سلام
تاپیک باز شد , می تونید ادامه بدید .
از دادن پست های چت گونه خودداری کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام
تاپیک باز شد , می تونید ادامه بدید .
از دادن پست های چت گونه خودداری کنید
سوال:چطوری میشود قفل فایلهای DFF را باز کرد؟
سلام بچه ها من دارم رنو و پی کی درست میکنم
برای بازی اینم عکسهاش تا اینجای کار.
نظراتتون رو هم بگید تا درست شد برای دانلود بزارم اصلا بگید ارزش داره ادامه بدمش یا نه.!!؟
تو این عکس یکم بیشتر روش کار شده.
![]()
دوست عزیز حرف نداره.
من که خال کردم با عکساش.
فقط یه مقدار گوشه داره.![]()
سلام مجید جون؛این حرف رو به عنوان یه دوست بشنو:
آقا مجید خب شما ادیت میکنی و میسازی؛آخر می خوای به کجا برسی نه پول درونش هست و فقط داره خودت رو و چشمت رو ضعیف میکنی ( یادت باشه قصد من راهنمایی شماست نه این که با شما و سر مدل هایی که ساختی ؛ پدر گشنگی و ... داشته باشم). شما اگه رشتتون گرافیک هست؛ خب این کار خوبیه چون دروست رو خوب و قوی می کنه؛اما اگه این نیست؛یه ادیت کردن مدل کافیه؛یادت باشه این حرف ها رو فقط من نمیگم؛بلکه همه افراد عاقل می گن.(البته فکر نکنی من عاقلم!! چون کسی که خودش فکر کنه عاقل هست؛از نظر اجتماع یه از خود راضیه) اما در هر حال ماشینی که ساختی از نظر یه نفر بی سواد در رشته گرافیک؛بسیار عالیه.
دمت گرم بابا.درسته چیزی از گرافیک نمیدونم ولی حرفت خیلی...... بود.![]()
ايول مجيد خيلي خوب شده تموم شد حتما بزار . به نظر من اگه از اوني كه توي سايت هاي خارجي اسپرته استفاده مي كردي راحت تر مي شدي شايدم استفاده كردي .
به نظر من ارزش دانلود رو داره ...
من منظورت رو اینجوری برداشت کردم که یعنی کارام بسیار زشت هست و اصلا به درد نمی خوره. و برای کسانی که اصلا از گرافیک سر در نمیارن قشنگ هست. خوب کسی جلوی شما رو نگرفته شما میتونی همین رو هم بساز ما قبولت داریم. البته بدون کمک از کسی.
یعنی نری کار یک نفر رو برداری و یک تکسچر اضافه کنی.(قصد توهین نداشتم.)
آره بابا من اینو ادیت کردم
کی حال داره اون همه رو بسازه
من فقط عقب ماشین رو درست کردم و براش در درست کردم و کاپوت رو درست کردم. در کل 2تا 3 ساعتی بیشتر وقتم رو گرفت.
اول این بود.
![]()
Last edited by majid_sd2009; 25-06-2008 at 15:14.
آقا مجيد من درباره اون pk بايد بگم خيلي قشنگه.براي پرايد هم خيلي ناراحت هستم.
اگه تونستي دوباره بساز
.
اينم همون وانت مزدا :
![]()
سوال:چطوری میشود قفل فایلهای DFF را باز کرد؟
خواهش میکنم یکی جواب من را بدهد!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)