سلام و شرمنده از بابت تاخیر .
بلی درست شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته مهم اینه که usb3 لپتاپ من که n61jv هست از نوع NEC هست .
سلام و شرمنده از بابت تاخیر .
بلی درست شد .
نکته مهم اینه که usb3 لپتاپ من که n61jv هست از نوع NEC هست .
سلام
دوستان می خواستم بپرسم میشه Windows 7 SP1 رو نصب کرد روی این لپ تاپ ؟ منظورم اینه که آیا درایورهای موجود در CD مشکلی ندارند با این نسخه ؟
راستی طی چند روز آینده نوت بوک رو میبرم شرکت ویستا برای گارانتی ، وقتی درب حرکت میکنه ، تصویر به شدت قطع و صل میشه که بخاطر سیمهای فلتی است که از لولاها رد شده.
7-2012 گارانتیش باطل میشه !! درست بعد دو سال 2-3 تا مشکل اساسی پیدا کرد ! خداکنه باتریش رو هم عوض کنند ، چون کم شارژ نگه میداره. درایو نوریش هم بعضی CD ها رو نمی خونه !
Last edited by Mohammad_Asus; 25-06-2012 at 19:27.
سلام
لپتاپ ما که n61jv هست ویندوز Windows 7 SP1 نصبه و مشکلی هم نداره . درمورد درایورها تا حد امکان باید آخرین ورژن رو از سایتهای مربوطه دانلود بشه چون درایورهایی که داخل DVD هست قدیمی هستند . مثلاً همین ورژن جدید درایور usb3 در سایت asus موجوده .
از دوستان عزیز کسی درایور نصب ویندوز xp روی این لپ تاپ رو داره لینکش رو بذاره.ممنون میشم کمک کنید.
سلام
بچه های عزیز کلوپ
دوستای خوبم،چه درایور های جدیدی طی 3-4 ماه اخیر اومده،من از اسفند ماه هیچ آپدیتی انجام ندادم
گرافیک.صدا.بلوتوث.یو اس بی.چیپست و ...
مدل دستگاهم N61JQ
ممنونم پیشاپش اگه لینک هاش رو هم بدین
سلام
قبلا توی این سایت درایورها رو میذاشتن:
اینم آخرین درایور گرافیک :
سلام افشین جان درایور جدیدتر هم اومده یا نه؟
سلام
من یه مشکل دارم،اونم اینه که نه درایور گرافیک همین جدیدرو میتونم دانلود کنم و نه درایور Usb3
میشه یکی یه کمکی کنه لینک جایگزین بهم بده ؟
ممنونم
راستی بلوتوث آخرین ورژنش چیه ؟
و اگه دارین لینکش رو بدین
سلام پوریا جان
لینکهای زیر رو امتحان کن بیزحمت
آخرین نسخه بلوتوث هم اگه اشتباه نکنم باید Broadcom Bluetooth v6.5.1.2501 باشه که حجمی معادل 200 مگ داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برقرار باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)