ببخشید یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
ببخشید یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
دوستان نقل انتقالات تابستون امسال رو کسی نداره؟
مثلا فابرگاسو کوستا رفته باشن چلسی
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
کسی نسیت جواب منو بده
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
کسی نسیت جواب منو بده
سلام دوستان پس گفتین که میتونین آنلاین در بازی فیفا ورلد کاپ 2014 بازی کنین ولی هر کاری که میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم. ومینویسه sign in to the origin. راهنماییم کنین.
تو کریر یه بازیکن بیفته رو دنده لج و هیج جوره با افزایش دستمزد و ... قرارداد تمدید نکنه چه کار باید کرد؟ خوب بعد تموم شدن قرار داد میشه بازیکن ازاد و به درد باشگاه نمی خوره که .
فیکس هست
بازم ناز می کنن![]()
سلام دوستان پس گفتین که میتونین آنلاین در بازی فیفا ورلد کاپ 2014 بازی کنین ولی هر کاری که میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم. ومینویسه sign in to the origin. راهنماییم کنین.
هرچی گشتم گیر نیوردم منم.کسی داره؟
عزیزم فیفا ورلد نه فیفا ورلد کاپ؛؛
فرق می کنن با هم دیگه
داداش همون رو گرفتم ولی نمیشه آنلاین بازی کرد. مگه منظورت FIFA.World.Cup.Brazil.2014-Repack-by-R-G-Vitrus-www.game2dl.com. این نیست حتی آدرس سایتش هم هست میتونی بری ببینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)