دوستان یه سوال: بعد اینکه مهلت سرویسم تموم شد چند روز وقت دارم که تمدیدش کنم؟
دوستان یه سوال: بعد اینکه مهلت سرویسم تموم شد چند روز وقت دارم که تمدیدش کنم؟
کلاه برداری به شیوه ی مدرن.عجب مولی هستن این مازندرانی ها.البته منظورم مخابراته.دست و پای مارو کاملا بستن.این تصمیمات , کارها و تغییراتی رو که انجام میدن همه از رو بیکاریه.از بس فحش و نفرین خوردن خسته نشدن ؟
تحریم , افزایش ارزش دلار , طلا , مرغ , گوشت , نزدیک عید هم هست ; پسته , آجیل , شیرنی , شکلات , حتما ماهی قرمز هم هست دونه ای 15-10 تومن و مخابرات هم قوز بالا قوز بود حالا .......... . ولش کن.واقعا این مردم چی میکشن.
15 روز مهلت دارید
در ضمن یادم رفت بگم ; مثه من یه اینترنت آفلاین بگیرین خیالتونو از دانلود کردن راحت کنید.
Last edited by Mehr one; 18-02-2013 at 13:12.
سلام
کسی میتونه بهترین سایت برای دانلود رایگان معرفی کنه >>> من خودم از این سایت ها استفاده میکنم >>>
newmusic58.com
serialbaran16.org
آقا این اینترنت آفلاین چیه؟
همه دارن ازش صحبت می کنن؟
اگه اینترنت پس چرا آفلاینه؟
اگه آفلاینه پس چرا اسم اینترنت روشه؟
من چجور می تونم اینترنت آفلاین داشته باشم؟
سلام
دوست عزيز، منظورشون به کارت رسيور يا دي وي بي (---) است
(در ضمن به نظرم؛ اسمش غلطه، چون وقتي به وُرلد وايد وِب (world wide web) دسترسي داري، يعني که ميخواي آنلاين باشي!!! ازون دسته اصطلاحات من در آورده است که سالهاست تو ايران مصطلح شده)
آفلاینه چون شما نمیتونید چیزی ارسال کنید و فقط میتونید دریافت داشته باشید
فرض کنید شخصی بصورت ماهواره ای آنلاین از طریق یه فرکانسی داره از اینترنت استفاده میکنه شما هم با قرار گرفتن در اون فرکانس محتویات دریافتی اون شخص رو هم میتونی دریافت کنی حالا این فایل هرچیزی ممکنه باشه
یه سری گروه های آفلاین وجود دارن که با عضویت در این گروه ها میتونید محتوای مشخصی که این گروهها قرار میدن مثل فیلم یا بازی رو دانلود کنید.
برای داشتن اینترنت آفلاین هم نیاز به --- و دیش و lnb دارید.
سلام کیوان جان اینترنت افلاین با نوع انلاینش فرق داره در حالت افلاین شما فقط دانلود دارید و نمی تونین چیزایی که دوست دارین دانلود کنن بلکه کله بشقاب رو می کنین یه جهت و هرچی که دیگران جاهای دیگه دنیا دارند با ماهواره دانود می کنند رو دنلود می کنید ولی در حالت انلان شما Send رو از طریق یه اینترنت معمولی مثل همین adsl انجام می دین و ریسیو رو از طریق ماهواره که در این حالت به اینترنت دسترسی دارید در صورتی که درحالت افلاین به اینترنت دسترسی نداشتین
سلام دوست عزيز
نوع آنلاينشم داريم که تو ايران استفاده از اون ممنوعه درسته؟ اينترنت ماهواره اي و چمداني بهش ميگن درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)