سلام
اقا این dns کومودو برای من جواب نمیده ! یعنی مشکل از کجاست؟؟
سلام
اقا این dns کومودو برای من جواب نمیده ! یعنی مشکل از کجاست؟؟
سلام، روشش رو که خودتون استادید..... من فقط میتونم IP بهتون بدم. سعی کنید IP ها را اینجوری وارد کنید:
8.26.56.26
156.154.70.22
IP اول مربوط به سرورهای جدید است که به عنوان DNS اول و مرجع Preferred وارد کنید و IP دوم مربوط به سرورهای قدیمی است که به عنوان DNS دوم Alternate وارد کنید. اینجوری اگر احیانا یکی Down شد بعدی رو دارید...
سلام علی جان
من همین کا را انجام میدم ولی چیزی که هست تست که میکنم جواب نمیده و بلافاصله که ساکس یا وی پی ان را فعال میکنم دی ان اس کومودو هم فعال میشه و گرنه روی کانکشن اصلی نمیدونم چرا غیرفعال هست.
یعنی مشکل از کجاست؟![]()
سلام
فعلا کاری به وی پی نداشه باش. اگر درست پیکربندی کرده باشید بایستی کار کنه. CMD را باز کن و تایپ کن ipconfig /all و ببین روی کانکشن اصلی DNS رو چی میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علی
در CMD همین اعداد هستند ولی باز کار نمی کنند / نمیدونم مشکل از کجاست.
سلام
نمیدونم...
تیری در تاریکی: اول DNS را بردار و غیر فعال کن... روش رو که بلدی. بعد توی CMD تایپ کن
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
هر بار هم اینتر. بعد سیستم را ریستارت کن. بعد مجددا از اول IP ها رو بده ...
سلام.
این عبارات قبیح(س@ا@ک@س) رو با فاصله بنویس پسر!
فکر کنم این مشکل مربوط به ISP باشه.ISP قبلیِ من هم با DNS نورتون و کومودو مشکل داشت و هر موقع از اینا استفاده میکردم بدون مشکل کار میکرد.
هِی دادا ، کار نمیده.
از خیرش گذشتیم
ممنون داداش
سلام دوستان من روی رایانه ام از اینترنت سکیوریتی کسپرسکی استفاده میکنم به همراه فایروال کومودو البته فایروال کسپر غیر فعاله حالا میخواستم ببینم application control کسپر را هم غیر فعال کنم یا نه
سلام
شما اگر اینترنت سکیوریتی کسپر رو دارید، نیازی به فایروال کومودو ندارید. همون کسپر خیلی خوبه. این ترکیبی که شما دارید قعطا مشکل ساز میشه.
در کنار کسپر Malwarebytes Anti-Malware یا HitmanPro رو داشته باشید. به فایروال کسپر هم اعتماد کنید. فقط میمونه یه لایه مهم دیگه( که اسمش مهم نیست چی باشه) فقط اون سد دفاعی باید بتونه در برابر نمونه های جدید از شما محافظت بکنه(که شاید به خاطر این کومودو را نصب کردید) ولی خدمتتون عرض میکنم که بازم کسپر در این زمینه عالیه. بنابراین نیازی به کومودو ندارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)