تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 641 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس به نظر شما از دیال آپ استفاده کنم بعد از همون برنامه ای و آموزشی که تو صفحه 4 گفته استفاده کنم فوری است mer30
    بله، البته اون راهنما که تو صفحه 4 نوشتم، به دلیل اینکه ورژن برنامه تغییر کرده، یه کم از لحاظ مراحل فرق کرده، ولی ساده تر شده. فقط قبل از نصب برنامه مطمئن بشین که درایورهای گوشی و برنامه Flash Player ورژن 9 روی کامپیوتر نصب باشه.

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

قبل از جدا کردن کابل USB، باید این کارو انجام بدی: وقتی گوشی رو وصل میکنی به کامپیوتر یه آیکون با علامت یک فلش سبز در System Tray (کنار ساعت) ظاهر میشه که اسمش هست Safely Remove Hardware باید روش کلیک کنی، بعد لیست وسایل متصل به دستگاه رو میاره که باید گزینه مربوط به پورتی که گوشی بهش وصله رو Stop کنی. بعد میتونی گوشیو جدا کنی. در ضمن حالت File Transfer برای کار با Disc 2 Phone استفاده میشه و بقیه کارها رو میشه در حالت Phone Mode انجام داد.
    1- منم دیدم؛ اونا احتمالا Screen Shotهایی از تمهای گوشی M600 بوده، چون فکر کنم اونجا قابل تغییر باشه.

2- مزیت باز موندن برنامه ها اینه که زمان کمتری برای باز کردن دوباره مورد نیازه. مثلا در مورد Messaging امتحان کن، اگه End Task نکنی، دوباره که بخوای واردش بشه، سریعتر از وقتیه که کاملا بسته باشه. حالا دیگه میل خودته. حالا باز خوبه P990 یه Task Manager داره، پس اسمارت فونهای نوکیا چی بگن؟!
    یه دنیا ممنون ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    يكي از دوستان من مي خواد بره دوبي و مي خواد از اونجا گوشي بياره . من مي خوام بهش بگم برام يه p990 بياره . آيا اين گوشي رو كسي مي تونه رجيستر كنه ؟ (مثلا در علا ئدين )
    اصلا خريد اين گوشي از دوبي درست هست يا ممكنه سرم كلاه بره؟

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

نمیدونم چیکار کنم از دست این سوال ها !!!

وقتی برنامه ی Swiss Manager رو باز میکنم و به قسمت System میرم یه سری اطلاعات داده.مثلا مقدار RAM free رو نوشته :
    11.5 مگابایت و توی پرانتز نوشته 18 درصد
    یکی میتونه بگه معنیش چیه ؟؟!!!

و وقتی روش کلیک میکنم یه سری اطلاعاتی میده که برای من خیلی ناشناخته است و جای سوال داره ؟؟

مثلا نوشته :

RAM total = 62 MB

(RAM free = 11.4 MB (18%

ROM size = 2MB

Page size : 4096 byte

یکی میتونه بگه این RAM چیه ؟؟؟ ROM چیه ؟؟؟ چه فرقی دارن با هم ؟؟؟ برنامه هایی رو که باز میکنیم و بسته نمیشن و باید از Task Manager ببندیشون میره تو کدوم حافظه ؟؟؟ RAM یا ROM ؟؟؟؟
    این حافظه ها با درایو C فرق میکنن ؟ یعنی اون یه حافظه ی دیگست و اصلا به اینا ربطی نداره ؟؟؟
    پر شدن کدوم یکی از اینا روی سرعت CPU تاثیر داره ؟؟؟
    خاموش و روشن کردن گوشی کدوم یک از این حافظه ها رو خالی میکنه ؟؟؟

اگه جواب بدین مستقیم میرین بهشت ... من تحمل ندارم یه چیزی توی گوشیم باشه ولی ازش سردرنیارم

پیشاپیش تشکر منو بپذیرین ...

داره خودمونی میشه amir_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من چند تا سوال پرسیدم اما هیچ کس جواب منو نمیده!!!

ولی تورو خدا اینو جواب بدید: من بازیه Sky Force Reloaded و VRally رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور امنیتی میده

کسی میدونه اگه بخوام قسمت security رو غیر فعال کنم باید چی کار کنم؟
    Last edited by amir_gamer; 04-06-2007 at 10:51.

داره خودمونی میشه amin alizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    خراسان شمالی ،اسفراین

پيش فرض

من می خوام تنظیمات گوشی سونی اریکسون P990 i رو به تنظیمات کارخونه برگردونم باید چی کار کنم
    مستر ریست می کنم کد می خواد

در آغاز فعالیت aminhashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام . نميشه وقتي گوشي خاموشه يا داره همون اول لود ميشه فرمت يا مستر رسيت كرد .
    براي اينكه اون برنامه كيبورد عربيه پاك بشه بذاره دستگاه بالا بياد . چون باطريش كمه اپديت نميشه

در آغاز فعالیت aminhashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام . نميشه وقتي گوشي خاموشه يا داره همون اول لود ميشه فرمت يا مستر رسيت كرد ؟
    فرمت براي اينكه اون برنامه كيبورد عربيه پاك بشه بذاره دستگاه بالا بياد .
    چون باطريش كمه اپديت نميشه بايد فلشش كرد .
    اگر بشه مثل بعضي گوشيها در حالت خاموش فرمت كرد عاليه .

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

با یه دستمال الکترواستاتیک از جنس تفلون. کمی رطوبت هم داشته باشه اثرش بیشتره، مثلا یک قطره آب به ازای هر 2 سانتیمتر مربع از سطح دستمال. بهیچوجه از دستمالی که پرز میده استفاده نکنید. البته تو علاالدین محافظ صفحه که به صورت یک پوشش شفاف هستش رو به همراه یه دستمال مخصوص میفروشن.
    البته فکر کنم از این تلق جدید ها که اومده می چسبونن رو صفحه ایشون بچسبونن راحت تره هم صفحه خش نمی افته هم راحت تمیز میشه
    منم به جمع پی 990 دارها وارد کنین

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

منم یک مشکل دارم
    از وقتی از این محافظ های صفحه چسبوندم که خیلی هم ازشون راضیم وقتی قاب کریستال رو میندازم به گوشی صفحه نمایش تاچ اسکرین گوشی از کار می افته ولی وقتی قاب رو بر می دارم درست میشه
    2:من یک کیف کمری خریدم براش ولی وقتی گوشی رو میزارم توش گوشی صفحه اش سفید میشه نمی دونم مشکلش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •