سلام
من یکk550i دارم که زیاد هنگ میکنه ایرادش چیه؟
سلام
من یکk550i دارم که زیاد هنگ میکنه ایرادش چیه؟
سلام به همگی :
من یه گوشی ایکس پریا دارم در زمان عادی مشکلی نداره ولی به محض اینکه شماره گیری میکنم صفحه هنگ میکنه دیگه نمیتونم از اون استفاده کنم بعضی وقتها تماس هم نمیتونم قطع کنم . اگه میشه کمک کنید.
من یه k550 & z530 دارم چه جوری کلا اطلا عاتشو پاک کنم . لطفا سریع ممنون![]()
سلام به همه عزیزان
دوستی دارم که گوشی انXPERIA X10 هستش خودش میگه نمیدونم چیکار کرده در تنظیماتش که نمیتونه مسیجی رو در یافت
کنه خواهش میکنم راهنمایی کنید تا مشکلش حل شود اگه ممکنه سریعتر جواب دهید
Last edited by مجید4; 13-04-2011 at 20:14.
سلام
گوشی من مدل "ویواز" هست.
من با اینکه تنظیمات جی پی ار اس رو از همراه اول دریافت کردم تا بحال نتونستم به اینترنت وصل بشم. کسی میدونه چطور میشه دونست ایراد از اپراتوره یا از تنظیمات موبایل؟
ممنون
چرا هیچ کس تایپینگ برای گوشی Neo و Pro ایجاد نمیکنه در این بخش مدیران بخش سونی واقعا کم کارن
سلام
گوشی من مدل "ویواز" هست
من با اینکه تنظیمات جی پی ار اس رو از همراه اول دریافت کردم تا بحال نتونستم به اینترنت وصل بشم. کسی میدونه چطور میشه دونست ایراد از اپراتوره یا از تنظیمات موبایل؟
چه جوری میشه تو گوشی vivaz u5 وی پی ان وصل کرد؟
سلام
من یکk550i دارم که زیاد هنگ میکنه ایرادش چیه؟سلام به همگی :
من یه گوشی ایکس پریا دارم در زمان عادی مشکلی نداره ولی به محض اینکه شماره گیری میکنم صفحه هنگ میکنه دیگه نمیتونم از اون استفاده کنم بعضی وقتها تماس هم نمیتونم قطع کنم . اگه میشه کمک کنید.بدین یه بار فلش بزنند.من یه k550 & z530 دارم چه جوری کلا اطلا عاتشو پاک کنم . لطفا سریع ممنون
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
خوب با سیم کارت ایرانسل تست کن ببین مشکل حل میشه.سلام
گوشی من مدل "ویواز" هست
سلام
من گوشی هازل خریدم و اولین بارم هست سونی اریکسون دارم برام خیلی عجیب غریبه شاید سوالام به نظرتون ابتدایی باشه
1- توی جعبه سی دی و کابل اتصال به کامپیوتر نداره چی کار باید بکنم ؟
2- آهنگ که پخش می شه با چه دکمه ای قطعش کنم ؟
3- چه گزینه ای را فعال کنم که بالای گوشی اسم خیابونی که توش هستم را نشون بده؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)