من b612 دارم میخاستم عوضش کنم با مودم معمولی چون وقتی پسورد صفحه تنظیمات مودم رو تغییر میدم پینگ یهو میزنه بالا و باید مودم رو ریست فکتوری کنم .
من b612 دارم میخاستم عوضش کنم با مودم معمولی چون وقتی پسورد صفحه تنظیمات مودم رو تغییر میدم پینگ یهو میزنه بالا و باید مودم رو ریست فکتوری کنم .
جالبه چون همچین مشکلی ندیدم. ولی اگه عوض کنید حتما پشیمون میشید چون بقیه مودمهای مبینت کیفیت خوبی ندارن
Last edited by Strmx_2057; 05-07-2022 at 21:58.
مودم AG3100
دارم اما سرعت دانلود وسرعت آپلود نوسان داره و در اکثر مواقع سرعت دانلود 8 و سرعت آپلود 1 هست
با تعویش مودم به هوای b 622 مشکل سرعت حل میشه؟
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
این مورد بنظر من بیشتر ( 80 درصد ) بستگی به پوشش منطقه داره و فاصله از دکل
من مشترک مبین نت نیستم ولی برای یک روستا که تحت پوشش 4G همراه اول هست میخوام بررسی کنم که آیا میصرفه طرح 360 مبین نت رو بخرم یا نه . تا قبل از این از 4G روستایی Hiweb استفاده میکردم که خیلی خوب بود اما متاسفانه Hiweb قیمت بسته هاش رو به شدت گرون کرده (گیگی 4 هزار تومن شده) و دنبال سرویس به صرفه تر هستم . در روستای مدنظرم هم همراه اول و هم ایرانسل پوشش 4G دارند و میخواستم ببینم نظر دوستان چی هست برای اونجا؟ خودم فعلا گزینه اولی که به ذهنم میرسه رایتل هست که اونجا رومینگ میشه به همراه اول با گیگی 2400 تومن و تا حدودی هم شاتل موبایل که حدودا گیگی میوفته 3400 تومن ولی اگه طرح 360 مبین نت بهتر هست ، برم سراغش و اقدام کنم . مشکل اینجاست که داخل سایت مبین نت هیچ قسمتی برای مشاهده تعرفه بسته های طرح 360 نیست و صرفا بسته های معمولی خود مبین نت دیده میشوند . کسی از دوستان امکان داره تعرفه های طرح 360 رو اعلام کنه ؟ و اگه اپراتور بهتری برای مناطق روستایی مشناسید هم لطفا بگید .
طرح های 360 همون طرح های عادی هستن، با این تفاوت که طرح هایی که ستاره کنارشون هست، برای 360 ارائه نمیشن و فقط مختص خود مبین نت هستن. طرح 360 چون از رومینگ همراه اول استفاده میکنه، بستگی به شلوغی کاربران همراه اول تو اون منطقه داره و اگه کاربر زیادی داشته باشه که پهنای باند همراه اول جوابگو نباشه، سرعت مبین نت 360 هم تعریفی نخواهد داشت.اما اگر تو پوشش خود مبین نت باشید و مودم فضای باز هم بگیرید، سرعت و پایداری و تعرفه های خیلی بهتری نسبت به طرح 360 خواهید داشت. در مورد رایتل هم تقریبا همینطوره(با توجه به اینکه از رومینگ همراه اول و ایرانسل استفاده میکنه)
بنده همین مشکل نوسان رو روی mn4200 داشتم و با تعویض به b612 کلا برطرف شد مخصوصا زمانی که تحت پوشش 4g پلاس هست که دیگه همیشه بالای ۳۷
اگه مصرفتون در روز بیشتر از ۶ گیگ هست قطعا مبین نت عالیه. گیگ پک های روزانه ۶ گیگ ۷۵۰۰ تومن و ۱۲ گیگ ۱۳ تومن خیلی به صرفه س. یعنی گیگی کمتر از ۱۵۰۰ تومن میفته
بعد یه سوال دیگه : من اگه بخوام از مبین نت ، سیم کارت بگیرم با توجه به اینکه سیم کارت جداگانه مبین نت نمیفروشه ، آیا میتونم سیم کارت که به دستم رسید بندازمش داخل مودم های سیم کارت خور معمولی یا فقط روی مودم خودش جواب میده؟ من یه مودم TPLINK mr600 فورجی پلاس دارم و میخوام ترجیحا از اون برای مبین نت استفاده کنم چون برد وای فای و گیرندگی آنتنش قطعا از مودم جیبی خود مبین نت بهتره . تنها ایرادی که تی پی لینک داره عدم ساپورت باند 42 مبین نت هست که فکر نمیکنم مشکلی برای طرح 360 ایجاد کنه .
قبلا که جواب میداد.
البته چند نفر میگفتن که اگر مشکلی داشتید، پشتیبانی مبین نت جوابگو نیست.(خودم در مورد پشتیبانی اطلاعی ندارم و فقط نقل قول کردم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)