سلام
وقتی جسد رو میگردی یه لحظه با بیسیم برات رمز رو میخونن و زیر نویس میشه باید حفظ کنی
سلام
وقتی جسد رو میگردی یه لحظه با بیسیم برات رمز رو میخونن و زیر نویس میشه باید حفظ کنی
اگه منظورت همون کد برای باز کردن اون درهاست فکر کنم اینها باشه
در اول : 1243
در دوم : 9524
آخه اول باید جیبشونو بگرده همین جوری بزنه در باز نمیشه.
شاید ولی یه امتحان بکنه . چون در دومی خیلی با ادم فاصله داره در حین رفتن هم هی این سطلها روی هوا بلند میشن به طرفت میان و میخوردن بهت. بغل اون آدم هم یه آدم گنده عجیب و غریب . که من راحت کشتمش چون به در گیر کرده بود من هم نارجکها رو خالی میکردم رو مغزش .
سامسونگ جان این آقا رضای گیتار درست میگه ، تا خودمون رمز رو پیدا نکنیم درب باز نمیشه ، ...
این بازی فقط این نیستش که هر جنبنده ای که سر راهمون قرار گرفتش رو بکشیم ، پایان بازی به طرز بازی هم بستگی داره، مثلا" اینکه عضو گروه دیوتی بشیم یا فریدوم یا هیچکدوم ، و ... و ... و ...![]()
شما هرچی جنبنده که کشتی همون لحظه بگردش ، خیلی چیزای باحالی بعضی وقتها گیرت میادش ...
نمیدونم که تو کدوم درب گیر کردی ، ولی یکی از جسدهایی که کد درب تو جیبشه لباس نارنجی تنشه ، اونیکی رو یادم نیست .![]()
کسی که به ما از چیزا نگفت که چطوری باید عضو گرون بشیم همینطوری ما تا آخرش رفتیم![]()
راست میگی ولی من الان بازیو میخوام از اول برم بهم حال نمیده.
آره من هم نصبش کردم خواستم مثلا خیر سرم هارد بازی کنم همون اولش امون نمیدادند و سریع میکشتند.
عجب گرافیک خفنی.........
من سیستمم اینه
1 گیگ رم
256 گرافیک رادیون 9550
سی پی یو 2.4 سلرون
یه مرحلش هست که وارد base بندیت ها میشیم
یه یارویی رو می کشیم جیبشو می گردیم
یه چیزی پیدو می کنیم
بعد دستور میاد که بریم بیرون بیس و وروردی ازمایشگاه رو پیدا کنیم
با اینکه گرافیکم مینیمم میذارم ولی اینجا که می رسم یه دفعه از بازی می پره بیرون
البته جای خاصی از بازی نیست هر دفعه یه جاش می پره
مشکل از سیستممه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)