آقا یه سوال
من با گوشی با اپلیکیشن speed test سرعت رو تست میکنم چجوری میتونم عکسشا اینجا بزارم
نمیشه شیرش کرد
?
Sent from my HTC One
آقا یه سوال
من با گوشی با اپلیکیشن speed test سرعت رو تست میکنم چجوری میتونم عکسشا اینجا بزارم
نمیشه شیرش کرد
?
Sent from my HTC One
داداش مشکل پیدا کردم . مثل اینکه نزدیک ما یه انتن که بهمون نزدیک و یه انتن که دور . وقتی تو اون اتاق تست میکنم و روی انتنم سرعت تا 7 8 مگ ولی کانکشن قطع میکنم میام تو این اتاق روی انتن دورم و توی این تستم سرعت گوشی مودم انچنان فرقی نداره .
توی results برید هر کدوم از نتیجه رو که بخواید بزنید share رو کلیک کنید با استفاده از جمیل رو بزنید
وقتی رفت توی جیمیل یه لینک میده اون لینک تست سرعت هست![]()
از صفحه گوشی اسکرین شات بگیرید... راه دوم شیر کن برای مثلا نرم افزار وایبر بهت لینک میده...
مطئنی از همون دکلی که میگی سیگنال میگیره؟
چون من یه نقطه تو خمینی شهر دیدم که سیگنال 3g بود که با نرم افزار چک کردم از یه دکل تو بزرگاه اقارب پرست سیگنال میگرفت.
برام خیلی عجیب بود چون تقریبا 30 کیلومتر فاصله داره.
اها پس از آنتن دهی بوده
ولی ماله من سرعت با مودم پایین تر از گوشیه ...البته قبلا روی یه میز بلند تر میذاشتم لپ تاپمو و سرعت 20-28 میگرفتم ولی الان همونجا میذارم سرعت تغییری نمیکنه
دوستان حدود 2 گیگ از اعتبارم بستم مونده
اگه بسته یه ماهه 5 تومنی بخرم
اعتبار فعلی 2 گیگ منتقل میشه ماه بعد ؟
آره عزیز![]()
من به بسته یه روزه گرفتم علامت H میاره سرعته دانلود هم حدود 600 کیلوبود همینم خوبه ازهیچی بهتره.
دوستان مشهدی عزیز من اینترنت تبلنم را راه انداختم الان هم با همون هستم ولی عاامت h یا اچ پلاس میاد مگه هفت تیر این دکل تری جی نیست ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)