به من گفتن بسته به اینکه چقدر از حجم قرارداد مصرف شده باشه هزینه رو برمیگردونیم.
احساس میکنم هدیه ی دیگری در راه است...
Tapatalked
به من گفتن بسته به اینکه چقدر از حجم قرارداد مصرف شده باشه هزینه رو برمیگردونیم.
احساس میکنم هدیه ی دیگری در راه است...
Tapatalked
هدیه رو خوب اومدی قطعا پارس آنلاین دزد این شوک با یه محدودیت دیگه در روزهای آنیده کامل می کنه اسمش هم میزاره هدیه پارس آنلاین به مشترکین....
خیلی راحت می تونست مثل شاتل بیاد بگه آقا هر کی میخواد دانلود شبانه رایگان انجام بده مثلا 5تومن اضافه پرداخت کنه! صدای کسی هم در نمی اومد کما اینکه پول هنگفتی به جیب شرکت می رفت....
ولی این شرکت هم خر و میخواد هم خرما رو و مشترکین اصلاً براش اهمیت ندارن فقططططططط پول رو میشناسه....
من یه سوال دارم از شما. شما مشترک پارس آنلاین هستی؟؟ به نظرم این همه حرص و جوش خوردنتون توی تاپیک پارس آنلاین کمی غیرطبیعی باشه . کاربرای اینجا خودشون عقل و منطق دارن نیازی به کسی ندارن که بیاد براشون از غیب خبر بیاره و آگاهشون کنه . البته امیدوارم ناراحت نشی از حرفم
به نظر من هرکس خودش بهتر میدونه چی به نفعشه، ولی تو این شرایط شاید خیلی از کاربرا از این تصمیم های لحظه ای پارس آنلاین گمراه شده باشن و نتونن درست تصمیم گیری کنن و دوست عزیز netstat و دوستان دیگه قصد راهنمایی و کمک به این دسته افراد رو دارن نه تبلیغات یا چیز دیگه.
پیشنهاد خرید یکساله به نظر من پیشنهاد معقول و به صرفه ای برای اون دسته کاربرا که مصرف شبانه بالایی دارن هستش (از جمله خود من). چون از طرفی اکثر شرکت های دیگه یا شبانه رو حذف کردن یا سرعت رو بعد از دانلود حجم مشخصی محدود میکنن ولی پارس آنلاین حتی به سرویس های 256 به بالا هم سرعت شبانه با سرعت نزدیک به روزانه ارائه میده (البته فعلا) و اگه طبق گفته خودشون شبانه سرویس هایی که قبل از دهم آذر فعال میشن همچنان مثل گذشته باشه کمتر شرکتی هستش که بتونه این کیفیت رو ارائه بده.
مثلا خود من الان 3 روز از قراردادم مونده و امروز صبح قصد داشتم درخواست جمع آوری بدم خیلی هم ناراحت بودم چون تو این 2 سال که مشترک پارس هستم کمتر قطعی یا پینگ بد دیدم و همیشه از کیفیت پارس راضی بودم و فقط به خاطر شبانه میخواستم برم ولی وقتی فهمیدم شبانه همچنان برقراره نظرم عوض شد ،آخه کجا از پارس بهتر. الان هم سرویس 256-2gb یک ساله رو فعال کردم که قیمت زیادی هم نداره 95 تومن تو حالت عادی هزینه 2 ماه منه (همیشه 256-10gb میگرفتم با ماهی 3-4 گیگ حجم اضافه). اگه به تعهداتشون عمل نکردن و کیفیت شبانه خراب شد بعد 2 ماه تخلیه میکنم اونوقت چیز زیادی هم از دست ندادم شاید 10 تومن از همیشه بیشتر ولی اگه کیفیت قابل قبول بود 100 گیگ حجم اضافی برای بقیه سال میگیرم و تا یک سال خیالم راحته.
دوستان همه میدونید من همرو به تخلیه تشویق میکردم و هنوزم میکنم...
یعنی شما اگه گزینه بهتری تو شهرتون دارید حتما برید...
اما یکی مثل من که حتی مخابرات شهرشم کمپین نمیزاره تنها راه چاره همین تمدید یک ساله هست... ! سرعت هم تو قرار داد ما اومده باید سرعت اسمی باشه برا شبانه حداقل( از این قانون بنده در ماه رمضان استفاده کردم و اینا هم سرشون خم بود همیشه... ) بنظرم بعد از 10 اذر خیلی ها عملا دیگه شبانشونو از دست میدن ( مگه تو یک روز چند نفر میتونن یک ساله تمدید کنن؟ خودم که احتمال میدم سرعت در بدترین حالت برسه به سرعت اسمی... در هر صورت بازم میگم.. به جایی رسوندمون که دیگه تو این یک روز هیچ تصمیم دیگه ای نشه گرفت... گرفتن سرویس یک ساله اشتباه محض هست ... ولی وقتی میبینم بچه های های وب و اسیاتک این مشکل رو دارن که با 10 مگ سرعت شبانشون 250 کیلو هست ... و یه بسته 25 گیگ ایرانسل 10 تومن هست برا شبانه.. دیگه جرات ندارم این حرکت رو نزنم... از اونجایی که پارس اعلام کرده سرویسهای قبل 10 اذر شامل این محدودیت جدید نمیشن یعنی اینکه مثل قبل حساب میشه... و سیاست قبلی هم کاملا مشخص هست و قابل پیگیری... در هر صورت من به اجبار سرویس 2 مگ سالیانه رو خریداری کردم... ببینیم چی میشه... چون تو مرکز ما سرعت ها اسمی بوده بیشتر وقتها... یه 512 زپرتی میشه 200 تومن!! ترجیح دادم یکم بیشتر بسلفم.....
خلاصه مصلحت کار خودتون رو خود شما بهتر میدونید... ولی بنظر من بالای 4 ماه قرار دادتون رو نسوزونید اصلا...
Last edited by hasanoooooooo; 29-11-2014 at 20:26.
چطوری چت می کنید؟
لینک اونجایی که باهاشون چت میکنید رو بفرستید لطفا![]()
بله من بودم تخله زدم رفتم شاتل.
قطعا حرف شما بزرگ گوار درسته و طلاح مملکت خویش خسروان دانند کسی هم کسی رو خفت نمی کنه که آقا شما باید تخلیه کنی!
بنده هم چون اینجا فروم مربوط به همین بحث هست میام نظر شخصی خودمو میگم حتی من از پستهایی که دیشب تا الان گذاشتم لینک گذاشتم که یه بنده خدا اومد گفت هزنه isp ها رفته بالا و شبانه به صرفه نیست و جالب تر اینکه گفت دلار گرون شده پس هزینه پهنای باند خریداری شده هم افزایش داشته!
من از شما این سوال دارم که پول رایج مملکت دلاره یا ریال؟ شرکت زیرساخت داره از شرکتهای PAP دلار میگیره جدیدا ما خبر نداریم؟!
بعد خریدن لینک STM1 به قیمت چیزی حدود 34میلیون تومان و فروختنش به 25برابر قیمت یعنی 232میلیون تومان به مشترکین اسمش ضرر هست؟!
حتما لینک موجود در امضا بنده رو مطالعه کنید که سند حرف من هست.
داداش فکر کنم اشتباه گرفتی اون طوری که من فهمیدم یعنی 3500 میدی و در ترافیک شبانه 50 درصد تخفیف میگیری
یعنی از هر 2 گیگ 1 گیگ کم میشه
برای همه ی سرویس ها این 50 درصد رو زده:
دیگه رایگان نداره اصلا؟؟؟؟هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
داداش زیاد دور بر ندار اگر میبینی کسی جوابت نمیده چونکه از بن شدن میترسند والا جواب هست برات
به نظر منم کسی گول نخوره مثل نا محدود ها مخابرات میشه اونقدر سرعتتون میارن پایین تا خودتون برید انصراف بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)