تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 2605 اولاول ... 3293794194254264274284294304314324334394795299291429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بتازگی مخابرات بودم. از حد حرف فراتر رفته و داخل فرمهاشون گزینه های حجمی به وفور دیده میشه. گزینه اینترنت 2 مگ هم اضافه شده ولی فعلا راه نیافتاده.

اینترنت نامحدود همچنان کنار حجمی ها هست ولی شک ندارم گرونتر میشه.

ضمنا سرعت مرور و دانلود من به شدت افت پیدا کرده. شما هم مشکل دارید؟
    بله درسته هنوز راه نیفتاده
    والا با توجه به سرعتی که یکی از دوستان از سرویس حجمی مازندران گذاشتن که تو ساعت رایگان بیشتر از 20 گیگ میشه دانلود کرد یکم شک کردم اگه حجمی بهتره یا بدتر خب حالت ظاهری میگه بهتر میشه شبی 20 گیگ میشه دانلود کرد ولی عقلم بهم میگه نه اینطور نیست یعنی ماندگاریش مهمه هیچ تظمینی نیست اگه ما بیایم به سرویس های حجمی تن بدیم و همون سرعت نزدیک 20 مگ بگیریم ولی به مرور زمان بیان و این سرعتو بیارن پایین یا یکدفه تصمیم بگیرم رو سرعت اسمی ببندن اونوقت دستمون به جایی بند نیست مخصوصا که نظر منم همینه اگه حجمی بیاد نا محدود احتمالش هست گرون بشه
    در مورد مشکل مرور صفحات هم برای منم مثل شما به شدت افت پیدا کرده(دلیلشم بالا رفتن پینگ و سرعت کم تک کانکشن هست)

2. 3 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا من چهارشبه تلفنی درخواست دادم ثبت کرد کی برای دریافت مشخصات میان ؟!
    ها انقدر جر بحث نکنید قبول جواب بدی ممنون

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

به نظر من مخابرات یه کاری کرد خودش توش موند. اومد حجم رو ورداشت. الان می خواد برگردونه.
    یه نظر دیگه هم دارم در مورد سرویس حجمی. فقط وقتی به درد میخوره که سرعتش بالا باشه و کنار همین سرویس یه سرویس غیر حجمی داشته باشی.
    من رادیو آنلاین گوش میدم. ویدئو می بینم. بازی می کنم. قبلا سرویس حجمی داشتم. رادیو اصلا گوش نمی دادم چون 1 ساعت رادیو = 100 مگ حجم. ویدئو رو میذاشتم برای شب. بازی که نگو. 1 ساعت بازی می کردم لرزه میفتاد تو تنم که حجمم تموم میشه. همیشه هم هر ماه 1 گیگ شارژ اضافی می کردم ( 4 گیگ ). الان هیچ مشکلی ندارم. وقتی هم برنامه یه ویدئویی لازم دارم همون لحظه دانلود میکنم.

5. 4 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من سرویس 512 نا محدود دارم صبح ها سرعت دانلود خوبه بین 50-تا 70 میده ولی شبا افت سرعت دارم سرعتم بین 20-30 هست واسه شما هم اینطوریه؟

7. این کاربر از asd111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله درسته هنوز راه نیفتاده
    والا با توجه به سرعتی که یکی از دوستان از سرویس حجمی مازندران گذاشتن که تو ساعت رایگان بیشتر از 20 گیگ میشه دانلود کرد یکم شک کردم اگه حجمی بهتره یا بدتر خب حالت ظاهری میگه بهتر میشه شبی 20 گیگ میشه دانلود کرد ولی عقلم بهم میگه نه اینطور نیست یعنی ماندگاریش مهمه هیچ تظمینی نیست اگه ما بیایم به سرویس های حجمی تن بدیم و همون سرعت نزدیک 20 مگ بگیریم ولی به مرور زمان بیان و این سرعتو بیارن پایین یا یکدفه تصمیم بگیرم رو سرعت اسمی ببندن اونوقت دستمون به جایی بند نیست مخصوصا که نظر منم همینه اگه حجمی بیاد نا محدود احتمالش هست گرون بشه
    در مورد مشکل مرور صفحات هم برای منم مثل شما به شدت افت پیدا کرده(دلیلشم بالا رفتن پینگ و سرعت کم تک کانکشن هست)
    اینم دانلود شبانه یکی از بچه های تاپیک ما مربوط به چند وقت پیش:نزدیک 24 گیگ تو 5 ساعت شبانه رایگان دانلود شد:
    خوب رکور دانلود خودمو دوباره جابجا کردم دیشب 4 گیگ بیشتر دانلود شد هنوز جای کار داره نیم ساعت اخر باز لینک کم ائردم وگرنه 3 گیگ دیگه باید دانلود می کرد

دیشب سرعت خوب بود تک لینک 70 تا سرعت می داد
    آقا روزبه
    این هم از تست من با لینک هایی که شما گذاشتید برای من هم بالای 1 مگ سرعت داره

تست دانلود از سرور خارجی شما(سرور توآمریکا هست ):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تست دانلود از سرور داخلی:
    تست پینگ 8.8.4.4
    البته گاهی تایم اوت میده
    اما من از نرم افزار های سایت پی سی دانلود با سرعت 200kb/s دانلود میکنم
    شما ببین با این لینکهای سایت پی سی دانلود سرعتت چنده
    Last edited by ruzbeh1; 22-12-2012 at 23:59.

9. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم دانلود شبانه یکی از بچه های تاپیک ما مربوط به چند وقت پیش:نزدیک 24 گیگ تو 5 ساعت شبانه رایگان دانلود شد:
    خیلی عالیه ها
    فقط چند تا نکته میمونه یکی همون که گفتم یه وقت سرعتو نیارن پایین
    2-خط تلفن من این سرعت نمیکشه باید روی فیبر نوری بدن که منظقه ما راه نیفتاده در عمل فکر کنم چیزی نصف 20 مگ بشه رو خطم داد
    3-سرعت دانلود از سرور های شلوغ و داغون ایرانی در ساعات رایگان(مثلا از ساعت 1 شب تا 7 صبح ترافیک ساتای ایرانی میره بالا بطوری که سرعت به شدت افت میکنه و حتی به 60kb/s هم نمیرسه که این میتونه مشکل ساز باشه)
    حالا با توجه به این 3 مورد بریا مورد اخری تقریبا یه کاری میشد بکنی به جاش از تورنت دانلود بکنی که اونم متاستفانه سرعت اپلود در مقایسه با دانلود خیلی خیلی کم بستن و شدنی نیست

11. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی عالیه ها
    فقط چند تا نکته میمونه یکی همون که گفتم یه وقت سرعتو نیارن پایین
    2-خط تلفن من این سرعت نمیکشه باید روی فیبر نوری بدن که منظقه ما راه نیفتاده در عمل فکر کنم چیزی نصف 20 مگ بشه رو خطم داد
    3-سرعت دانلود از سرور های شلوغ و داغون ایرانی در ساعات رایگان(مثلا از ساعت 1 شب تا 7 صبح ترافیک ساتای ایرانی میره بالا بطوری که سرعت به شدت افت میکنه و حتی به 60kb/s هم نمیرسه که این میتونه مشکل ساز باشه)
    حالا با توجه به این 3 مورد بریا مورد اخری تقریبا یه کاری میشد بکنی به جاش از تورنت دانلود بکنی که اونم متاستفانه سرعت اپلود در مقایسه با دانلود خیلی خیلی کم بستن و شدنی نیست
    نه بعید می دونم،چون شرکت دیگه رو 10 مگ سرویس می ده ، مخابرات مازندران فعلا" گل کاشته،اگه ترمینال مخابرات شما adsl2+ باشه،تا سرعت 24 مگ و روی خط مسی می تونه پشتیبانه کنه،ربطی به فیبر نوری نداره،خط ما همه مسی هستش.

13. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahnaz1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه بعید می دونم،چون شرکت دیگه رو 10 مگ سرویس می ده ، مخابرات مازندران فعلا" گل کاشته،اگه ترمینال مخابرات شما adsl2+ باشه،تا سرعت 24 مگ و روی خط مسی می تونه پشتیبانه کنه،ربطی به فیبر نوری نداره،خط ما همه مسی هستش.
    امکان نداره بزارن سرعت شما تو شب همین جوری بمونه بزودی درستش می‌کنن مثل همهٔ شرکتهای خصوصی روز سرعت ۲۰۰ ۳۰۰ ۴۰۰ شب سرعت واقعی‌ در کلّ به نظر من اینترنت با محدودیت دانلود به درد نمی‌خوره من ۱ مگا مخابرات دارم سرعت همیشه رو ۱۳۵ ۱۴۰ راضیم بدون نگرانی از حجم‌و این حرفا

15. 2 کاربر از mahnaz1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امکان نداره بزارن سرعت شما تو شب همین جوری بمونه بزودی درستش می‌کنن مثل همهٔ شرکتهای خصوصی روز سرعت ۲۰۰ ۳۰۰ ۴۰۰ شب سرعت واقعی‌ در کلّ به نظر من اینترنت با محدودیت دانلود به درد نمی‌خوره من ۱ مگا مخابرات دارم سرعت همیشه رو ۱۳۵ ۱۴۰ راضیم بدون نگرانی از حجم‌و این حرفا
    من الان 6 ماهه این سرویسو دارم و همیشه هم همین طوری بوده و هیچ محدودیتی مخابرات مازندران اعمال نمی کنه،شما خوب به 1 مگ رازی هستید،من با نت زیر 4 مگ کار نمی کنم تو 24 ساعت حداکثر می تونید با 1 مگ 9 گیگ بگیرید اما ما تو 5 ساعت بالای 20 گیگ می تونیم بگیریم.روی خط دیگم از شرکت خصوصی سرویس دارم،اینم سرعت اون خط:

Last edited by ruzbeh1; 23-12-2012 at 01:09.

17. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

قرمزه نویزه(پایینتر بهتر) زرده سیگنالت(بالاتر بهتر) هر جفتشم مهمه نگاه کن هم برای دان استریم هم اپ استریم چقدره
    چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •