با سلام از دوستان کسی می دونه که چطوری می شه سنسوره نوری W850 رو قطع کرد؟ من می خوام Lcd همیشه پر نور ترین حالتش باشه ولی تو جاهای تاریک نورش کم میشه اگه راهی هست لطفا بنویسید؟
با سلام از دوستان کسی می دونه که چطوری می شه سنسوره نوری W850 رو قطع کرد؟ من می خوام Lcd همیشه پر نور ترین حالتش باشه ولی تو جاهای تاریک نورش کم میشه اگه راهی هست لطفا بنویسید؟
اين قضيه سريال اصلي چيه؟
من اون موقع ميخواستم 810 بخرم سريال اصلي 20 گرونتر بودش
يعني حالا ميشه با 5 هزار تومن گوشي سريال اصلي كرد؟
چه جوري؟
گل پسر خیلی وقته اصل و چنج از بین رفته....با یه فلش 4-5 تومنی می تونی گوشیتو برگردونی به سریال اصلیش
شما میری به تعمیرات موبایل میگی می خوام سریال اصل بشه و قفل شبکه اون برداشته بشه طرف یه پولی میگیره حالا 3 تومن 4 تومن و 5 تومن گوشیت رو میبنده به باکس و بعد میگه سریال اصل شد شما هم میای تو سایتIMEI جدید رو وارد میکنی اگه نوشته بود W810 گوشیت سریال اصل شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو اين قسمت به مرور سايتهاي مربوط به تم و بازي و wallpapaer و... براي اين گوشي رو معرفي مي کنم
اوليش:/ هست يک مرجع عالي و کامل براي دانلود تم و wallpaper براي اين گوشي هست بايد اول عضو شويد البته رايگانه ولي (بايد رجيستر کنيد و روزي فقط ?? تا دانلود ميتونيد انجام بديد) و بعد مي تونيد از امکانات سايت استفاده کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم سايتي براي w810
سايت مرجع فايلهاي سيستمي گوشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهردوي اين سايتها اسپانيايي هستن که امکان انتخاب زبان انگليسي هم دارن. هر دو نياز به رجيستر دارن. منتها سايت اول پوليه و ضمنا با داشتن 20 پست مفيد توي فروم اون سايت ميتونين از امکان دانلود 100 مگ استفاده کنينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سايت ديگه براي فايلهاي سيستمي گوشي هاي سوني اريکسون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mostafa_khan; 01-09-2007 at 16:39.
کامل ترين و تخصصي ترين سايت sony ericssonکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايتي براي دانلود تمام نرم افزار هاي تخصصي مرتبط با گوشي هاي سوني اريکسون فريمور ها و فلشر ها و اي... هاي منو و ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم يه سايت که توش جديدترين رينگ تون ها و تم ها والپيپر ها و گيم هاست !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aloalexaو مصطفي عزيز ممنونم.
پس ماهم بريم گوشي سريال اصلي كنيم
موفق باشيد
دوستان عزیز پست صفحه ی اول یا به عبارت بهتر فهرست مطالب تاپیک بعد مدت ها به روز شد
خیلی خوشگل شده
همچین رنگی رنگی و خوشگلش کردم که بچه ایی که خوندن نوشتنم بلد نباشه ببینتش خوشش میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو گل پسر...مبارکت باشه(یادمه قدیم ها همیشه دنبال این بودی درایور دوربین گوشیتو عوض کنی...درست میگم؟حالا دیگه از این به بعد راحت می تونی این کار رو بکنی)
کامیاب باشی![]()
به سلامتی انشاء ا...
[quote=mostafa_khan;1360466]دوستان عزیز پست صفحه ی اول یا به عبارت بهتر فهرست مطالب تاپیک بعد مدت ها به روز شد
خیلی خوشگل شده
همچین رنگی رنگی و خوشگلش کردم که بچه ایی که خوندن نوشتنم بلد نباشه ببینتش خوشش میاد
خوشا مصطفی خان و تاپیک بی مثالشخداوندا نگهدار از زوالش
[
درست حدس زدي مصطفي عزيزبرو گل پسر...مبارکت باشه(یادمه قدیم ها همیشه دنبال این بودی درایور دوربین گوشیتو عوض کنی...درست میگم؟حالا دیگه از این به بعد راحت می تونی این کار رو بکنی)
کامیاب باشی![]()
البته با راهي كه حمبد عزيز معرفيكردند ميشه بدون سريال اصلي درايو ها عوض كرد/
اما براي براي نصب پچ بايد گوشيم سريال اصلي بشه
از همكاريت ممونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)