امیدواریم
من تا سال بعد منتظر میمونم ببینم وضعیت اوضاع چجوری پیش میره ، اونوقت اقدام کنیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امیدواریم
من تا سال بعد منتظر میمونم ببینم وضعیت اوضاع چجوری پیش میره ، اونوقت اقدام کنیم![]()
فردا بسته شد اومدی دو دستی زدی سرت اون موقع می دونی
هر شب دارن تغیراتی میدن تا به صورت صلح آمیزی ببندن![]()
شما تو شاتل کار میکنی که میگی هر شب دارند تغییرات میدند؟؟
طبق آخرین اخبار از عوامل نفوذی داخل شاتل تهران، مدیریت شاتل هیچ برنامه ای تا حالا برای محدود کردن سرور داخلی نداشته و نخواهد داشت.![]()
دوستان شاتلی سلام
چند سالی است که دارم از سرویس مخابرات استفاده می کنم ولی توی منطقه جدیدی که اومدم متاسفانه تعداد یوزرها بالاست و سرعت اینترنت پر نوسان.
می خوام سرویس ART1 شاتل رو بگیرم که سرعت اسمی اون 128 است.
1- شاتل این سرویس رو روی چه سرعتی می بنده؟
2-منظور شاتل از حداقل 9 گیگ ترافیک چیه؟
3- اهل دانلود تو شب خیلی نیستم.
4-نیاز ماهیانه من حدود 10 تا 15 گیگ با سرعت 512 هست.
آقا این اسمشو نبر چیه ؟![]()
شما به اون عوامل دل خوش کن چند روز دیگه دوباره وقتی بسته شد این پست بهت یاد اوری می کنمشاتل برنامه برای محدود کردن داخلی نداره درسته ولی ولی خیلی برنامه داره برای دور زدنش .
شاتل داره می بنده ولی نمی خواد یوزر هایی که منصفانه استفاده می کنن ضرری وارد بشه صفحه های قبل بچه ها اعلام کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله علی آقا ردفایل و آپلودباز خارجی محسوب میشن. خارجی یعنی اینکه سرور سایت خارج از ایران باشه.
مثلا میهن دانلود و سایتهای اینجوری تو ایرانند. اکسپرس لیچ هم سرویسهایی برای انتقال فایل به ایران داره.
در مورد شاتل هم اینکه به جرات میتونم بگم تقریبا هیچ کدوم ما قانون دقیق اِعمال محدودیت رو نمیدونیم.
ولی اگه هر شب 1 تا 2 گیگ دانلود کنی به صورت مداوم، مطمئن باش که محدود میشی.
قبل از اینکه جواب این پست شمارو بدم، شما جواب این حرف منو ندادی؟؟
خیلی برنامه ای که می فرمائید را یه خرده باز کنید ببینیم این برنامه ها چیه که ما خبر نداریم؟!شما تو شاتل کار میکنی که میگی هر شب دارند تغییرات میدند؟؟![]()
جمله آخرتون، منو یاد پاسخ پشتیبان های شاتل انداخت![]()
من آرت 3 گرفتم حدود 10 روزه سرعتم 130 کیلو بایته![]()
50 گیگدمش گرم
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)