نمیدونم یه زمانی دریک خیلی موندگاری داشت ولی الان هیچی.
وان من شو هم همین طور
این کمیستری رو یه زمانی 11.5 من خریدمش.وحشتناک موندگاری داره.ولی رو لباس لک میندازه.
نمیدونم یه زمانی دریک خیلی موندگاری داشت ولی الان هیچی.
وان من شو هم همین طور
این کمیستری رو یه زمانی 11.5 من خریدمش.وحشتناک موندگاری داره.ولی رو لباس لک میندازه.
به نظر من هم آنتئوس شنل بهتر از ایگویست هستش. هرچند ایگویست محشره ولی آنتئوس یه چیز دیگست. من که خیلی باهاش حال می کنم. ظاهراً خانم ها هم خیلی خوششون میاد ازش![]()
یکی رایحه این 2تا رو تشریح کنه چون من تست نکردم ولی شنیدم ایگویست بهتره نمیدونم و فکر کنم انتئوس مجلسی تر و گرم تر و البته رنج سنیشم بالاتره درسته ؟به نظر من هم آنتئوس شنل بهتر از ایگویست هستش
ولي خداوكيلي راست گفتي لامصب چرا انقد موندگاري داره؟؟
من مثلا بعضي كارارو ديدم كه موندگاري زياد دارن اما پخش بو ندارن اما اين لامصب هم موندگاري وحشتناكي داره هم پخش بو...مطمئنم حتي لاليك هم از لحاظ پخش بو و موندگاري به پاش نميرسه...
راستي ديروز يه كار جديد از امپر رو دوباره تست كردم و ازش خوشم اومد...كار legend كه اديشن black بود و جديد اومده...با اون قهوه اي قبليه اشتباه نگيريد خيليبا اون فرق داره...اين يكي رو انصافا كار خوبي داده و توصيه ميكنم تستش كنيد.براي توصيف بوش ميتونم بگم انگار وان ميليون و لا نويي دو لوم ايو سن لوران رو با هم قاطي كردند.
اون لجند بلك رو شايد گرفتم
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
توصيه ميكنم اون لجند بلك رو تست كني..27 تومن شده فعلا...كار خيلي خوبيه
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
اين لجند بلك كه گفتم از مموريز به نظرم خيلي بهتره
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
فعلا تو اين زمينه ادكلني نديدم كه به پاي سيلور سنت بوگارت برسه
سلام...این قیمتش چنده بروبچ :یکی هدیه داد میخوام آمار در بیارم...بوش که بد نیست !
![]()
اين الان قيمت جديدش شده 25 تومن!!!
خيلي ديگه قديمي شده...به خاطرات پيوسته اما بازم هنوز طرفدار خيلي داره و هر چند وقت يك بار بوشو تو اتوبوسي تاكسي مترويي جايي ميشنوم
سلام به همگی امروز رفتیم بازار رو شخم زدیم لالیک بد مصب شده 70 تومن.
رفتم سیلور سنت رو به توصیه علی گرفتم پخش بوش خوبه....یه ته مایه مشک و چرم هم داره.....
لالیکه هم بوش که کردم خیلی دلنشین اومد اما چندین بار قبلا بوش به مشام خورده بود....خوده فروشنده گفت خز شده لالیک!!
آیکان هم تست کردم بدک نبود...بوی ترشش رو دوست داشتم....
چیک هم تست کردم اونم بوی ترش و فرشی داشت میتونم بگم ملایمتر از اپن بودش....
یاد اوپن بخیر
مبارک
یادش بخیر 7 تومن بود یه زمانی.فکر نمیکنم 25 شده باشه.چون اصلا این قیمت نمیارزه
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
اپن رو خیلی دوست داشتم.یه زمانی فکر میکردم خنک و ملایمه.ولی حالا میگم گرم و تندهعجب پخش بویی داره.
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
مبارک باشه حسین جان
لالیک به قوله فرید جان شد آلور اسپرت 2-3 پیش.
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
والا اینقدر موندگاری و پخش بو داره که میزنی به لباس و میری بیرون و میندازی رو چوب لباسی یا کمد
لباسا دیگه هم بو میگیره
...............لجند رو تست نکردم متاسفانه.یادم نمیاد البته![]()
این موضوع بیشتر در مورد ck1 برام ثابت شد تا سیلور سنت نمیدونم چرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)