تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 429 از 645 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چون محدودیت داره ما هی دانلود نمی کنیم ! چون ما نمی تونیم جلوی خودمون رو بگیریم هی دانلود می کنیم !
    قبلا هم گفتم نمی دونم شما چرا سرعت بالای صبانت رو سیاست بد می دونید . شما اگه نیازتون مشخص باشه و در همون حد ازش استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد مشکل وقتی پیش میاد که زیاد مصرف کنید . شما باید طوری تنظیم کنید که روزی 66 مگ سند ریسیو داشته باشید . من مثلا روزی 10 تا سایت سر می زنم خوب چه بهتر که این 10 تا سایت تو 1 دقیقه باز بشه تا 10 دقیقه کجای این بده که سرعت لودش بیشتر باشه با سرعت بالاتر که حجم بیشتر منتقل نمی شه ! الان که ندارم ولی اگه دوباره از صبا بگیرم هر چه قدر سرعتش بیشتر باشه بهتره ! اصلا 1 گیگ در ثانیه ! lol من می خوام روزی 10 تا سایت برم حالا می خواد 128 باشه می خواد 1 گیگ باشه . بد می گم ؟!

دوست عزیز هیچ کس نگفت صبا نت بد. صبا نت به درد کسانی میخوره که دانلود کمی دارند
    منی که 30گیگ در ماه دانلود دارم و حتی بیشتر باید 60000 تومان پیدا میشدم. اما الان 24000 تومان پیدا شده و سرعت دانلودم هم بالای 30.
    سرعت 512 هم بگیریم که دانلودش 60 میشه 45000 . برای کسانی که دانلود بالا دارند اصلا صبا نت صرفه نداره
    اما در جای دیگه در ماه صبا نت 5 گیگ شارژ میکنم و حتی یه موقع ها زیادم میارم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه آقا من از خود پشتیبانی پرسیدم گفت چون ما نا محدود میدیم اینکارو میکنیم تا پهنای باند کم نیاریم !

پیرو پست قبلی این رو هم اضافه کنم. که سرعت دانلود شما بستگی ه تعداد شرکای اون فایل داره. و اگر شرکا کم باشند. سرعت دانلود شمات پایین تر خواهد بود

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

پیرو پست قبلی این رو هم اضافه کنم. که سرعت دانلود شما بستگی ه تعداد شرکای اون فایل داره. و اگر شرکا کم باشند. سرعت دانلود شمات پایین تر خواهد بود
    یعنی با این حساب اگه از اون 8 نفری که با من مشترک هستند بعضی هاشون دانلود نکنند باید سرعته من بیشتر بشه ولی برایه من که همیشه سرعتم یکسان ....

البته سرعتم کمتر میشه ولی بیشتر نمیشه!!!(یا همسایه های من همیشه آنلاین هستند و در حال دانلود و یا اینکه شرکت اجازه کم شدن سرعت رو می ده ولی زیاد شدنش رو نه....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی با این حساب اگه از اون 8 نفری که با من مشترک هستند بعضی هاشون دانلود نکنند باید سرعته من بیشتر بشه ولی برایه من که همیشه سرعتم یکسان ....

البته سرعتم کمتر میشه ولی بیشتر نمیشه!!!(یا همسایه های من همیشه آنلاین هستند و در حال دانلود و یا اینکه شرکت اجازه کم شدن سرعت رو می ده ولی زیاد شدنش رو نه....

دوست عزیز قبل از زدن هر پستی موضوع رو به خوبی مطالعه نمایید. صحبت ما در مورد تورنت نه مشتریکن شما در اکانت اینترنتون

در ضمن سرعت شما در این موضوعی که میگویید هیچ گاه بالا تر نمیرود چون برای شما حد تعیین میشه. کم میشه ولی زیاد نمیشه.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

دوست عزیز قبل از زدن هر پستی موضوع رو به خوبی مطالعه نمایید. صحبت ما در مورد تورنت نه مشتریکن شما در اکانت اینترنتون

در ضمن سرعت شما در این موضوعی که میگویید هیچ گاه بالا تر نمیرود چون برای شما حد تعیین میشه. کم میشه ولی زیاد نمیشه.
    از بابت نخوندن پست ها ی قبلی متاسفم.

ولی تو صبا نت حدی تایین نشده چه اکانته 128 و چه 512 از یه سرعت استفاده می کنند .ولی در حجمی که بهشون میدند متفاوت هست.

اما برایه من از 50 بیشتر نمیشه ولی تا 7 کم میشه.
    این در حالی که برایه دیگر دوستان زیاد هم میشه و گاهی اوقات تا 70 هم میرسه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ajjdesa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بهترین پینگ را چه شکرتی داره من بین دوراهی قرار دارم الان دوتا سرویس 512 اسیاتک دارم (فقط در مورد پینگ می تونم بگم اشغاله پینگش ) همش بالا پائین میشه 800 حتی 1000 هم میشه عادی باشه رو 354 400 هست کم پیش میاد عادی باشه جالبه من سه ماه هست از اسیاتک سرویس میگیرم از اول هم هی زنگ زدم پشتیبانی و وعده سر خرمن دادن هی گفتن هفته دیگه پهنای باند زیاد میکنیم هنوز اون هفته دیگه نشوده
    حالا میخوام اگه بشه 1mb سپنتا را بگیرم کسی سرویس 512 داره یاهو را برام پینگ کنه کلا نظر شما چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dear_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بهترین پینگ را چه شکرتی داره من بین دوراهی قرار دارم الان دوتا سرویس 512 اسیاتک دارم (فقط در مورد پینگ می تونم بگم اشغاله پینگش ) همش بالا پائین میشه 800 حتی 1000 هم میشه عادی باشه رو 354 400 هست کم پیش میاد عادی باشه جالبه من سه ماه هست از اسیاتک سرویس میگیرم از اول هم هی زنگ زدم پشتیبانی و وعده سر خرمن دادن هی گفتن هفته دیگه پهنای باند زیاد میکنیم هنوز اون هفته دیگه نشوده
    حالا میخوام اگه بشه 1mb سپنتا را بگیرم کسی سرویس 512 داره یاهو را برام پینگ کنه کلا نظر شما چیه
    سلام

ببخشید میشه بپرسم پینگ چیه؟
    منم adsl اسیاتک دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما سرعت دانلودتون چقدر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ajjdesa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما سرعت دانلودتون چقدر؟
    سرعت دانلود برام مهم نیست چون کافی نت دارم پینگ واجب تره سرعت دانلودش خوبه بالای 64 کیلوبایت هر کدومش اما پینگش افتضاح هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها من چطوری می تونم بفهمم کسی به سوالی که پرسیدم جواب داده یا نه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •