تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 120 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

در آغاز فعالیت reza2008m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    orum

پيش فرض

با سلام دوستان من ميخوام يه گيتار ارزون خوب بخرم
    پيشنهاده شما چيه؟
    ممنون
    بستگی داره به چی بگی ارزون؟؟؟؟
    بزار زیر 100 البته تو قیمت فروش ما به صورت تک فروشی....بگم!!!
    55t wolf
    lagona 65t
    roadrigoez 75
    valencia cg160 cg150 75 85
    barcelona 75
    barcelona c 80
    barcelona ce 95
    yamaha c40 98
    c40m 100

داره خودمونی میشه black sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بستگی داره به چی بگی ارزون؟؟؟؟
    بزار زیر 100 البته تو قیمت فروش ما به صورت تک فروشی....بگم!!!
    55t wolf
    lagona 65t
    roadrigoez 75
    valencia cg160 cg150 75 85
    barcelona 75
    barcelona c 80
    barcelona ce 95
    yamaha c40 98
    c40m 100
    رفیق میشه یه لیست از گیتار الکتریکای ارزون بگی؟

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.....يه سوال .......ببخشيد اساتيد گوشاشونو بگيرن.......سوالم در حد كودكستانه..............
    گيتار اسپانيايي.......همون كلاسيكه.....يا فلامينگو.................................. .......................
    بعد......من اگر بخوام اسپانيايي ياد بگيرم....و .......بخرم از كجا شروع كنم........بازم ببخشيد...
    سلام دوست عزیز...
    فلامینگو در اسپانیایی به معنای اتش زا ولی آنچه مسلم است از کولی ها آمده از Gitano که بمعنی کولی است .

در کل دنیا ۲ سبک فلامنکو وجود دارد فلامنکو قدیم و جدید در فلامنکوی جدید یک سریها دارند سرک میکشند به سبکهای دیگر از جاز بلوز گرفته تا گامهای هنری و ریتمهای آفریقایی

اما فلامنکوی قدیم یک سری گامهایی است که کولی ها استفاده کردند و محدودتر از آن چیزی است که فلامنکوی جدید است . در سبک فلامنکو هیچ چیزی از قبل تنظیم نمیشود و موزیسین به صورت بداهه میزند حتی خودش هم نمیداند که چه چیزی خواهد نواخت در واقع فلامنکوی قدیم کلاسه شده است اما در فلامنکوی جدید حتی سازها یی که استفاده میکنند هم فرق دارد .

در کل به نظر من اگه از صفر میخواهید شروع کنید زیاد مهم نیست که الان سبکتون رو انتخاب کنید چون نواختن گیتار هم مثل هر چیزه دیگه ای مقدماتی داره که جدا از سبک باید هر نوازنده ای بلد باشه و شما خود به خود پس از مدتی که با اون مقدمات آشنا شدید میتونید سبک مورد علاقه خودتون رو انتخاب کنید و تفاوت های اون رو حس کنید اما به نظر من در ابتدای امر مهم نیست که چه سبکی رو انتخاب میکنید و همچنین بهتره که با یک گیتار معمولی کارتون رو شروع کنید و با پیشرفت و تسلط به مرور زمان سازتون رو هم ارتقا بدین...

به هر حال این نظر شخصی من بود ...
    و در انتها این شما هستین که تصمیم میگیرید...

امیدوارم این راهنمایی های اندک من مورد استفاده شما و سایر دوستان قرار گرفته باشه...

موفق باشید...
    فـــــــــــــــرزاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

اول تشكر............خيلي لطف كردي...فكر كردم........همه منو به دست فراموشي دادن......................
    من اينطوري برداشت كردم كه فلامينگو...............و..............ك اسيك.............و............اسپانيا يي هركدوم يه سبك مجزا هست....................سوال دومم................من ميخوام گيتار بخرم.......به يارو بايد چي بگم.....4تا اصطلاح يادم بديد تابلو نشه..يا.....اول كلاس برم ....و اونا ميگن چي بخرم.......يا بخرم بعد برم كلاس.............يه سري هاشون رو ديدم كه بالاي اونها كه انحنا داره...فرقشون با اونايي كه نداره چيه.........سوالام زياد شد.......ببخشيد

داره خودمونی میشه mafia69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

گیتارالکتریک خوب بخوام بگیرم چند میوفته؟میگن از دویست سیصدتومن شروع میشه تا یک میلیون.
    اون یک میلیون تومن و قیمت های بالاتر فکر نمیکنم الان به کارم بیاد.
    توصیتون چیه واسه خرید یه گیتار الکتریک خوب؟

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

اول تشكر............خيلي لطف كردي...فكر كردم........همه منو به دست فراموشي دادن......................
    من اينطوري برداشت كردم كه فلامينگو...............و..............ك اسيك.............و............اسپانيا يي هركدوم يه سبك مجزا هست....................سوال دومم................من ميخوام گيتار بخرم.......به يارو بايد چي بگم.....4تا اصطلاح يادم بديد تابلو نشه..يا.....اول كلاس برم ....و اونا ميگن چي بخرم.......يا بخرم بعد برم كلاس.............يه سري هاشون رو ديدم كه بالاي اونها كه انحنا داره...فرقشون با اونايي كه نداره چيه.........سوالام زياد شد.......ببخشيد
    دوست عزیز
    مطمئنا اگر سوال شما در تخصص هر یک از دوستان باشه بدون جواب نخواهد موند
    متاسفانه من برای ساز گیتار در حد یک شنونده هستم و تخصصی در این زمینه ندارم

7. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

متاسفانه من برای ساز گیتار در حد یک شنونده هستم و تخصصی در این زمینه ندارم
    مشكلي نيست..............100البته...همين طوري هست كه ميگي هركي بدونه...جواب ميده...............ممنون

9. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من اول کار نه کلاس برید و نه ساز بخرید. باید کتاب بخرید و بخونید. تئوری موسیقی و حتی ساز شناسی.
    این طوری اشنایی اولیه ای پیدا می کنید که شما رو توی تمام شرایط کمک میکنه.

گیتار هم یا الکتریکی هست یا آکوستیکی. شما هم گیتار آکوستیک می خواهید. آکوستیک هم دو نوع سیم بهش می بندن: نایلون و استیل. اون انحنایی که می گید اگه منظورتون همونیه که بالای صفحه ی ساز هست، بهش می گن کات او وی . چیز مهمی نیست! برای اینه که دست نوازنده روی فرت های پایین دسته سریعتر و راحت تر حرکت کنه.

نیازی به حفظ کردن اصطلاح نیست. مغازه دار ها و فروشنده های ایرانی اون قدر در این زمینه تبهر دارند که تا شما پاتون رو داخل مغازه گذاشتید می فهمن که آشنایی زیادی با گیتار ندارید. بهتره با یک نفر وارد برید که خیالتون راحت تر باشه. یا فعلا صبر کنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید.

فکر کنم باید روش خریدن از سازفروشان ایرانی رو یاد بگیرید.
    من 95 درصد این عزیزان رو نا آشنا با ساز و موسیقی دیدم. اون ها خودشون هم نمیدونن دارن چی می فروشن. پس بهتره که حداقل شما بدونید می خواهید چی بخرید!

گیتارالکتریک خوب بخوام بگیرم چند میوفته؟میگن از دویست سیصدتومن شروع میشه تا یک میلیون.
    اون یک میلیون تومن و قیمت های بالاتر فکر نمیکنم الان به کارم بیاد.
    توصیتون چیه واسه خرید یه گیتار الکتریک خوب؟
    سلام
    گیتار الکتریک خوب بستگی به شما داره. باید به کارتون بیاد.
    گیبسون میخواهید یا فندر؟ یا دست ساز؟ فکر نکنید صدای اینها شبیه به هم دیگه هست. هرکدوم مجزا هستند.

اگر برای راک موزیک می خواهید، همین Fender Stratocaster خیلی مناسب و پر استفاده هست برای راک نواز ها.
    سبک وزن هست و صدای روشنی داره.البته تو خیلی از سبک ها هم استفاده میشه.
    یا گیبسون که برای همه سبکی اعم از بلوز و جز و راک و... استفاده میشه.
    Gibson L5 واقعا صدای قشنگ و روح نوازی داره!

یک توصیه: از ایران نخرید! اگر آشنایی کسی خارج از کشور دارید بگید از آمریکا سفارش بدن.
    خوشبختانه این طور سازها کارخونه ای هستند و شما برای خرید مشکل ما رو در مورد تار و تمبک ندارید! یه فندر استراتوکستر سفارش میدید و تمام!
    برای اینکه بدونید باید چه گیتاری بخرید یا قیمت ها رو بدونید بهتره که به سایت هاشون مراجعه کنید.
    مثلا
    Instrumentpro.com

تو یه همچین سایتهایی به راحتی می تونید به اون چیزی که دنبالشید برسید.
    Last edited by Leyth; 21-03-2009 at 20:32.

11. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

گیتار هم یا الکتریکی هست یا آکوستیکی
    تشكر لطف كردي..............شما ميگي گيتار اسپانيايي.. جزء آكوستيكي هست.........اون انحنابيي كه بالاي گيتار هست چي بعضي هاشون داره بعضي نه....اون چيه.....

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تشكر لطف كردي..............شما ميگي گيتار اسپانيايي.. جزء آكوستيكي هست.........اون انحنابيي كه بالاي گيتار هست چي بعضي هاشون داره بعضي نه....اون چيه.....

سلامی دوباره.
    اون بالایی نصفه اومده بود... ادیت شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •