آهان پس فکر کنم کلاً واسه همه مودم های TD آپدیت میشه
آهان پس فکر کنم کلاً واسه همه مودم های TD آپدیت میشه
سلام مهندس جان دو تا private برات فرستادم پاسخ ندادی خیلی جوابشون رو لازم دارم بی زحمت یه نیگا بهشون بینداز.
ممنون
بهتره که طرف ایرانسل نری همون مبین نت بهتره ایرانسل روز به روز داره بدتر میشه و افت سرعت پیدا میکنه مگر اینکه منطقتون مثل منطقه ما خلوت باشه و سرعت پایدار بمونه وگرنه انتظار زیادی ازش نداشته باش بخصوص اینکه ایرانسل حداقل سرعتی برای td تعیین نکرده و هر چقدر هم سرعت کم بشه نمیتونی اعتراض کنی .
دوستان حتما بروزرسانی مودم B5142 انجام بدید من انجام دادم برای من سرعت تو سیمکارت 4g وثابت خیلی بهترشده وهم ثبات بیشتری توانتن دهی مودمم دارم
از کجا فهمیدین آپدیت شد؟ توی تنظیمات مودم میزنه؟؟ و چقدر طول میکشه ؟
دوستان مودم ۵۱۴۲ من رو با یک مودم همراه عوض کردند.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
یعنی چی؟ کی عوض کرد .. مگه درخواست داده بودین
دیشب ساعت 3 روشن کردم مودم رو بعدچندلحظه خودکارریست شد بعدچندثانیه دوباره متصل شد
ورژن جدید V100R001C00SPC140
ورژن قبل V100R001C00SPC130
حدود یک ماه پیش یکی دو روز سیگنال قطع شده بود و وقتی وصل شد از ۴ چراغ شده بود یکی دو چراغ. به پشتیبانی هم زنگ زده بودم و وقتی لول های بالاتر تماس گرفتن گفتن داریم اونجا دکل راه میندازیم میتونید یا چند وقت صبر کنید دکل راه بیفته یا براتون با مودم همراه تعویض کنیم که منم مودم همراه رو انتخابکردم. پریروز تحویل دادن دیروز هم فعال شد.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من عیب نمیذارم فقط دیدم دوستان تو انجمن ناراضین بهرحال حرفمو پس میگیرم همه مودمای ایرانسل خوبن
فقط کاش ایرانسل بسته هاشو بهتر کنه هم از لحاظ قیمت هم حجم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)