تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 645 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض شارژ

سلام میخواستم ببینم بهینه ترین روش شارژ باتری چه روشی است که هم عمر فیزیکی باتری بیشتر
    شود و هم لپ تاپ تا چند سال بیشتر عمر کند و باتری خراب نشود. لپ تاپ هم dell 1558 است.

شما چه روشی را پیشنهاد می کنید و یا اینکه کدام یک از روش های زیر را توصیه می کنید:

1) وقتی لپ تاپ کاملا خاموش است آنرا بزنم به برق و کاملا شارژ کنم، بعد وقتی پر شد و کامل شارژ شدآنرا بکشم از برق ، و لپ تاپ را روشن کرده و استفاده کنم تا زمانی که کاملا باتری اش خالی شود. و دوباره همین کار را تکرار کنم یعنی لپ تاپ باتری اش وقتی کاملا خالی شد بزنم به شارژ!
    این روش چه آسیبی به دستگاه ممکن است بزند؟

2) کلا باتری را از دستگاه درآورم و همش از برق استفاده کنم.

3) وقتی که دارم از دستگاه استفاده میکنم همان لحظه به برق باشد و هیچ نکشمش یعنی شارژ شدن در حالت استفاده از لپ تاپ و روش بودن و کار کردن با آن.
    البته مدت کار من با لپ تاپ طولانی است و هر روز مدت زیادی مجبورم با آن کار کنم و همواره دسترسی به برق هم دارم.

شما چه روشی را توصیه میکنید لطفا علمی و منطقی پاسخ دهید و نیز اگر منبع و یا دلیل مطمئنی دارید بگویید.

متشکرم

داره خودمونی میشه sqwflol3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

درایورش رو نصب کردی !!؟؟
    والا دیروز از ساین Dell یه درایور به نام Realtek- card reader دانلود کردم و نصب کردم رم رو هم زدم نوشت این الان قابل استفاده اس و میتونید استفاده کنید اما هیچ درایوی اضافه نشد یا شاید نوع دسترسی به رم فرق داره که من بلد نیستم :-؟؟

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه درایور نصب هست که دیگه نباید مشکلی باشه.
    رم با رم رایدر مچ میشه. (( مثلا رم sd روی رم رایدر sd ))
    البته ممکنه هست رم رایدرت مشکل پیدا کرده باشه.
    باید بررسی بشه.

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

سلام میخواستم ببینم بهینه ترین روش شارژ باتری چه روشی است که هم عمر فیزیکی باتری بیشتر

شود و هم لپ تاپ تا چند سال بیشتر عمر کند و باتری خراب نشود. لپ تاپ هم dell 1558 است.

شما چه روشی را پیشنهاد می کنید و یا اینکه کدام یک از روش های زیر را توصیه می کنید:

1) وقتی لپ تاپ کاملا خاموش است آنرا بزنم به برق و کاملا شارژ کنم، بعد وقتی پر شد و کامل شارژ شدآنرا بکشم از برق ، و لپ تاپ را روشن کرده و استفاده کنم تا زمانی که کاملا باتری اش خالی شود. و دوباره همین کار را تکرار کنم یعنی لپ تاپ باتری اش وقتی کاملا خالی شد بزنم به شارژ!
    این روش چه آسیبی به دستگاه ممکن است بزند؟

2) کلا باتری را از دستگاه درآورم و همش از برق استفاده کنم.

3) وقتی که دارم از دستگاه استفاده میکنم همان لحظه به برق باشد و هیچ نکشمش یعنی شارژ شدن در حالت استفاده از لپ تاپ و روش بودن و کار کردن با آن.
    البته مدت کار من با لپ تاپ طولانی است و هر روز مدت زیادی مجبورم با آن کار کنم و همواره دسترسی به برق هم دارم.

شما چه روشی را توصیه میکنید لطفا علمی و منطقی پاسخ دهید و نیز اگر منبع و یا دلیل مطمئنی دارید بگویید.

متشکرم
    اینجا جوابتون رو دادم.
    تو این تاپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    من دیروز عضو شدم
    یک هفتس که لپ تاپ dell studio 1558 گرفتم.مشکل جالبی داره که وقتی به اینترنت وصل میشم و با تاچ پد کار میکنم بعد از چند دقیقه نشانگر موس بزرگ میشه و تنها راهی که میشه درستش کرد البته بدون riset or sleep اینکه برم قسمت start گزینه magnifier اون وقت بر میگرده به حالت اول ولی magnifier دائم باید بالا باشه.
    کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DiDaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    من دیروز عضو شدم
    یک هفتس که لپ تاپ dell studio 1558 گرفتم.مشکل جالبی داره که وقتی به اینترنت وصل میشم و با تاچ پد کار میکنم بعد از چند دقیقه نشانگر موس بزرگ میشه و تنها راهی که میشه درستش کرد البته بدون riset or sleep اینکه برم قسمت start گزینه magnifier اون وقت بر میگرده به حالت اول ولی magnifier دائم باید بالا باشه.
    دقیقا چجور میشه ؟

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

سلام دوستان
    چجوری میتونم لپ تاپ رو با پی سی با پورت Lan شبکه کنم ؟
    میشه مراحلش رو کلا واسم بگید !!
    من با lan به هم متصلشون کردم ولی تغییری رخ نداد !!!
    چه باید بکنم ؟

پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

گفتم که نشانگر موس بزرگ میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    من دیروز عضو شدم
    باید تمام چک باکس های magnifier را غیر فعال کنی

داره خودمونی میشه kojack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پیدا میکنم. موقع نصبش این پیغامو میده the devise may not be present or could have been ejected/unplugged from the system.Aborting the install please insert the card and try the in staller again . این مشگلو فقط در ویندوز xp دارم .در ویندوز 7 به راحتی وایرلسهارو پیدا میکنه
    سلام کسی نیست جواب منو بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام --من چند روز پیش یه سوال کردم در مورد شات دان نشدن لپ تاپم ----یکی از دوستان گفت احتمالا ویروسه --من هم انی ویروسمو اپدیت کردم (نود 32) وهم خود ویندوز رو ولی دیشب حدود 30 دقیقه تو حالت شات دان موند بعد دوباره برگشت تو ویندوز و پیغام زیرو داد میخواستم اگه از دوستان کسی میدونه چشه بهم کمک کنه با تشکر :

-----------
    Problem signature:
    Problem Event Name: BlueScreen
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48
    Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
    BCCode: 9f
    BCP1: 0000000000000003
    BCP2: FFFFFA8003A5B980
    BCP3: FFFFF80000B9C518
    BCP4: FFFFFA8003D09290
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1

Files that help describe the problem:
    C:\Windows\Minidump\081310-19656-01.dmp
    C:\Users\mohsen\AppData\Local\Temp\WER-66409-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

------------

اینم عکسشه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

لپ تاپ Acer Aspire دارم چطور میتونم هنگام استفاده از باتری نور صفحه رو کم کنم؟ از ویندوز XP استفاده میکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •