تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4298 از 4428 اولاول ... 32983798419842484288429442954296429742984299430043014302430843484398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,971 به 42,980 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شاتل برای بابای من نیست که بیام ازش طرفداری کنم ولی حذف نکرده

پس اطلاع رسانی غلط انجام ندید دوست من.بلکه مبله 3500تومان پرداخت می کنی دانلود رایگان مثل سابق انجام میدی.

داداش دعوا نکن من گفتم اینطوری فهمیدم از متنش آخه معنا نداره طرف قیمت اصلی که 7 تومن هست نزده بعد نوشته 50 درصد تخفیف البته باز هم باید پرسید

2. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من هنوز تو پارس هستم و تا امشب تا آخرین قطره دانلود میکنم واسه من این یک و ماهی نیمی که بودم بد نبود شبی حداقل 3 گیگ با سرویس 2 مگ دانلود میکردم تا 5.3 هم دانلود کردم شبی در کل 10 آذر میرم واسه تخلیه دوستان مشهدی بین این شرکتها که میگم اگه کسی داره لطف کنه بگه کوچ کنیم اونجااینو که بیخیال صبا نت -شاتل - ولی اگه کسی فن آوا - مخابرات - پیشگامان کویر داره ممنون میشم راهنمایی کنه آسیا تک چطوره یا هر شرکتی که فعلا شبانه جواب بده ( یادم نمیره تو نمایشگاه کامپیوتر به نماینده آسیا تک گفتم شما میتونی تا سالی یک ترابایت دانلود شبانه به من بدین من یکساله بگیرم طرف مات مونده بود چی بگه شبانه رایگان حق مسلم ماست

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خیر عزیز شما داستان رو نگرفتید
    قبلا این 3500تومنه اضافی برای سرویسهای زیر 1مگ بوده که فردی که میخواسته سرویس دانلود رایگان باید پرداخت می کرده الان اومده رسیده تا 4مگ باید این هزینه رو پرداخت کنند

البته جسارت نشه شاد بنده منظور شما رو بد گرفتم.
    بیشتر پست من حالت سوالی داشت... چون دیدم اون 50 درصد توی سایت اصلی هم هست تعجب کردم که معنیش دقیقا چی هستش.... که شما گفتید یه نوع تخفیف هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من هنوز تو پارس هستم و تا امشب تا آخرین قطره دانلود میکنم واسه من این یک و ماهی نیمی که بودم بد نبود شبی حداقل 3 گیگ با سرویس 2 مگ دانلود میکردم تا 5.3 هم دانلود کردم شبی در کل 10 آذر میرم واسه تخلیه دوستان مشهدی بین این شرکتها که میگم اگه کسی داره لطف کنه بگه کوچ کنیم اونجااینو که بیخیال صبا نت -شاتل - ولی اگه کسی فن آوا - مخابرات - پیشگامان کویر داره ممنون میشم راهنمایی کنه آسیا تک چطوره یا هر شرکتی که فعلا شبانه جواب بده ( یادم نمیره تو نمایشگاه کامپیوتر به نماینده آسیا تک گفتم شما میتونی تا سالی یک ترابایت دانلود شبانه به من بدین من یکساله بگیرم طرف مات مونده بود چی بگه شبانه رایگان حق مسلم ماست

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش دعوا نکن من گفتم اینطوری فهمیدم از متنش آخه معنا نداره طرف قیمت اصلی که 7 تومن هست نزده بعد نوشته 50 درصد تخفیف البته باز هم باید پرسید
    حرف شما درسته متن به خوبی نوشته نشده و کمی ابهام درش وجود داره
    من هم دعوا ندارم به جون مادرم پولشو داره یکی دیگه میبره ما دعوا کنمی با هم برای چی

بله حق با شماست خودتون هم می تنید از 23099پرسجو کنید.

7. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوستان یه سوال

من الان قرارداد من با چند روز اضافه( کد هدیه)
    تا 11 مهلش مونده میتونم بعد از رزرز سرویس قبلیم رو بسوزنونم؟ با توجه به اون چندتا 1 روز که اضافه کردم دستی با کد هدیه
    شدنیه؟/

راستی کسی ار پشتیبانی نپرسیده ببینه سرعت شبانه رو احتمالش هست کم کنند یا نه ؟
    اگه بگه معلوم نیست یعنی آره

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب که چی اصلا دولت خوب عالی شما راضی میشی

برادر من خودم وقتی صبانت این کار کرد تو صفحه وزیر پرسیدند هر چند بارش گفت این قانون کمیسیون تنظیم مقررات هست
    عکسش هم گذاشتم میتونید برید ببینید
    حالا تو صفحه وزیر طرف دبه کرده یک بحث دیگه هست
    اگه دستور از کمیسیون بود که نمیومدن هر کدوم یه روشی اعمال کنن
    اما کمیسیون برای کسب درآمد بیشتر بهشون اجازه داده تا بتونن تو شبانه دست ببرن
    آخرم کاربرا باید ببینن سیاست کدوم شرکت براشون بهتر هست سمت اون برن
    اما نوع سیاست پارس جوری هست که مجبورت میکنه حجم بخری و قیمت حجم اضافی هم گرون هست

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیشتر پست من حالت سوالی داشت... چون دیدم اون 50 درصد توی سایت اصلی هم هست تعجب کردم که معنیش دقیقا چی هستش.... که شما گفتید یه نوع تخفیف هست
    کلا مثل آدم ننوشته تو سایت که ملت به شک نیفتند...کار خودشون هم زیاد کردنند....

11. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه روش جدید و نوین و اتوماتیک برای سوزوندن !!!!!!!

اول تمام حجمتون رو مصرف کنید . بعد سرویس جدید بگیرید ....اتوماتیک جایگزین میشه .

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

داداش زیاد دور بر ندار اگر میبینی کسی جوابت نمیده چونکه از بن شدن میترسند والا جواب هست برات

به نظر منم کسی گول نخوره مثل نا محدود ها مخابرات میشه اونقدر سرعتتون میارن پایین تا خودتون برید انصراف بدید
    من میخواستم بگم شما گفتین

14. این کاربر از ak226 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •