تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 942 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

الان ساعت 6:38am بیست تیر - هرچی شماره رند در 0936ir میزنم میگه موجود نمیباشد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شرق شاه

پيش فرض

الان gprs وصله
    من تنظیماتشو میخوام

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شرق شاه

پيش فرض

جای apnو ipچی وارد کنم

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعا که خیر سرت خیلی نوبری ایرانسل از ساعت 6.45 دقیقه هر شماره ای را زدم قبول نکرد گفتم حتما میخوان سر ساعت شروع کنند ولی یکدفه یک شماره در پیت را زدم خیلی سریع قبول کرد
    پس معلومه هر چی شماره رند را قبلا رزرو کردن و آشغال پاشغالاشو ریختن تو سایت ویا مثل همیشه خوش قولی کردند ساعت 8 نیمه شب شروع کردن و نه 8 صبح .واقعا آدم میمونه از این همه خوش قولی تبلیغات ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

آقا شاهین منم با آقا وحید موافقم ؛ ولی حالا تا میاد مدرک آماده بشه اگه شما واقعا کارمند اونجایین لطفا بفرمایید اصفهان کی ؟!

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ایرانسل از دیروز سه شنبه تا حالا تو شیراز کاملا قطعه .بچه ها وضعیت شما چطوره ؟

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ایرانسل از دیروز سه شنبه تا حالا تو شیراز کاملا قطعه .بچه ها وضعیت شما چطوره ؟
    مثل شما!

دوست عزیز شاهین ! با کمال احترام به شما حرفم را میزنم فقط امید وارم دلگیر نشی.

من تا اینجا نتونستم قبول کنم شما واقعا کارمند ایرانسلی.من واقعا تعجب کردم حتی یکی توی این فروم به شما شک نکرده ! باز هم میگم قصد توهین ندارم و اگه مطمئن شم شما از طرف ایرانسلی دیگه ولت نمیدم !

اما من ( که باز هم موندم چرا هیچکس شک نکرده ) از شما میخوام در پست بعدیتون کارت عضویت در سیستم ایرنسل ( و یا هر مدرک دیگری که اثبات کننده ی عضویت شما در ایرانسل است را در این فروم بگذارید و اگر به هر دلیلی از این کار امتناع کنید نشان از جعلی بودن شما دارد .

من بازهم میگم قصد توهین نیست و با کمال احترام حرفما زدم.مطمئنا بهم ثابت بشه شما از ایرانسلی مخلصتم میشیم!

امید وارم در پست بعد مدرک شمارا ببینم.
    منم به دوست عزیزمون خوش آمد میگم.
    خوب حق با شماست بهتره یه مدرکی رو نشون بدید تا سو تفاهم ها بر طرف بشه.
    یه سوال هم از دوست عزیزمون:
    این قطع شدن شبکه دلیلش چیه؟افزایش پوشش؟

در مورد mms هم باید بگم که هر گوشی موبایلی یه سری ***** برای دریافت mms داره که میتونه بگه که تبلیغات و mms از طرف فرد ناشناس رو بگیره یا نه....اگه طرف عکس مبتذل در یافت کرده یا از طرف دوستانش بوده یا خودش خواسته که براش بیاد!!!!!
    پس این کارا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزان فکر کنم از 12 شب دیشب 20 تیر باشه ها!
    چرا اینقدر غر میزنید.؟؟
    میخواستید زود تر برید توی سایت!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درسته حق با شماست
    ولي با MMS منظور شخص توهين كننده به طور واقعي تري قابل درك است و ديگه موضوع يك شكلك كوچك سياه و سفيد نيست.
    بارها شده كه مادر يك دختر شكايت كرده كه از فلان شماره عكسي بسيار زشت براي دخترش آمده. اين بار ديگه اين عكس از يك انسان بو.ده و نه يك عكس انيميشني.

البته واقعاً جاي تأسف داره كه چرا دولت ايران به شركت مخابراتي بزرگي چون MTN كه از Vodafone بسار بزرگ تر و گسترده تر است اجازه راه اندازي سيستم هاي مخابراتي روز دنيا را نمي دهد.

به نظر شما بده كه شما از طريق GPRS مثلاً اتوبان همت را ببينيد كه چه حجم ترافيكي داره؟
    اين يكي از سيستم هاي روز دنيا است كه MTN داره ولي مخابرات ايران (TCI) ماننده يك بچه 5 ساله جولوي پاي ايرانسل سنگ مي اندازه.

ولي هميشه ماه پشت ابر نمي ماند.
    چرا GPRS?
    مگه سیستم های روز دنیا gprs هست؟
    سیستم های روز دنیا HSDPA هست که سرعتی معادل 3.6Mbit/s رو داره یعنی 81 برابر GPRS!
    با سیستم های روز دنیا شما میتونید با موبایل حتی تلویزیون نگاه کنید!!!!

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیزان فکر کنم از 12 شب دیشب 20 تیر باشه ها!
    چرا اینقدر غر میزنید.؟؟
    میخواستید زود تر برید توی سایت!
    اینو هر بچه ای میدونه بهتره تشریف ببرید توی سایتش تا ساعت شروع 20 تیر را که رسما اعلام شده ملاحظه بفرمایید

زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد. با توجه به اینکه ایرانسل همواره تلاش دارد تا کیفیت شبکه را در سطح مطلوبی حفظ نماید، به محض تکمیل ظرفیت تعیین شده برای شبکه، طرح انتخاب شماره طلایی متوقف خواهد شد
    Last edited by alirp; 11-07-2007 at 10:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •