تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 860 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه mansour.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14

من هنوز نفهمیدم خود کارن مریض میشه یا بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه sanka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من ، من 3 سال عضو گروه هاروست مونم و همیشه بحثا تکرار میشن مثل شهر و انواع غذا که بار ها در مورئش بحث کردیم ، یه خبز خوب واقعی هم دارم تو پلی استیشن 1 تونستم با گیم شارک کلی آیتم بیارم که نمیدونم چطوری میشه بدست آورد اما کار نمی کردن مثل پاکت استیشن . بعد از کنکور دانشگاه آزاد ازشون عکس میگیرم می ذازم تا همه باورشون بشه
    حتما فلوت سحرامیز رو با گیم شارک اوردی درسته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خوب طی چاخان های دوستانکارن مریض میشه که ما ندیدیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

6 راهنما

من الان دارم جا های مهم یه راهنمای انگلیسی کامل بازی رو(455 صفحه ای)رو معنی می کنم لطفا زود
    تر به من بگین چطور باید لینک دانلود یا عکس بزارم که هر وقت معنی کردن تموم شد براتون بزارم(طول می کشه ها آخه جاهای مهمی که تا حالا برای معنی کردن جدا کردم حدود 150 صفحه است)

با این حال من سعی خودمو می کنم

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام بچه ها
    از این سایت می تونید سوالاتون رو در مورد بازی بپرسید فقط باید انگلیستون خوب باشه و عضو سایت بشین تا جواب سوال به ایمیلتون فرستاده بشه

من دوتا سوال پرسیدم ودر اخر این نوشته ها رو بهم داد
    Logged in as: tireboy23@yahoo.com

Your Question has been Submitted
    PLEASE save your reference number.
    The reference number for your question is '090626-000272'
    A confirmation email has been sent to the email address associated with this account. Please DO NOT reply to this email. Your reply MAY NOT reach the appropriate parties.
    You should expect a response from us within 24 hours, unless you are submitting your question on a weekend, in which case expect it to be slightly longer.
    Many email programs have SPAM filters that may prevent the delivery of our responses. To eliminate this issue, you should use the MAIL CENTER, which is the best place to manage all correspondence with our Support Team. Simply click the MAIL CENTER tab above to add information to or cancel your question.
    IMPORTANT: The Support Team is in the office from 9-8 ET, Monday through Friday

6. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hasti_smile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    زمین (البته فعلا)

13

در مریض شدن بچه که شکی نیست . و باید اون رو به بیمارستان ببری چون شما یه مزرعه داری نه یه دکتر. اکثرا این دمو رو دیدن

اما مریضی کارن بنا بر ادعای بعضی افراد یکی از دموهای مخفی بازیه که خیلی سخت میشه اون رو دید (تعداد افرادی که دیدن خیلی کمه و مدرکی هم ندارن) این طور که گفته میشه اگر با کارن ازدواج کنیم در سال سوم یه روز اون مریض میشه دکتر ما رو به دهکده یا شهر دیگه ای می فرسته تا دارو تهیه کنیم و بعد از برگشتمون هم دموهای جدیدی میبینیم از جمله تشکیل انجمن سگها توسط بارلی که ما میتونیم 2تا سگ شکاری بخریم؟؟؟؟؟؟!!!!!

داره خودمونی میشه hasti_smile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    زمین (البته فعلا)

پيش فرض

سلام بچه ها
    از این سایت می تونید سوالاتون رو در مورد بازی بپرسید فقط باید انگلیستون خوب باشه و عضو سایت بشین تا جواب سوال به ایمیلتون فرستاده بشه

من دوتا سوال پرسیدم ودر اخر این نوشته ها رو بهم داد
    Logged in as: tireboy23@yahoo.com

Your Question has been Submitted
    PLEASE save your reference number.
    The reference number for your question is '090626-000272'
    A confirmation email has been sent to the email address associated with this account. Please DO NOT reply to this email. Your reply MAY NOT reach the appropriate parties.
    You should expect a response from us within 24 hours, unless you are submitting your question on a weekend, in which case expect it to be slightly longer.
    Many email programs have SPAM filters that may prevent the delivery of our responses. To eliminate this issue, you should use the MAIL CENTER, which is the best place to manage all correspondence with our Support Team. Simply click the MAIL CENTER tab above to add information to or cancel your question.
    IMPORTANT: The Support Team is in the office from 9-8 ET, Monday through Friday

چه سوالی پرسیدی؟ از کدوم سایت؟ خود natsume؟ هروقت جوابتو دادن به ما هم بگو

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ازشون درباره فلوت و تعداد غذاها پرسیدم
    جوابش هم احتمالا دو سه روز دیگه میاد که اگه بیاد حتما می زارم
    اسم سایت هم تایپ کردم ولی نمی دونم چرا اون رو نزاشته والان هم یادم رفته چه سایتیه ولی پیدا کنم می زارم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

7 لینک دانلود

با با رفتین یه چی بما یاد بدینا تا شما برین به ما بگین چطوری باید لینک دانلود بزارم من 1000 تا دیگه هم راهنما می نویسم

تا حالا راهنمام 48 صفحه شده و چیزای مفید زیادی توشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

باید از یه جا آپلود کنی مثلا سایت آپلود یا رپیدشیر بعد میزاری بچه ها دانلود میکنن اوکی؟

12. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •