تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 602 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نیمه تاریک ماه

پيش فرض

سلام، بنده یه هدفون CREATIVE HQ-1400 دارم که یکی دو ساله دارم ازش استفاده می کنم، از کیفیتش راضیم، گوشی هاشم خیلی نرم هستن، ولی اون نواری که رو سر قرار میگیره خیلی شکننده هست تا حالا چند بار شکسته و من با چسب ردیفش کردم، امروز دوباره شکست، دیگه از ریخت افتاده، دوستان متخصص لطفا اگه هدفونی میشناسن که شبیه HQ-1400 باشه و قیمتش هم مناسب باشه معرفی کنند، ممنون میشم. اینو من حدود 40 تومن خریده بودم، فکر کنم الان باید تا 100 تومن هزینه کنم یه چیزی مثل همون بخرم.

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان من قبلا ایرفون Creative Earphone EP630 داشتم.کیفیتش خوب بود که گمش کردم.الان تا 100تومن چه ایرفونی پیشنهاد میکنید که از این بهتر باشه؟اصلا تا این قیمت از این بهتر داریم یا نو همینو بگیرم؟ممنون

داره خودمونی میشه aliartshow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من قبلا ایرفون Creative Earphone EP630 داشتم.کیفیتش خوب بود که گمش کردم.الان تا 100تومن چه ایرفونی پیشنهاد میکنید که از این بهتر باشه؟اصلا تا این قیمت از این بهتر داریم یا نو همینو بگیرم؟ممنون
    آی گفتی...ep630
    منم این ایرفون رو داشتم واقعا عالی بود...حیف که نابود شد...اگه هنوز تو بازار این مدل هست همینو بگیر

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام، بنده یه هدفون CREATIVE HQ-1400 دارم که یکی دو ساله دارم ازش استفاده می کنم، از کیفیتش راضیم، گوشی هاشم خیلی نرم هستن، ولی اون نواری که رو سر قرار میگیره خیلی شکننده هست تا حالا چند بار شکسته و من با چسب ردیفش کردم، امروز دوباره شکست، دیگه از ریخت افتاده، دوستان متخصص لطفا اگه هدفونی میشناسن که شبیه HQ-1400 باشه و قیمتش هم مناسب باشه معرفی کنند، ممنون میشم. اینو من حدود 40 تومن خریده بودم، فکر کنم الان باید تا 100 تومن هزینه کنم یه چیزی مثل همون بخرم.
    هدفونتون از جمله هدفونهاي خوب و با كيفيت تو رنج قيمت خودش هست كه فكر كنم هنوز هم تو بازار موجوده.ولي اگه بخواين تو همين رنج با صداي فلت تر و بيس متعادل تر تهيه كنين پيشنهاد ميشه از هدفون akg k44 خريد كنيد

5. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

آی گفتی...ep630
    منم این ایرفون رو داشتم واقعا عالی بود...حیف که نابود شد...اگه هنوز تو بازار این مدل هست همینو بگیر
    تو بازار که هست.اینترنتی گذاشتن 55تومن.برای این پرسیدم بالاخره دست روی دست زیاده شاید یکی بهتر از این هم باشه تو این رنج قیمت!

داره خودمونی میشه aliartshow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

می تونی مدل بالاتر همین رو بگیری... یعنی ep-830
    Last edited by aliartshow; 22-01-2014 at 16:03. دليل: .....................

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

می تونی مدل بالاتر همین رو بگیری... یعنی ep-830
    اون مدل 135تومنه.واقعا تفاوت کیفیتش مثل تفاوت قیمتش هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نیمه تاریک ماه

پيش فرض

هدفونتون از جمله هدفونهاي خوب و با كيفيت تو رنج قيمت خودش هست كه فكر كنم هنوز هم تو بازار موجوده.ولي اگه بخواين تو همين رنج با صداي فلت تر و بيس متعادل تر تهيه كنين پيشنهاد ميشه از هدفون akg k44 خريد كنيد
    ممنون، akg k44 گوشی هاش مثل hq-1400 نرم هستن؟ چون ظاهرش که اینطوری نشون نمیده، HQ-1400 گوشی هاش فوق العاده بود چند ساعت هم رو گوش می موند اصلا اذیت نمی کرد.

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان ....

خوب بالاخره منم بعد از فراز و نشیب هایی که باهاش مواجه شدم ... موفق به خرید یک فروند ایرفون t-JAYS Three شدم ... به قیمت ۳۴۵ هزار تومن

از بچه ها خیلی ممنونم ک منو راهنمایی کردن ... و علی الخصوص کاربر محترم t-jays عزیز که منو تمام کمال راهنمایی کردن و وقت گذاشتن ... واقعا ممنونم از لطف فراوانشون ...تشکر ویژه از ایشون دارم ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اینم از جعبه ...

من در حدی نیستم که بخوام ریویوی خاصی انجام بدم ... اما خوب در حد درک و فهمم نظراتم رو میگم ...

راجع به ایرفون بگم که بسیار خوشکل ... هم از لحاظ طراحی و هم از لحاظ راحتی ...
    کاملا درون گوش جا میگیره و برای استفاده ی طولانی مدت مشکلی بوجود نمیاره ... اما بعد از یک ساعت کم کم غضروفای گوش شروع ب درد اومدن میکنن .‍..

راجع به صدا بگم همونطور که t-jays عزیز قبلا گفتن که بیس از نوع پانچی هست ... کاملا تفاوت با ایرفون قبلیم رو میشه حس کرد ... به نظر بیسش کمتر میاد ... اما من شاید چون گوشم عادت کرده به بیس بووومی برا همینه که به نظرم بیسش کمه ...به نظرم این مشخصه بیشتر سلیقه ای باشه ...

راجع به تفکیک بگم که واقعا صداها رو خوب تفکیک میکنه ... و قشنگ معلومه که لایه های صدا ها رو مجزا پخش میکنه ... انگار یکی صداها رو جدا کرده و هم زمان داره پخش میکنه و هیچ کدوم برا صداهای دیگه مزاحمت ایجاد نمیکنهو تداخلی صورت نمیگیره ... مید به نظرم خوبه ... اما های یذره تو فرکانس های بالا اذیت میکنه ... یذره البته ...

یک نکته که میخوام بگم اینه که وقتی به لپتاب وصل میکنم صداش خیلی فرق داره تا سورس خودم که گوشیم باشه HTC One S ... وقتی به لپتاب وصلش میکنم صداش بم میشه و کیفیت افت میکنه ... اصلا قابل مقایسه با سورسم نیست ... اما ایرفون قبلیم هیچ فرفی نمیکرد بین سورسم و لپتاب ... حتی ۱۰ درصد هم با ایرفون قبلیم میشه گفت بهتر بود ... دلیلشو واقعا نمیدونم ...

کیف بسیار شیک و خوشکلی داره ... اما کوچیکه به نظر من ... و اگه قرار باشه خود ایرفون با سیم افزایش طولش درون کیف قرار بگیره ... جا نمیشه ... خود ایرفون بدون کابل افزایش طول هم ب زور میره تو و فشار زیادی به کابل خود ایرفون میاد که منو نگران میکنه که نکنه چند مدت دیگه اتصالی یا قطعیو وصلی ب وجود بیاد ....

در کل از ایرفون راضیم ... اما قیمتش زیاده لا مصب ... و به نظر شخصیم قیمتش نسبت به صدای ایرفون بالاتره ... حدود ۲۵۰ هزار تومن میرزه به نظرم ...نسبت به قیمت Creative ep630i میگم ... اما خوب من صدای اکثر ایرفونا رو نشنیدم و نمیتونم درست مقایسه کنم که ببینم فلان ایرفون نسبت به قیمتش میرزه یا نه ...

بازم ممنون از عزیزان ... و مهم اینه که ازش لذت می برم ...
    Last edited by Xenon360; 22-01-2014 at 18:43.

11. 7 کاربر از Xenon360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید سایت
    میخواستم یه ایرفون تو رنج قیمت 200 تا 300 با Bass پانچی بخرم ، ممنون میشم راهنمایی کنید. البته خودم t-jays one یا three مدنظرم هست.
    سورسم هم HTC One
    Last edited by ALIZA94; 23-01-2014 at 02:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •