فرانك لمپارد، هافبك 28 ساله تيم چلسي از اينكه توانست موقعيت خود در باشگاه و تيم ملي را كه مورد تهديد قرار گرفته بود، حفظ كند، ابراز رضايت نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ فرانک لمپارد با گل خود در پيروزي 4 بر صفر انگلستان برابر يونان موفق شد سرانجام پس از شش بازي ملي مهارت گلزني خود را به نمايش گذاشته و به تمام انتقادات پايان دهد.
وي در مصاحبه اي در اين خصوص گفت: "زماني كه حس كنيد اعتبار شما در انگلستان يا باشگاهي كه بازي مي كنيد زير سوال رفته است، مسلماً موقعيتتان نيز مورد تهديد قرار خواهد گرفت.
گاهي اوقات در صورت كمكاري يا عملكرد ضعيف، سرمربي از انتخاب شما صرف نظر كرده و در اين زمان است كه ترجيح ميدهد از گزينههاي ديگري استفاده كند كه در اين صورت بايد در حفظ جايگاه خود تلاش كرده و اجازه ندهيم كه بازيكنان ديگري جاي ما را بگيرند."
وي در ادامه افزود: "من آن قدر احمق نيستم كه فكر كنم در چنين شرايطي هيچ گاه براي من پيش نخواهد آمد، به ويژه زماني كه باشگاه با ميشائيل بالاك و جان مايكل قرارداد بسته، متوجه شدم كه بايد خود را آماده رقابت براي حفظ جايگاه خود كنم.
حتي سال گذشته نيز كه براي انگلستان بازي مي كردم، ميدانستم كه هميشه موقعيت من در انگلستان بيخطر نخواهد بود تا اينكه در شش بازي موفق به زدن گل نشدم و آن زمان بود كه حس كردم موقعيتم در خطر است و در صدد حفظ آن برآمدم كه فكر مي كنم موفق نيز شده باشم."
لمپارد همچنين در آغاز كتاب خود نوشته است: "تلاش همان چيزي است كه از انسان يك مرد ميسازد و همان چيزي است كه سبب شد ديويد بكام حتي پس از اخراج خود در جام جهاني همچنان محبوب باقي بماند."
گفتني است، بكام در جام جهاني 1998 برابر آرژانتين از بازي اخراج شود، اما با تلاش و كوشش خود توانست بار ديگر محبوبيت خود را بازيافته و از حمايت هواداران برخوردار شود.