من دیشب کنفرانس گیمز کام رو دانلود کردم سرعت 130 بودکسی لینکی داره که مطمئن باشه که حداکثر پهنای باند رو میده ؟
از سرور های ایرانی هم سرعت همون 130 هست برام
من دیشب کنفرانس گیمز کام رو دانلود کردم سرعت 130 بودکسی لینکی داره که مطمئن باشه که حداکثر پهنای باند رو میده ؟
از سرور های ایرانی هم سرعت همون 130 هست برام
خیلی عجیبه اصلا حواسم به مودم نبود . خوب شد گفتی . داون استریم به شدت افت کرده . البته فکر نمیکنم نویز داشته باشه . SNR = 34 و Attenuation = 38
![]()
Last edited by Gregar; 23-08-2013 at 22:40.
نه اقا اونا چرا محدود کنند احتمال بسیارنویزه اسپیلترها رو ازسرراه بردار تلفن هم اگه دارین همچنین بعد ببین فرق می کنه یا نه؟
برا منم همین جوریه فک کنم کارکار لنگر کشتیه!
![]()
باورم نمیشه به یک خاموش روشن کردن مودم بسنده کرد . تقریبا یه هفته ای میشه فکر کنم که سرعت روی 20 ثابت بود . الان دیگه چسبید به ماکس 120 . خدا خیرت بده . یعنی اینقدر این چند وقته مخابرات روی اعصاب همه رفته بود که اصلا فکر نمیکردم مشکل از طرف من باشه .
ای اقا نزارین دانلود مارو بیچاره کردین .
درست وسط بازی بودم راس ساعت 12 شد بازی پر لگ شد. دی سی شدم..
اونایی که بعثت دارن یکم مراعات کنن.
بهترین سایت برای گرفتن اشتراک VIP برای دانلود فیلم و سریال کدومه ؟
اقا بازم کسی نگفت طرحای جدید سه ماهه هم شبانه داره یا فقط شیش ماهه به بالاس؟
یکی ازدوستان اکانت سایت imdb_Dl رو داشت گویا خوب بوده ازسایت های قدیمی با ارشیو خیلی خوبه
فکر میکنم همه اینا چرته . یکی از چیزایی که ما موقع مراجعه به مخابرات فهمیدیم این بود که اونا کلا از قضیه اینکه فقط 6 ماهه ها و یکساله ها شبانه دارن بی اطلاعن . اصلا میگفتن ما واسه طرحهای جدید شبانه نداریم و فقط واسه هفته مخابرات یه سری طرحها رو بت شبانه دادیم ملت . یعنی ملا تعطیل بودن و اصلا نمیدونستن که توی مراکز مخابراتی که زیرمجموعه شون میشه چه میگذره و به مشتری چی میگن .
به هر حال من الان سه ماهه گرفتم و شبانه هم داره . تو ببین توی سایتشون چی زدن چون تنها مدرکی که قبول میکنن همونه . و اگه بعد از ثبت نام شبانه نداشتی میتونی بری رو سرشون خراب شی . به حرف اون خانومه که پشت میز ثبت نام میکنه نکن .
دوست عزیز این بزرگترین و کامل ترین آرشیو را داره حتی فیلم های فول اچ دی هم داره آدرسش اینه:
imdb-dl63 . i n
ماهانه ۶۵۰۰
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)