من هنوز نفهمیدم خود کارن مریض میشه یا بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
من هنوز نفهمیدم خود کارن مریض میشه یا بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
حتما فلوت سحرامیز رو با گیم شارک اوردی درسته؟
خوب طی چاخان های دوستانکارن مریض میشه که ما ندیدیم
![]()
من الان دارم جا های مهم یه راهنمای انگلیسی کامل بازی رو(455 صفحه ای)رو معنی می کنم لطفا زود
تر به من بگین چطور باید لینک دانلود یا عکس بزارم که هر وقت معنی کردن تموم شد براتون بزارم(طول می کشه ها آخه جاهای مهمی که تا حالا برای معنی کردن جدا کردم حدود 150 صفحه است)
با این حال من سعی خودمو می کنم![]()
سلام بچه ها
از این سایت می تونید سوالاتون رو در مورد بازی بپرسید فقط باید انگلیستون خوب باشه و عضو سایت بشین تا جواب سوال به ایمیلتون فرستاده بشه
من دوتا سوال پرسیدم ودر اخر این نوشته ها رو بهم داد
Logged in as: tireboy23@yahoo.com
Your Question has been Submitted
PLEASE save your reference number.
The reference number for your question is '090626-000272'
A confirmation email has been sent to the email address associated with this account. Please DO NOT reply to this email. Your reply MAY NOT reach the appropriate parties.
You should expect a response from us within 24 hours, unless you are submitting your question on a weekend, in which case expect it to be slightly longer.
Many email programs have SPAM filters that may prevent the delivery of our responses. To eliminate this issue, you should use the MAIL CENTER, which is the best place to manage all correspondence with our Support Team. Simply click the MAIL CENTER tab above to add information to or cancel your question.
IMPORTANT: The Support Team is in the office from 9-8 ET, Monday through Friday
در مریض شدن بچه که شکی نیست . و باید اون رو به بیمارستان ببری چون شما یه مزرعه داری نه یه دکتر. اکثرا این دمو رو دیدن
اما مریضی کارن بنا بر ادعای بعضی افراد یکی از دموهای مخفی بازیه که خیلی سخت میشه اون رو دید (تعداد افرادی که دیدن خیلی کمه و مدرکی هم ندارن) این طور که گفته میشه اگر با کارن ازدواج کنیم در سال سوم یه روز اون مریض میشه دکتر ما رو به دهکده یا شهر دیگه ای می فرسته تا دارو تهیه کنیم و بعد از برگشتمون هم دموهای جدیدی میبینیم از جمله تشکیل انجمن سگها توسط بارلی که ما میتونیم 2تا سگ شکاری بخریم؟؟؟؟؟؟!!!!!![]()
چه سوالی پرسیدی؟ از کدوم سایت؟ خود natsume؟ هروقت جوابتو دادن به ما هم بگو
ازشون درباره فلوت و تعداد غذاها پرسیدم
جوابش هم احتمالا دو سه روز دیگه میاد که اگه بیاد حتما می زارم
اسم سایت هم تایپ کردم ولی نمی دونم چرا اون رو نزاشته والان هم یادم رفته چه سایتیه ولی پیدا کنم می زارم
با با رفتین یه چی بما یاد بدینا تا شما برین به ما بگین چطوری باید لینک دانلود بزارم من 1000 تا دیگه هم راهنما می نویسم
تا حالا راهنمام 48 صفحه شده و چیزای مفید زیادی توشه![]()
باید از یه جا آپلود کنی مثلا سایت آپلود یا رپیدشیر بعد میزاری بچه ها دانلود میکنن اوکی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)