويژه
    بابا عشق ریاست ...

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به به !...عجب تاپیک منحرفی! همه چیز توش هست ...مثل بازار شام...من واقعا لذت میبرم از این تاپیک دیگه کسی نیست بخواد صدای گوشیشو بلند کنه؟ ...نبود؟ جمع کنیم کاسه کوزه رو ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اااااااااااااااااااااااا
    خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا
    اینقدر الکی صبر کردم که ثبت از دستم پرید
    آخه اینم شانسه من دارم؟به خاطر یه ایراد الکی گوشیم ثبت از دستم پرید!!!
    حالا کسی هست که به این سوال من جواب بده؟
    ورژن فریمور گوشیم r4db005 هست.میخوام main رو روگوشیم فلش کنم پس حتما به همین ورژن نیاز دارم مگه نه؟
    کسی داره بهم لینک بده؟
    حالا یه خبرایی هم هست بعدا میگم!!!

تو این سایت فکر کنم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم Username - 1112
    Password - 1234567890
    ....بازم بگید حمید بده ..اول main رو فلش کن اگه نشد...main&fs ...بعد کاستومایز

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در ضمن یه سوال دیگه:
    نمیدونم چرا بعد از این فلشی که کردم دیگه گوشیم به my phone explorer وصل نمیشه!!!
    قبلا راحت شناخته میشد ولی الان اصلا نمیتونم گوشیمو به my phone explorer وصل کنم!!!
    ما آخر نفمیدیم با باکس فلش کردی روشن شد یا هنوز نه ؟ ///اگه گوشیت درست شده user قبلیو پاک کن بعد گوشیو وصل کن بزن conect............................................ .............................................

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

من چیز زیادی در مورد گوشی ها نمیدونم ..می خواستم ببینم که منوی فلش روی w700 هم قابل نصبه؟

اگه هست لطفا از شروع کارهایی که باید انجام بدیم رو به من بگید

ممنون

رو w550 هم یه توضیح بدین لطفا

w700&w550 تا اونجا که من اطلاع دارم منوی فلش رو ساپورت نمیکنن...پس خیال کردین من هی الکی میگم only w810i دلیش همینه دیگه ...k750 &w800&k700 و اونایی که از w810 قدیمیترند منوی فلش رو ساپورت نمیکنن. ...منوی فلش برای اولین بار تو w810 استفاده شد...این گوشیهایی که جدیدا ریلیس میشن منوی فلش رو ساپورت میکنن...مثل w710 & ..............و همین s500 که comming soon هست ..منوش رو دیدین ؟ چه موی نازی داره

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حمید جان اگه جایی اشتباه کردم تصحیح کم شاگردتو البته اگه ما رو به شاگردی قبول کنی
    اختیار داری عزیزم شما خودت یه پا استادی ...این ماچ هم برای شما

من به عنوان مدير ارشد ويژه خوش آمد گويي نوشتن اولين پستتان را در محضر عالي قدر سوني اريكسون تبريك گفته و آرزومندم كه هر چه زودتر به جمع كلوپ برتر w810 بپيونديد.

WOW
    Last edited by ^^ HAMID ^^; 11-05-2007 at 06:15.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

salam lotfan amoozeshe pak kardane skin walkman ra begzarid chon goshim badjori ghati karde

اگه رجیستر اصلیه که وصل میکنی به فار میری به اون مسیری که قبلا اسکین رو ریختی بعد با f8 اونارو پاک میکنی

اگه رجیستر چنج شده هست تو فولدر file to upload برنامه ++xs رو خالی میکنی بعد گوشیو وصل میکنی به ++xs تو همون قسمت sfx یه کادر هست نوشته delet file روی add file کلیک میکنی و آدرس عکسه رو بهش میدی مثلا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    بهمین ترتیب بقیه عکسها رو add میکنی و در آخر هم روی start sfx کلیک میکنه ...طول میکشه ...تا وقتی که برنامه FSX Successfull , Unplug The Phone داد گوشی رو جدا کنید و سیم کارت و مموری رو جا بزنید

ladies& jentelmen

اسکین واکمن رو تغییر ندید چون گوشی قات میزنه و هنگش زیاد میشه...صفحه ی اول هم نوشتم

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

باید از روش ++xs و brutforcing استفاده کنی ...همین درایور صدا هم جواب میده ...رو z520 که جواب داده رو z530 هم حتما جواب میده
    ای ول حمید جون رو z530 هم جواب داد اساسی کارت درسته . راستی با xs++ گوشی روشن می شد با

phone xs چپوندم توش .

راستی یه چیز میگم از تعجب شاخ دراری brutforcing در عزض فقط 10 دقیقه روی z530 .

اینم log برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرت چیه خودم که موندم .

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

12 با اجازه حمید جون :

خب اینم آخرین ورژن درایور صدا ( Acoustic) که تستش رو به همه دوستانی که w810 - w800 - k750 - z530- w700

دارن توصیه می کنم باور کنید تو کیفیت لنگه نداره .

اسمش به طور کامل اینه : ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loudne ss

این لینک واسه دانلود ( 77kb و 91 فایل ) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 12-05-2007 at 17:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •