تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 973 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ببخشید میشه لینک کرکfed0r رو بزاری.ممنونم.

راست میگه ای بابا این rapid share قاتیه من که هی می خوام کرک رو دانلود کنم نمیشه غیب میشه!!!!

لطفا یک لینک دیگه بدین اه اعصابم خورد شد از رپید شیر همشم تبلیغ perimum میکنه یکی نیست بهش بگه آخه عقل کل ما تو ایرانیم نمی تونیم بگیریم اه!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بچه هاااااااا كمك كنيد. من بازيو نصب كرد ولي وقتي كليك مي كنم روي ايكن بازي اين ارور ميده: gta iv fatal error : rmn40

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

بچه هاااااااا كمك كنيد. من بازيو نصب كرد ولي وقتي كليك مي كنم روي ايكن بازي اين ارور ميده: gta iv fatal error : rmn40
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی پیدا نکردین خسته شدم اهههههههههههههههههههههههه ههه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

9

سلام.
    تبریک میگم عرضه شدنه پچ رو .

اگه کسی تا به حال امتحان کرده و تمامی مشکلاتش از جمله ( افت فریمش ) حل شده حتما بیاد بگه ...

من تنها مشکلم افت فریم هست که مثه اینکه قراره با پچ حل شه ....

و چندتا سوال راجع به خود بازی :

اولا اینکه چرا رادیو خاموش نمیشه ؟

دوما من میخوام برم کافی نت ... چه جوری ؟

سوما اگه بخوام از auto save بازی رو لود کنم باید کجا برم .... ؟

و چهارم فعلا هیچی ...

با دکمه x کیبورد رادیو خاموش میشه ، کافی نت رو هم باید اول پیدا کنی چون آیکون روی نقشه نداره و بعد از اولین بار که واردش شده آیکونش روی نقشه ثبت میشه .

اتو سیو هم وقتی تو منو بازی هستی برو قسمت لود و آخرین سو همیشه مربوط به اتو سیو هست البته مال من اینجوریه چون بعضی وقتا هم خبری ازش نیست !

فکر کنم از بازی یه بار بیای بیرون و برگردی تو بازی اتو سیو پاک میشه ولی سیوی که تو خونه می کنی ثابت هست

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

The patch that we have all been waiting for as been finally released... This will fix most bugs and glitches you have experienced in this game. GTA IV Official Patch V 1.0.1.0: Code:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    IMPORTANT: ONLY the FEDOR crack works with this patch. Do not use the razor1911 crack with it. This is the FEDOR Crack if you need it (Proper/Working):Code:
    کد:
    GTA IV ORIGINAL FILES: (IF U NEED THEM)Code:
    کد:
    P.S. It's a .cab file, so just extract it with winrar and run the setup.exe COPY YOUR SAVES BEFORE PATCHING!!! Location of SAVE FILES: VISTA USERS: C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV XP USERS: C:\Documents And Settings\YOURUSERNAME\Application Data\Rockstar Games\GTA IV SicK020 wrote: Alright it's good. So I guess it did yield performance improvements after all. I can actually drive without the walls being a slide show. saeed1979 wrote: working great ,, thanks .. Sebass747 wrote: If this is the official patch and fixes the god damn windows live games issues(i bought it) then that is amazing! edit: OMFG! WINDOWS LIVE GAMES WORKS! Thanks a hell of a lot man! Woot! volkanat wrote: u re f*ckin savior man thx a lot.. djstashman wrote: performance increased by a bit. but i know it can perform better Mangekyou wrote: Installed, worked. Vichello wrote: Lol people are idiots It works fine sandy1808 wrote: work.....thx matikk11 wrote: it works 15 fps-s +

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

The patch that we have all been waiting for as been finally released... This will fix most bugs and glitches you have experienced in this game. GTA IV Official Patch V 1.0.1.0: Code:
    کد:
    IMPORTANT: ONLY the FEDOR crack works with this patch. Do not use the razor1911 crack with it. This is the FEDOR Crack if you need it (Proper/Working):Code:
    کد:
    GTA IV ORIGINAL FILES: (IF U NEED THEM)Code:
    کد:
    P.S. It's a .cab file, so just extract it with winrar and run the setup.exe COPY YOUR SAVES BEFORE PATCHING!!! Location of SAVE FILES: VISTA USERS: C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV XP USERS: C:\Documents And Settings\YOURUSERNAME\Application Data\Rockstar Games\GTA IV SicK020 wrote: Alright it's good. So I guess it did yield performance improvements after all. I can actually drive without the walls being a slide show. saeed1979 wrote: working great ,, thanks .. Sebass747 wrote: If this is the official patch and fixes the god damn windows live games issues(i bought it) then that is amazing! edit: OMFG! WINDOWS LIVE GAMES WORKS! Thanks a hell of a lot man! Woot! volkanat wrote: u re f*ckin savior man thx a lot.. djstashman wrote: performance increased by a bit. but i know it can perform better Mangekyou wrote: Installed, worked. Vichello wrote: Lol people are idiots It works fine sandy1808 wrote: work.....thx matikk11 wrote: it works 15 fps-s +
    ای بابا خوب این که همون شد !!!!
    تازه اون با معنی فارسی بود این نیست
    من گفتم رپید شیر نباشه لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا!!!!!!
    رپید شیر دانلود اومدم بکنم 1.5 kb per secend !!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه پچ هست مبنی بر این که با کرک Razor کار می کنه...
    اگه صحت داشت واستون حتماً میذارم..
    .در ضمن 779 شما پچ رو می خوای یا کرک Fed0r ؟اگه کرک رو می خوای من دارم آپش می کنم تا دوستان راحت باشن...
    پچ رو هم تا 1 ساعت دیگه با عکس خبرشو بهتون می دم
    Last edited by qo0oick; 13-12-2008 at 16:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان یه پچ هست مبنی بر این که با کرک razor کار می کنه...اگه صحت داشت واستون حتماً میذارم...در ضمن 779 شما پچ رو می خوای یا کرک fed0r ؟اگه کرک رو می خوای من دارم آپش می کنم تا دوستان راحت باشن..پچ رو هم تا 1 ساعت دیگه با عکس خبرشو بهتون می دم
    عزیزم من اگه پچ رو نداشتم که این جا جون به لب نمی شدم بابا من دنلود کردم پچو راحت اما این فایل چون مال رپید شیر نمیشه دانلود کرد کلا من اصلا هیچ وقت مال رپید شیر رو دانلود نمی کنم چون سرعتش 2.5 !!!!!!!!!
    تازه با نرم افزار دانلودم نمیشه فقط باید با همون دانلودر ثابت روی ویندوز دانلود کنی اگه داری حتما بزار سریع می خوام دانلود کنم ببینم چجوریه سریع.

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم من اگه پچ رو نداشتم که این جا جون به لب نمی شدم بابا من دنلود کردم پچو راحت اما این فایل چون مال رپید شیر نمیشه دانلود کرد کلا من اصلا هیچ وقت مال رپید شیر رو دانلود نمی کنم چون سرعتش 2.5 !!!!!!!!!
    تازه با نرم افزار دانلودم نمیشه فقط باید با همون دانلودر ثابت روی ویندوز دانلود کنی اگه داری حتما بزار سریع می خوام دانلود کنم ببینم چجوریه سریع.
    تو Rapidbaz.com مستقیمش کن تا کارت راه بیافته...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کد:

11. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •