کسی نیست ؟؟؟؟
کسی نیست ؟؟؟؟
کسی این مشکل رو نداشت ؟
ببخشید ولی من بعید میدونم بشه چنین کاری کرد مگه اینکه لیست کلیه اینجور سایتهارو در یک فایل داشته باشید و به کمودو بدبد تا بلاک کنه. که البته در اینصورت هم در صورت استفاده از ------ سایتها باز میشه . در واقع در صورت استفاده از ------ یا تغییر دی ان اس قوانین وب فیلتر کمودو عمل نمیکنه. پس بهتره از افزونهای استفاده کنید که قابلیت قفل شدن داشته باشه و جلوی اینگونه سایتها رو در مرورگر بگیره مثل anti ---- pro یا برنامه های مخصوص رایگان برای این منظورسلام خدمت اساتید ...مستقیم میریم سر اصل مطلب .........چطوری میشه دسترسی به سایتهای پ.و.ر.ن و س...ک...س رو با وب سایت فیلترینگ کومودو مسدود کرد با تشکر
توی تنظیمات در قسمت آنتی ویروس و سپس اسکن بی درنگ، تیک گزینه از حالت فشرده خارج کردن فایلهای exe , jar را بردارید ببینید درست میشه یانه. توی سیستمهای ضعیفتر فعال بودن این گزینه باعث اتلاف انر›ی و استفاده زیاد از سی پی یو میشه و ممکنه به همین علت سیستمتون هنگ میکنه. در حالی که نیازی هم به فعال بودن این گزینه نیست چون بالاخره در موقع اجرا اگه مخربی داخل فایل باشه کمودو میفهمه و جلوشو میگیره و نیازی نیست قبل از اجرا از وجود مخربی که تاثیری نداره باخبر شد.من الان دو روزه که یه دفعه مشکلی با کومودو پیدا کردم.
وقتی فلش رو به لب تاب میزنم لب تاب هنگ میگنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده .مجبورم که که از برق بکشمش.(ولی وقتی هارد اکسترنال میزنم مشکلی ندارم.ولی با 3 تا فلش مختلف امتحان کردم همین مشکل رو داشتم)
ولی وقتی کومودو اینترنت سکیورتی رو رو کاملا می بندم و خارج میشم و بعدش فلش رو میزنم به لب تاب مشکلی ندارم .
لطفا بگید چیکار کنم و مشکل کجاست
اگه با برداشتن تیک این گزینه هم مشکل درست نشد اخرین ور›ن کمودو رو یه بار دیگه نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
Last edited by آداک; 29-01-2017 at 00:14.
بسیار ممنونم ولی تو اون لیست نبود برنامه مورد نظر ولی موقع اجر نمیزاره اجرا بشه
حالت Exclusions کجاست و چجوری باید ادرس بهش داد تا از مثلا فلان پوشه کاری نداشته باشه
به نظرم جای دیگه نیست چون میگید ویروس هم نشناخته. در هر حال برید به مسیر تنظیمات، آنتی ویروس و سپس استثنائات و برنامه یا پوشه مورد نظر را وارد این بخش کنید. استثنائات همان exclusion است. اگر هم زبان برنامتون انگلیسی هست setting > antivirus> exclusionحالت Exclusions کجاست و چجوری باید ادرس بهش داد تا از مثلا فلان پوشه کاری نداشته باشه
با سلام ،
اینطور که به نظر میرسه ورژن جدید خیلی پایدار نیست و مشکلات و باگهای فراوانی داره
که ورژن قبلی نداشته من که برگشته ام به ورژن قبلی ،
موفق باشید.
سلام دوستان؛
من از Chromodo استفاده میکنم جدیدا موقعی که بازش میکنم حدودا 10-15 ثانیه فریز میشه و بعد شروع به کار میکنه ... ممکنه مشکل از حجیم شدن کش باشه ؟ یا مشکل جای دیگس ؟
سلام دوستان
من تازگی فایروال comodo رو درکنار آنتی ویروس kaspersky نصب کردم و موقع اجرای گوگل کروم با این اخطار مواجه میشم:
علت این اخطار چی هست و بهتر هست کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟![]()
سایتی که کروم قراره لود کنه مشکل امنیتی داره، اگر از صحت سایت مطمئن هستید گزینه I Choose... رو انتخاب کنید در غیر این صورت اولین گزینه رو انتخاب کنید
اگر هم هنگام باز کردن کروم این اتفاق میفته احتمال زیاد وب سایتی که برای home تنظیم شده مشکل داره که با ریست تنظیمات کروم مشکل حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)