تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 452 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 4511

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

یکیشون که مدل یوتل mn4200 بود که کلا FD هست و از ۵ مگ تا ۲۵ مگ ناپایدار بود ولی اپلود همیشه ۳.۵ تا ۳.۸ بود (اصلا آپلود ۴ مگ رو ندیدم) مدل لیوانی که کلا TD هست و کمی بهتر بود ولی آپلودش اکثرا زیر ۱ مگابیته. مدل ۳۱۰۰ هم هم FD داشت هم TD ولی TD بازم پایدارتر بود ولی بازم آپلود سرویس TD حدود ۱.۵ و پایینتر بود.
    الان با هوواوی روی FD سرعت دانلود همیشه بالای ۳۷ مگ و آپلود بین ۴ تا ۴.۵ مگ و باز با این مودم روی TD سرعت دانلود بالای ۳۷ ولی آپلود زیر ۱.۵
    من b612 دارم میخاستم عوضش کنم با مودم معمولی چون وقتی پسورد صفحه تنظیمات مودم رو تغییر میدم پینگ یهو میزنه بالا و باید مودم رو ریست فکتوری کنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من b612 دارم میخاستم عوضش کنم با مودم معمولی چون وقتی پسورد صفحه تنظیمات مودم رو تغییر میدم پینگ یهو میزنه بالا و باید مودم رو ریست فکتوری کنم .
    جالبه چون همچین مشکلی ندیدم. ولی اگه عوض کنید حتما پشیمون میشید چون بقیه مودمهای مبینت کیفیت خوبی ندارن
    Last edited by Strmx_2057; 05-07-2022 at 21:58.

3. 2 کاربر از Strmx_2057 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

مودم AG3100
    دارم اما سرعت دانلود وسرعت آپلود نوسان داره و در اکثر مواقع سرعت دانلود 8 و سرعت آپلود 1 هست
    با تعویش مودم به هوای b 622 مشکل سرعت حل میشه؟
    لطفا یه راهنمایی کنید
    با تشکر

داره خودمونی میشه haj_farbod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مودم AG3100
    دارم اما سرعت دانلود وسرعت آپلود نوسان داره و در اکثر مواقع سرعت دانلود 8 و سرعت آپلود 1 هست
    لطفا یه راهنمایی کنید
    با تشکر
    این مورد بنظر من بیشتر ( 80 درصد ) بستگی به پوشش منطقه داره و فاصله از دکل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

من مشترک مبین نت نیستم ولی برای یک روستا که تحت پوشش 4G همراه اول هست میخوام بررسی کنم که آیا میصرفه طرح 360 مبین نت رو بخرم یا نه . تا قبل از این از 4G روستایی Hiweb استفاده میکردم که خیلی خوب بود اما متاسفانه Hiweb قیمت بسته هاش رو به شدت گرون کرده (گیگی 4 هزار تومن شده) و دنبال سرویس به صرفه تر هستم . در روستای مدنظرم هم همراه اول و هم ایرانسل پوشش 4G دارند و میخواستم ببینم نظر دوستان چی هست برای اونجا؟ خودم فعلا گزینه اولی که به ذهنم میرسه رایتل هست که اونجا رومینگ میشه به همراه اول با گیگی 2400 تومن و تا حدودی هم شاتل موبایل که حدودا گیگی میوفته 3400 تومن ولی اگه طرح 360 مبین نت بهتر هست ، برم سراغش و اقدام کنم . مشکل اینجاست که داخل سایت مبین نت هیچ قسمتی برای مشاهده تعرفه بسته های طرح 360 نیست و صرفا بسته های معمولی خود مبین نت دیده میشوند . کسی از دوستان امکان داره تعرفه های طرح 360 رو اعلام کنه ؟ و اگه اپراتور بهتری برای مناطق روستایی مشناسید هم لطفا بگید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من مشترک مبین نت نیستم ولی برای یک روستا که تحت پوشش 4G همراه اول هست میخوام بررسی کنم که آیا میصرفه طرح 360 مبین نت رو بخرم یا نه . تا قبل از این از 4G روستایی Hiweb استفاده میکردم که خیلی خوب بود اما متاسفانه Hiweb قیمت بسته هاش رو به شدت گرون کرده (گیگی 4 هزار تومن شده) و دنبال سرویس به صرفه تر هستم . در روستای مدنظرم هم همراه اول و هم ایرانسل پوشش 4G دارند و میخواستم ببینم نظر دوستان چی هست برای اونجا؟ خودم فعلا گزینه اولی که به ذهنم میرسه رایتل هست که اونجا رومینگ میشه به همراه اول با گیگی 2400 تومن و تا حدودی هم شاتل موبایل که حدودا گیگی میوفته 3400 تومن ولی اگه طرح 360 مبین نت بهتر هست ، برم سراغش و اقدام کنم . مشکل اینجاست که داخل سایت مبین نت هیچ قسمتی برای مشاهده تعرفه بسته های طرح 360 نیست و صرفا بسته های معمولی خود مبین نت دیده میشوند . کسی از دوستان امکان داره تعرفه های طرح 360 رو اعلام کنه ؟ و اگه اپراتور بهتری برای مناطق روستایی مشناسید هم لطفا بگید .
    طرح های 360 همون طرح های عادی هستن، با این تفاوت که طرح هایی که ستاره کنارشون هست، برای 360 ارائه نمیشن و فقط مختص خود مبین نت هستن. طرح 360 چون از رومینگ همراه اول استفاده میکنه، بستگی به شلوغی کاربران همراه اول تو اون منطقه داره و اگه کاربر زیادی داشته باشه که پهنای باند همراه اول جوابگو نباشه، سرعت مبین نت 360 هم تعریفی نخواهد داشت.اما اگر تو پوشش خود مبین نت باشید و مودم فضای باز هم بگیرید، سرعت و پایداری و تعرفه های خیلی بهتری نسبت به طرح 360 خواهید داشت. در مورد رایتل هم تقریبا همینطوره(با توجه به اینکه از رومینگ همراه اول و ایرانسل استفاده میکنه)

8. 3 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

مودم AG3100
    لطفا یه راهنمایی کنید
    با تشکر
    بنده همین مشکل نوسان رو روی mn4200 داشتم و با تعویض به b612 کلا برطرف شد مخصوصا زمانی که تحت پوشش 4g پلاس هست که دیگه همیشه بالای ۳۷

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

اگه مصرفتون در روز بیشتر از ۶ گیگ هست قطعا مبین نت عالیه. گیگ پک های روزانه ۶ گیگ ۷۵۰۰ تومن و ۱۲ گیگ ۱۳ تومن خیلی به صرفه س. یعنی گیگی کمتر از ۱۵۰۰ تومن میفته

11. 2 کاربر از Strmx_2057 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

طرح های 360 همون طرح های عادی هستن، با این تفاوت که طرح هایی که ستاره کنارشون هست، برای 360 ارائه نمیشن و فقط مختص خود مبین نت هستن. طرح 360 چون از رومینگ همراه اول استفاده میکنه، بستگی به شلوغی کاربران همراه اول تو اون منطقه داره و اگه کاربر زیادی داشته باشه که پهنای باند همراه اول جوابگو نباشه، سرعت مبین نت 360 هم تعریفی نخواهد داشت.اما اگر تو پوشش خود مبین نت باشید و مودم فضای باز هم بگیرید، سرعت و پایداری و تعرفه های خیلی بهتری نسبت به طرح 360 خواهید داشت. در مورد رایتل هم تقریبا همینطوره(با توجه به اینکه از رومینگ همراه اول و ایرانسل استفاده میکنه)
    بعد یه سوال دیگه : من اگه بخوام از مبین نت ، سیم کارت بگیرم با توجه به اینکه سیم کارت جداگانه مبین نت نمیفروشه ، آیا میتونم سیم کارت که به دستم رسید بندازمش داخل مودم های سیم کارت خور معمولی یا فقط روی مودم خودش جواب میده؟ من یه مودم TPLINK mr600 فورجی پلاس دارم و میخوام ترجیحا از اون برای مبین نت استفاده کنم چون برد وای فای و گیرندگی آنتنش قطعا از مودم جیبی خود مبین نت بهتره . تنها ایرادی که تی پی لینک داره عدم ساپورت باند 42 مبین نت هست که فکر نمیکنم مشکلی برای طرح 360 ایجاد کنه .

13. این کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بعد یه سوال دیگه : من اگه بخوام از مبین نت ، سیم کارت بگیرم با توجه به اینکه سیم کارت جداگانه مبین نت نمیفروشه ، آیا میتونم سیم کارت که به دستم رسید بندازمش داخل مودم های سیم کارت خور معمولی یا فقط روی مودم خودش جواب میده؟ من یه مودم TPLINK mr600 فورجی پلاس دارم و میخوام ترجیحا از اون برای مبین نت استفاده کنم چون برد وای فای و گیرندگی آنتنش قطعا از مودم جیبی خود مبین نت بهتره . تنها ایرادی که تی پی لینک داره عدم ساپورت باند 42 مبین نت هست که فکر نمیکنم مشکلی برای طرح 360 ایجاد کنه .
    قبلا که جواب میداد.
    البته چند نفر میگفتن که اگر مشکلی داشتید، پشتیبانی مبین نت جوابگو نیست.(خودم در مورد پشتیبانی اطلاعی ندارم و فقط نقل قول کردم)

15. 2 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •