تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4292 از 4428 اولاول ... 32923792419242424282428842894290429142924293429442954296430243424392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,911 به 42,920 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

من واقعا موندم از این چرخش 180 درجه ای بعضی از دوستان!
    این شرکت هم از کاربراش خبر داره راحت اونارو بازی میده هر بلایی میخواد سرشون میاره،آخه چطور میتونین با یه خبر 4 خطی اعتماد کنین؟که حالا سریع میخواین 1 ساله ببندین.
    شما موضع گیری همین Le0nard0 ببینین از اول این طرح کاربرا تشویق میکرد تخلیه کنن حالا شده مدافع دانلودر ها میگه سریع تا فرداشب یکساله ببندین

مرد کسی نیست که رو حرفش بمونه کسیه که به فراخور بهترین تصمیم رو بگیره کسیه که به جای لج بازی کاری رو بکنه که واسش بهتره
    الانم پارس انلاین مرگ خودشو فوقش یه سال عقب انداخته خب
    اگه درست نشد یه سال دیگه میریم ما هم ببینیم حاج اقا فاتح بمونه و کابلاش

در ضمن همین تمدیدی هم که شما میبینی نتیجه تلفن ها و چت ها و اعتراض های دوستانه مگه غیر از اینه

2. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این شرکت هم از کاربراش خبر داره راحت اونارو بازی میده هر بلایی میخواد سرشون میاره،آخه چطور میتونین با یه خبر 4 خطی اعتماد کنین؟که حالا سریع میخواین 1 ساله ببندین.
    شما موضع گیری همین Le0nard0 ببینین از اول این طرح کاربرا تشویق میکرد تخلیه کنن حالا شده مدافع دانلودر ها میگه سریع تا فرداشب یکساله ببندین
    بابا طرف اینکارست تازه داره دنبال دوست (بخوانید جذب نیرو) میگرده اینجا
    بهش بگید یکم حرفهای منطقی بزن بخندیم

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان به تخلیه کردن خطوط خود ادامه بدید و تمدید نکنید به هیچ عنوان بهتون قول میدم 1ماه نشده پارس حالش جا میاد مثل الان که دو روز مانده وحشت کرده و تغییراتی اندک و موقتی داده و خیلی خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنید شبانه رایگان برمیگرده و سرعتش رو هم بهتر از این چندماه اخیر میکنه، البته بستگی به شما داره که چکار میکنید.
    و واقعا متاسفم برای بعضیا که راحت فریب میخورن و پول میدن الان

تمدید = پیروز شدن پارس آنلاین با رفتاری که در پیش گرفته.
    تمدید نکردن = وادار کردن پارس آنلاین به احترام و خواست و جایگاه مشتری

همونطور که میدونید جز خودتون هیچ کس دیگه ای از حقوق مشتری دفاع نمیکنه و راهی جز این نیست و نهایتش 5تومن رانژه خرجشه.

اگر به خود احترام نگذارید هیچ کسی هم به شما احترام نمیگذاره
    اگر به چیزی معتقد هستید و فکر میکنید درست نیست یا تا آخر پاش بیاستید یا کلا هر کاری میخواهید انجام بدید دیگه چی بگم گفتنیا رو گفتیم.

خلاصه پارس آنلاین داره آزمایشتون میکنه ببینه میتونه هر بلایی سرتون بیاره یا نه، امیدوارم پیروز باشید
    اینا که حرفشون از یه صبح تا بعدازظهر اعتبار نداره، شما چجوری به یقیه پیشنهاد میدی به قول یک سالشون اعتماد کنن؟
    من به نظرم اومد که میشه بعد از یکساله بستن در صورت بروز مشکل تخلیه کرد و باقی پول سرویس رو پس گرفت... شاید یه کم دوندگی بیشتری داشته باشه ولی به نظر من می ارزه....
    ======================
    بعدشم اون قضیه ای که در مورد ایرانی ها گفتم اینجا هم صدق میکنه... شما عصبانی که باشی باید سر یکی خالی کنید.... حالا مثکه مارو گیر آوردین
    دلیل عوض شدن حرفشون چیزیه که بالا گفتم و عصبانیت کرد گفتی اینو ولش کنید ! ما که فکر میکردیم یه آدم منطقی توی تاپیک باشه خودتی ولی دیدم که توام به وقتش از کوره در میری
    بابا شوخی کردم... حالا یعنی اینقد حساسی؟؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مطئنا دانلودر ها برای پارس مهم هستن......چون حجم بالایی مصرف دارن.......از طرفی پارس دوست نداره اونارو از دست بده چون از شبانه ای که اینها استفاده دارنود میبره
    حالااگه شما یک ساله ببندین و شبانه داشته باشین معلوم نیستبا این شبانه اتون چکار بکنه
    ممکنه واقعا سرعتو اونقدر پایین بیاره که نیازتون برطرف نشه و مجور بشین دانلودای ضروریتون رو با ترافیک روز انجام بدین ( به هر حال کسی که عادت داره هفته ای یه فیلم تازه ببینه یا گیم و نرم افزار دانلود کنه که نمیتونه یه شبه ترکش کنه
    و این یعنی نفع شرکت و چون یه ساله بستین کاریش نمیشه کرد و به راحتی پولتونو پس نمیدن
    اما اگه برین یه سرویس دیگه اولا احتمال داره اونا حماقت پارس آنلاینو انجام ندن و برای تعدیل شبانه یه فکر دیگه کنن
    و شما هم همچنان میتونین به شرکتای دیگه مهاجرت کنین تا آخرش همه شرکتا شبانه رو منتفی کنن که در اون صورت چاره ای نداریم

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

مطئنا دانلودر ها برای پارس مهم هستن......چون حجم بالایی مصرف دارن.......از طرفی پارس دوست نداره اونارو از دست بده چون از شبانه ای که اینها استفاده دارنود میبره
    حالااگه شما یک ساله ببندین و شبانه داشته باشین معلوم نیستبا این شبانه اتون چکار بکنه
    ممکنه واقعا سرعتو اونقدر پایین بیاره که نیازتون برطرف نشه و مجور بشین دانلودای ضروریتون رو با ترافیک روز انجام بدین ( به هر حال کسی که عادت داره هفته ای یه فیلم تازه ببینه یا گیم و نرم افزار دانلود کنه که نمیتونه یه شبه ترکش کنه
    و این یعنی نفع شرکت و چون یه ساله بستین کاریش نمیشه کرد و به راحتی پولتونو پس نمیدن
    اما اگه برین یه سرویس دیگه اولا احتمال داره اونا حماقت پارس آنلاینو انجام ندن و برای تعدیل شبانه یه فکر دیگه کنن
    و شما هم همچنان میتونین به شرکتای دیگه مهاجرت کنین تا آخرش همه شرکتا شبانه رو منتفی کنن که در اون صورت چاره ای نداریم
    دوست من مگه تا کی میتونن از این کثافت کاری ها با ما بکنن مطمینا یه دانلودر میفهمه داره سرش کلاه میره خب میزاره میره بعدش چی شش ماهم بکنه تو پاچمون
    پارس انلاین باید خیلی احمق باشه اگه فقط تا نوک دماغ خودشو نگاه کنه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من کسی رو تشویق نکردم . شما یه پست بیار که من گفته باشم تخلیه کنید ! الان هم دیدم بعضیا دارن رزور میکنن به هوای اینکه بعد از سرویس فعلیشون فعال کنن خبر درست رو دادم که رزرو شامل شبانه رایگان نمیشه که کاربرای بیشتری این اشتباه رو نکنن

8. 5 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (30 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

10. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من به نظرم اومد که میشه بعد از یکساله بستن در صورت بروز مشکل تخلیه کرد و باقی پول سرویس رو پس گرفت... شاید یه کم دوندگی بیشتری داشته باشه ولی به نظر من می ارزه....
    عزیزم شما احتمال میدی الان، من این مشکل برام پیش اومده که میگم.
    شما 1ساله 60گیگ بگیر، دوماه و 30گیگ مصرف کن. درخواست مسترد شدن وجه بده.
    ماه های باقیمانده حساب نمیشن. 30گیگ رو حساب میکنن و چندهفته زمان میبره تا وجه مسترد بشه. (کسی فکر نکنه میشمارند میدن دستشون )
    ماراتون هم نیست که دوندگی داشته باشه، خوردنیه میخورن یک آبم روش. هیچ کاری هم نمیشه کرد.

هی ما میگیم و ظاهرا شما هم هی 1 ساله رو تبلیغ میکنی

راستی دوستیت با آقای X معروف مبارک
    بله ایشون خیلی حساس هستند مخصوصا به نخ ابریشم
    Last edited by Alone-Star; 29-11-2014 at 18:55.

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من سوزوندم حجم اضافی اگه خریده باشی یا هدیه منتقل میشه ولی حجم اصلی سرویست میپره الان یه ویندوزی چیزی دانلود کن اگه حجم اصلیت مونده
    می ارزه این 8 گیگو بپرونم و یه ساله بخرم تا 8 ماه بیشتر دانلود رایگان داشته باشم؟!
    Last edited by amir.17; 29-11-2014 at 19:03.

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من کسی رو تشویق نکردم . شما یه پست بیار که من گفته باشم تخلیه کنید ! الان هم دیدم بعضیا دارن رزور میکنن به هوای اینکه بعد از سرویس فعلیشون فعال کنن خبر درست رو دادم که رزرو شامل شبانه رایگان نمیشه که کاربرای بیشتری این اشتباه رو نکنن

این داداشمون که از اول حرفش این بود رزرو نکنید

شما اشتباه متوجه شدی
    Last edited by mrh.fit; 29-11-2014 at 18:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •