فکر میکنم 15 بودن و با زدن 8 تا شون یه کلت مجانی بهت میده.
فکر میکنم 15 بودن و با زدن 8 تا شون یه کلت مجانی بهت میده.
به احتمال زیاد نور مشعل اون یاروست که ازش اسلحه میخریم!!!
100 % اونی هست که ازش اسلحه می خری ( عکس شما بعد از تله کابین و پایین پله هاست درسته ؟؟؟ جایی که میری تو یه کلبه و اون یارو گنده هه میجنگی )
Last edited by huggy; 10-04-2010 at 15:26. دليل: 100 % اونی هست که ازش اسلحه می خری
نسخه ی 5 این بازی اومده؟
بله منتشر شده..خيلي وقته.
ولي اصلا به اويل شبيه نيست..خيلي مزخرفه.
اما گرافيك فوق العاده اي داره و رو سيستم ضعيف من كه عالي جواب داد
با سلام
اون مدال هل که قبل از رسیدن به اشلی تموم میشه
این جا جایی که yellow catsays رو بهتون میده وایدا وقتی بی هوشه و به هوش میاد از اینجا فرار میکنه(پاش هم زخم میشه)اون کلت هم punisher بود که جایزه میداد.
من میگم زیر آتش اسلحه فروش marchant تو عکس با آر پی جی و مین انداز معلومه وقتی هم با اسلحه ی انفجاری(rpg,mine trowre...) شلیک می کنی marchant اون بالا می میره.
راستی یه سوال داشتم آیا اسلحه ی mine trowrer شما هم تیر هاش دنبال دشمن میره برا من اگه مثلارو هوا می گیره می پیچه می خوره به یارو![]()
Last edited by crash00; 10-04-2010 at 14:25.
این به خاطر اینه که تا خرخره آپگریدش کردی
آره برا اطمینان پرسیدم
اگه خدا بخواد تا شنبه سیوم رو میزارم خودتون ببینید.
کاش توevil5جای این پسره کریس همین پسر خوشتیپه فک کنم اسمش لیون بود میذاشتن شاید دلم میخواست بازی کنم اخه اولا شخصیتاش خوشم نمیاد دوم اصلا سبک اویل که ترس وتنهایی داشت از بین رفته..هر چی خاطره دارم از لیونه...راستی تو بازی اویل جدید{هدف مرده} چه سیستمی میخوادو شخصیت اصلی کیه؟
![]()
من تمام evil هارو بازی کردم به نظر من evil 5 واقعا عالی بود از نظر گرافیک و هم از نظر شخصیت ها
فقط یه مشکلی که داره اینه که اصلا احساس ترس نمیکنی .. زاویه دید بازی کم شده ... Reload Gun افتضاح هست
زمانی که به Melee ها شلیک میکنی خیلی مسخره است اصلا شبیه بقیه evil ها نیست
بعضی از chapter ها هم شبیه بازی های Cowboy شده و حالت کارتونی داره
مشکل منم همینه ولی گرافیکش عالیهاصلا احساس ترس نمیکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)