تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 626 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه alexamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ولی به نظر من شکلاتیشو بگیری قشنگتره ...چند روز پیش زد 500 من ( که شکلاتیه ) با یه زد 500 سفید تو محوطه دانشگاه رخ به رخ شدند ...واقعا زیباتر به نظر میرسید ...

اوهوم ممنونم از مشورتی که در اختیارم گذاشتید چشم اخه برا محیط دانشگاه و رسمی هم میخوامش .هر دوشون واقعا عالی هستن خوب سفید یکم جوون پسندتره منم برا همین بود ولی احتمالا"همون شکلاتی بشه اخه گفتن سفیدش هم احتمالا سخت بشه با بک لایت پیدا شه حالا نمیدونم صحتش رو اخه من جوری هست که باید از تهران سفارش بده مغازه دار برام .در ضمن نظر من رو میخواید هر کسی میخواد لپ تاپ بخره اصلا حرف مغازه دارا حالا نه کلشون اکثرشون رو گوش نکنه من خودم تو بعضی زمینه-ها اطلاعاتم بالاتره اخه-یک منبع پرقدرت به اسم اینترنت وجود داره.

2. این کاربر از alexamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه layenz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان توی ویندوز7 من راست کلیک با لمس دو انگشت کار نمیکرد ولی یه تغییراتی دادم درست شد.خودم چون خیلی با این مسئله مشکل داشتم به شمام میگم دوست داشتین انجام بدین. از منوی Run دستور Regedit رو تایپ کنید. این مسیر رو انتخاب کنید. HKEY_CURRENT_USER\Software\Synaptics\SynTP\TouchPa dPS2 اگه فایلی به این نام میبینید 2FingerTapAction روش دابل کلیک کنید و مقدارش رو 2 قرار بدین. اگه هم نبود و فقط دو تا فایل به این نامها (NotifyDriverFirstLoadState و Default) وجود داشت باید فایل اول رو تولید کنین. به این صورت که:
    1- روی صفحه راست کلیک میکنید و روی گزینه زیر رو انتخاب کنید.

2-بعد نامش رو به 2FingerTapAction تغییر بدین.(دقت کنید). و روش دابل کلیک کنید و مقدارش رو 2 بذارید.

3- دوباره راست کلیک روی صفحه و انتخاب گزینه زیر

4- بعدش تغییر نام به 2FingerTapPlugInID و الان شما باید این فایل ها رو تو پنجره Registry Editor ببینید.

در آخر یکبار کامپیوتر رو Restart کنید انشالا که درست شده باشه.
    سلام ...

درست شد هوراااااااااااااااااا.

دلم نیومد فقط دکمه تشکر بزنم، دســـــــــــــــــــــــ ـــت گلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــت درد نکنه

لپ تاپم Y580 نمیدونی چقدر روی اعصاب بود که راست کلیک توی سون نمیشد کرد بازم ممنون.

4. این کاربر از layenz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ...

درست شد هوراااااااااااااااااا.

دلم نیومد فقط دکمه تشکر بزنم، دســـــــــــــــــــــــ ـــت گلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــت درد نکنه

لپ تاپم Y580 نمیدونی چقدر روی اعصاب بود که راست کلیک توی سون نمیشد کرد بازم ممنون.

قربونت دوست عزیز. کار خاصی نکردم وظیفه دونستم که به دیگر دوستان بگم تا مثل خودم مشکل نداشته باشن. فقط همین. در ضمن سلام منو به Y580 برسون و بگو که خیلی عاشقشم. حیف که پارسال پول تو دست و بالم نبود وگرنه حتما میگرفتمش. جاش امسال به Z500 رسیدم ولی این کجا و آن ن ن ن ن کجا. بازم خدا رو شکر....
    Last edited by stepheno_1919; 04-10-2013 at 11:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان من رو زد 500 ام ویندوز 8 ریختم ...با اینترنت کاری ندارم ولی اینترنت داره مصرف میشه مودم داره مصرف شذن رو نشون میده ...اپدیت ویندوز رو قطع کردم ...جایی دیگه از ویندوز هست ک اینترنت مصرف کنه ...اگه راه کاری ب ذهنتون میرسه بگید ...فضای اینترنتم داره الکی مصرف میشه

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام
    دوستان من رو زد 500 ام ویندوز 8 ریختم ...با اینترنت کاری ندارم ولی اینترنت داره مصرف میشه مودم داره مصرف شذن رو نشون میده ...اپدیت ویندوز رو قطع کردم ...جایی دیگه از ویندوز هست ک اینترنت مصرف کنه ...اگه راه کاری ب ذهنتون میرسه بگید ...فضای اینترنتم داره الکی مصرف میشه
    سلام
    در کل وقتی مودم رو pppoe باشه چراغش چشمک که می زنه ولی اگه تند چشمک می زنه یعنی داره دانلود میشه.بهتره یک فایروال مثل نود32 یا کسپر یا حتی برنامه bw meter که فایروال داره رو نصب کنید .بعد از طریق این برنامه ها میشه فهمید چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده می کنه و میشه جلوشو گرفت.

8. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    در کل وقتی مودم رو pppoe باشه چراغش چشمک که می زنه ولی اگه تند چشمک می زنه یعنی داره دانلود میشه.بهتره یک فایروال مثل نود32 یا کسپر یا حتی برنامه bw meter که فایروال داره رو نصب کنید .بعد از طریق این برنامه ها میشه فهمید چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده می کنه و میشه جلوشو گرفت.
    سریع چشمک میزنه .... نود رو نصب دارم...چ جوری با فایروال این برنامه ها متوجه شم کدوم برنامه داره استفاده میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام اساتید
    میخواستم بدونم سایتی هست که بتونم کلیپ های lenovo z500 ببینم از یوتیوب نمیتونم ببینم
    بعد تو سایت خود لنوو کلیپایی که تویه یوتیوب رو گذاشته ؟
    اگه هست معرفی کنید ممنون
    سلام
    اینو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه مانی 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

سلام
    دوستان من دیگه تصمیمم داره قطعی میشه که این لپ تاپو بگیرم.
    فقط یه چیزی که نگرانم کرده اینه که شنیدم خیلی داغ میکنه.
    میخواستم بدونم این گرم شدن چقدره؟ موقع بازی کردن گرماش رو مخ نمیره؟

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سریع چشمک میزنه .... نود رو نصب دارم...چ جوری با فایروال این برنامه ها متوجه شم کدوم برنامه داره استفاده میکنه
    اگه نسخه Smart security نصب کرده باشی قسمتی هست به عنوان Network connection که اونجا مشخص هست .البته فایروال نود32 یک قابلیت خیلی خوب هم داره و اون Interactive mode هست.برای اینکه رو این مد بذاری میری تو تنظمیات پیشرفته (F5) بعد تو قسمت فایروال میزاری رو این مد. روی این مد تمامی ارتباط ها با اجازه کاربر برقرار میشه .(تو تاپیک مربوط به فایروال بپرسین سریع تر به جواب می رسین)

13. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من واسه کارم مجبور شدم ویندوز سون 32 بیتی نصب کنم همه درایور ها هم از سایت لنوو نصب کردم ولی نور صفحه روی ماکزیمم هست و کم هم نمیشه ...حتی علامت ولوم مانند مربوط به نور هم ظاهر میشه ولی نور کم نمیشه از قسمت power options هم کم و زیاد کردن برایتنس تغییری بوجود نمیاره ...
    کسی راه حلی داره ؟
    Last edited by Black.Hawk; 04-10-2013 at 23:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •