تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4296 از 4428 اولاول ... 32963796419642464286429242934294429542964297429842994300430643464396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,951 به 42,960 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درسته شما تخلیه میزنی ولی آیا هزینه سرویس 1ساله بهت برگرونده میشه؟ این موضوع حتما در قرارداد شما به نفع شرکت درج شده. چند تا شرکت که من اطلاع دارم هزینه ای عودت نمیده به مشترک اگر وسط دوره تخلیه بزنه.
    به من گفتن بسته به اینکه چقدر از حجم قرارداد مصرف شده باشه هزینه رو برمیگردونیم.

احساس میکنم هدیه ی دیگری در راه است...

Tapatalked

2. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به من گفتن بسته به اینکه چقدر از حجم قرارداد مصرف شده باشه هزینه رو برمیگردونیم.

احساس میکنم هدیه ی دیگری در راه است...

Tapatalked
    هدیه رو خوب اومدی قطعا پارس آنلاین دزد این شوک با یه محدودیت دیگه در روزهای آنیده کامل می کنه اسمش هم میزاره هدیه پارس آنلاین به مشترکین....

خیلی راحت می تونست مثل شاتل بیاد بگه آقا هر کی میخواد دانلود شبانه رایگان انجام بده مثلا 5تومن اضافه پرداخت کنه! صدای کسی هم در نمی اومد کما اینکه پول هنگفتی به جیب شرکت می رفت....

ولی این شرکت هم خر و میخواد هم خرما رو و مشترکین اصلاً براش اهمیت ندارن فقططططططط پول رو میشناسه....

4. 7 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هدیه رو خوب اومدی قطعا پارس آنلاین دزد این شوک با یه محدودیت دیگه در روزهای آنیده کامل می کنه اسمش هم میزاره هدیه پارس آنلاین به مشترکین....

خیلی راحت می تونست مثل شاتل بیاد بگه آقا هر کی میخواد دانلود شبانه رایگان انجام بده مثلا 5تومن اضافه پرداخت کنه! صدای کسی هم در نمی اومد کما اینکه پول هنگفتی به جیب شرکت می رفت....

ولی این شرکت هم خر و میخواد هم خرما رو و مشترکین اصلاً براش اهمیت ندارن فقططططططط پول رو میشناسه....
    من یه سوال دارم از شما. شما مشترک پارس آنلاین هستی؟؟ به نظرم این همه حرص و جوش خوردنتون توی تاپیک پارس آنلاین کمی غیرطبیعی باشه . کاربرای اینجا خودشون عقل و منطق دارن نیازی به کسی ندارن که بیاد براشون از غیب خبر بیاره و آگاهشون کنه . البته امیدوارم ناراحت نشی از حرفم

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظر من هرکس خودش بهتر میدونه چی به نفعشه، ولی تو این شرایط شاید خیلی از کاربرا از این تصمیم های لحظه ای پارس آنلاین گمراه شده باشن و نتونن درست تصمیم گیری کنن و دوست عزیز netstat و دوستان دیگه قصد راهنمایی و کمک به این دسته افراد رو دارن نه تبلیغات یا چیز دیگه.
    پیشنهاد خرید یکساله به نظر من پیشنهاد معقول و به صرفه ای برای اون دسته کاربرا که مصرف شبانه بالایی دارن هستش (از جمله خود من). چون از طرفی اکثر شرکت های دیگه یا شبانه رو حذف کردن یا سرعت رو بعد از دانلود حجم مشخصی محدود میکنن ولی پارس آنلاین حتی به سرویس های 256 به بالا هم سرعت شبانه با سرعت نزدیک به روزانه ارائه میده (البته فعلا) و اگه طبق گفته خودشون شبانه سرویس هایی که قبل از دهم آذر فعال میشن همچنان مثل گذشته باشه کمتر شرکتی هستش که بتونه این کیفیت رو ارائه بده.

مثلا خود من الان 3 روز از قراردادم مونده و امروز صبح قصد داشتم درخواست جمع آوری بدم خیلی هم ناراحت بودم چون تو این 2 سال که مشترک پارس هستم کمتر قطعی یا پینگ بد دیدم و همیشه از کیفیت پارس راضی بودم و فقط به خاطر شبانه میخواستم برم ولی وقتی فهمیدم شبانه همچنان برقراره نظرم عوض شد ،آخه کجا از پارس بهتر. الان هم سرویس 256-2gb یک ساله رو فعال کردم که قیمت زیادی هم نداره 95 تومن تو حالت عادی هزینه 2 ماه منه (همیشه 256-10gb میگرفتم با ماهی 3-4 گیگ حجم اضافه). اگه به تعهداتشون عمل نکردن و کیفیت شبانه خراب شد بعد 2 ماه تخلیه میکنم اونوقت چیز زیادی هم از دست ندادم شاید 10 تومن از همیشه بیشتر ولی اگه کیفیت قابل قبول بود 100 گیگ حجم اضافی برای بقیه سال میگیرم و تا یک سال خیالم راحته.

7. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان همه میدونید من همرو به تخلیه تشویق میکردم و هنوزم میکنم...
    یعنی شما اگه گزینه بهتری تو شهرتون دارید حتما برید...
    اما یکی مثل من که حتی مخابرات شهرشم کمپین نمیزاره تنها راه چاره همین تمدید یک ساله هست... ! سرعت هم تو قرار داد ما اومده باید سرعت اسمی باشه برا شبانه حداقل( از این قانون بنده در ماه رمضان استفاده کردم و اینا هم سرشون خم بود همیشه... ) بنظرم بعد از 10 اذر خیلی ها عملا دیگه شبانشونو از دست میدن ( مگه تو یک روز چند نفر میتونن یک ساله تمدید کنن؟ خودم که احتمال میدم سرعت در بدترین حالت برسه به سرعت اسمی... در هر صورت بازم میگم.. به جایی رسوندمون که دیگه تو این یک روز هیچ تصمیم دیگه ای نشه گرفت... گرفتن سرویس یک ساله اشتباه محض هست ... ولی وقتی میبینم بچه های های وب و اسیاتک این مشکل رو دارن که با 10 مگ سرعت شبانشون 250 کیلو هست ... و یه بسته 25 گیگ ایرانسل 10 تومن هست برا شبانه.. دیگه جرات ندارم این حرکت رو نزنم... از اونجایی که پارس اعلام کرده سرویسهای قبل 10 اذر شامل این محدودیت جدید نمیشن یعنی اینکه مثل قبل حساب میشه... و سیاست قبلی هم کاملا مشخص هست و قابل پیگیری... در هر صورت من به اجبار سرویس 2 مگ سالیانه رو خریداری کردم... ببینیم چی میشه... چون تو مرکز ما سرعت ها اسمی بوده بیشتر وقتها... یه 512 زپرتی میشه 200 تومن!! ترجیح دادم یکم بیشتر بسلفم.....

خلاصه مصلحت کار خودتون رو خود شما بهتر میدونید... ولی بنظر من بالای 4 ماه قرار دادتون رو نسوزونید اصلا...
    Last edited by hasanoooooooo; 29-11-2014 at 20:26.

9. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت bavaria 007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

فکر کنم سرشون خیلی شلوغ شده.

با چت آنلاین صحبت کردم. طرف گفته بله اگه تا قبل از 10 آذر تمدید کنید شبانه دارید تا 7 صبح رایگانه.

پرسیدم باید قرارداد قبل از 10 هم فعال بشه یا نه؟

طرف رفت تو کما. دیگه جواب نمی‌ده.
    چطوری چت می کنید؟
    لینک اونجایی که باهاشون چت میکنید رو بفرستید لطفا

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه سوال دارم از شما. شما مشترک پارس آنلاین هستی؟؟ به نظرم این همه حرص و جوش خوردنتون توی تاپیک پارس آنلاین کمی غیرطبیعی باشه . کاربرای اینجا خودشون عقل و منطق دارن نیازی به کسی ندارن که بیاد براشون از غیب خبر بیاره و آگاهشون کنه . البته امیدوارم ناراحت نشی از حرفم
    بله من بودم تخله زدم رفتم شاتل.
    قطعا حرف شما بزرگ گوار درسته و طلاح مملکت خویش خسروان دانند کسی هم کسی رو خفت نمی کنه که آقا شما باید تخلیه کنی!
    بنده هم چون اینجا فروم مربوط به همین بحث هست میام نظر شخصی خودمو میگم حتی من از پستهایی که دیشب تا الان گذاشتم لینک گذاشتم که یه بنده خدا اومد گفت هزنه isp ها رفته بالا و شبانه به صرفه نیست و جالب تر اینکه گفت دلار گرون شده پس هزینه پهنای باند خریداری شده هم افزایش داشته!
    من از شما این سوال دارم که پول رایج مملکت دلاره یا ریال؟ شرکت زیرساخت داره از شرکتهای PAP دلار میگیره جدیدا ما خبر نداریم؟!
    بعد خریدن لینک STM1 به قیمت چیزی حدود 34میلیون تومان و فروختنش به 25برابر قیمت یعنی 232میلیون تومان به مشترکین اسمش ضرر هست؟!
    حتما لینک موجود در امضا بنده رو مطالعه کنید که سند حرف من هست.

12. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یک خبر مهم: شاتل هم ترافیک شبانه خودشو برای سرویسهای 1و2و4 محدود کرده
    ولی به چه صورت:
    شما برای 1ماه 3500تومان اضافه بر مبلغ سرویس مورد نظر پرداخت می کنید و مانند سابق از امکان دانلود رایگان بهرمند خواهدی بود.نکته مهم هم در مورد پارس آنلاین اینه که درسته که این دستور از بالا داده شده ولی سخت گیرانه نیست همونطور که می بینید شاتل همچنان به ارایه سرویس شبانه رایگان خودش با پرداخت 3500تومان (تا4مگ) ادامه داده و سرویسهای 6و8مگ هم بدون پرداخت هزینه از امکان دانلود رایگان همچنان بهرمند هستند.

پس این که داره پارس آنلاین حذف می کنه نشون دهنده پدر سوخته بازی خود این شرکته و گردن دولت نندازید این داستان رو که اومده گفته حذف ولا غیر!!!

حالا ببینید که دزده....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش فکر کنم اشتباه گرفتی اون طوری که من فهمیدم یعنی 3500 میدی و در ترافیک شبانه 50 درصد تخفیف میگیری
    یعنی از هر 2 گیگ 1 گیگ کم میشه

14. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

داداش فکر کنم اشتباه گرفتی اون طوری که من فهمیدم یعنی 3500 میدی و در ترافیک شبانه 50 درصد تخفیف میگیری
    یعنی از هر 2 گیگ 1 گیگ کم میشه

برای همه ی سرویس ها این 50 درصد رو زده:

هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویس‌های Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
    دیگه رایگان نداره اصلا؟؟؟؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

داداش زیاد دور بر ندار اگر میبینی کسی جوابت نمیده چونکه از بن شدن میترسند والا جواب هست برات

به نظر منم کسی گول نخوره مثل نا محدود ها مخابرات میشه اونقدر سرعتتون میارن پایین تا خودتون برید انصراف بدید

17. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •