بله، البته اون راهنما که تو صفحه 4 نوشتم، به دلیل اینکه ورژن برنامه تغییر کرده، یه کم از لحاظ مراحل فرق کرده، ولی ساده تر شده. فقط قبل از نصب برنامه مطمئن بشین که درایورهای گوشی و برنامه Flash Player ورژن 9 روی کامپیوتر نصب باشه.
بله، البته اون راهنما که تو صفحه 4 نوشتم، به دلیل اینکه ورژن برنامه تغییر کرده، یه کم از لحاظ مراحل فرق کرده، ولی ساده تر شده. فقط قبل از نصب برنامه مطمئن بشین که درایورهای گوشی و برنامه Flash Player ورژن 9 روی کامپیوتر نصب باشه.
یه دنیا ممنون ...
سلام به همه دوستان
يكي از دوستان من مي خواد بره دوبي و مي خواد از اونجا گوشي بياره . من مي خوام بهش بگم برام يه p990 بياره . آيا اين گوشي رو كسي مي تونه رجيستر كنه ؟ (مثلا در علا ئدين )
اصلا خريد اين گوشي از دوبي درست هست يا ممكنه سرم كلاه بره؟
نمیدونم چیکار کنم از دست این سوال ها !!!![]()
![]()
وقتی برنامه ی Swiss Manager رو باز میکنم و به قسمت System میرم یه سری اطلاعات داده.مثلا مقدار RAM free رو نوشته :
11.5 مگابایت و توی پرانتز نوشته 18 درصد
یکی میتونه بگه معنیش چیه ؟؟!!!
و وقتی روش کلیک میکنم یه سری اطلاعاتی میده که برای من خیلی ناشناخته است و جای سوال داره ؟؟
مثلا نوشته :
RAM total = 62 MB
(RAM free = 11.4 MB (18%
ROM size = 2MB
Page size : 4096 byte
یکی میتونه بگه این RAM چیه ؟؟؟ ROM چیه ؟؟؟ چه فرقی دارن با هم ؟؟؟ برنامه هایی رو که باز میکنیم و بسته نمیشن و باید از Task Manager ببندیشون میره تو کدوم حافظه ؟؟؟ RAM یا ROM ؟؟؟؟
این حافظه ها با درایو C فرق میکنن ؟ یعنی اون یه حافظه ی دیگست و اصلا به اینا ربطی نداره ؟؟؟
پر شدن کدوم یکی از اینا روی سرعت CPU تاثیر داره ؟؟؟
خاموش و روشن کردن گوشی کدوم یک از این حافظه ها رو خالی میکنه ؟؟؟
اگه جواب بدین مستقیم میرین بهشت ... من تحمل ندارم یه چیزی توی گوشیم باشه ولی ازش سردرنیارم
پیشاپیش تشکر منو بپذیرین ...
سلام من چند تا سوال پرسیدم اما هیچ کس جواب منو نمیده!!!
ولی تورو خدا اینو جواب بدید: من بازیه Sky Force Reloaded و VRally رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور امنیتی میده
کسی میدونه اگه بخوام قسمت security رو غیر فعال کنم باید چی کار کنم؟
Last edited by amir_gamer; 04-06-2007 at 10:51.
من می خوام تنظیمات گوشی سونی اریکسون P990 i رو به تنظیمات کارخونه برگردونم باید چی کار کنم
مستر ریست می کنم کد می خواد
سلام . نميشه وقتي گوشي خاموشه يا داره همون اول لود ميشه فرمت يا مستر رسيت كرد .
براي اينكه اون برنامه كيبورد عربيه پاك بشه بذاره دستگاه بالا بياد . چون باطريش كمه اپديت نميشه
سلام . نميشه وقتي گوشي خاموشه يا داره همون اول لود ميشه فرمت يا مستر رسيت كرد ؟
فرمت براي اينكه اون برنامه كيبورد عربيه پاك بشه بذاره دستگاه بالا بياد .
چون باطريش كمه اپديت نميشه بايد فلشش كرد .
اگر بشه مثل بعضي گوشيها در حالت خاموش فرمت كرد عاليه .
البته فکر کنم از این تلق جدید ها که اومده می چسبونن رو صفحه ایشون بچسبونن راحت تره هم صفحه خش نمی افته هم راحت تمیز میشه
منم به جمع پی 990 دارها وارد کنین
منم یک مشکل دارم
از وقتی از این محافظ های صفحه چسبوندم که خیلی هم ازشون راضیم وقتی قاب کریستال رو میندازم به گوشی صفحه نمایش تاچ اسکرین گوشی از کار می افته ولی وقتی قاب رو بر می دارم درست میشه
2:من یک کیف کمری خریدم براش ولی وقتی گوشی رو میزارم توش گوشی صفحه اش سفید میشه نمی دونم مشکلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)