سلام سلامت باشی
دو هسته ی واقعی و 2 هسته ی مجازی داره که سیستم به عنوان 4 هسته ای می شناسه
الان ممکنه خودش رو نشون نده اما در دراز مدت قطعا فرق خواهد داشت
قیمت 700 و 724 حدود 1600 و 1900
سلام سلامت باشی
دو هسته ی واقعی و 2 هسته ی مجازی داره که سیستم به عنوان 4 هسته ای می شناسه
الان ممکنه خودش رو نشون نده اما در دراز مدت قطعا فرق خواهد داشت
قیمت 700 و 724 حدود 1600 و 1900
لطف کردین. حالا به نظر شما فقط یه سی پی یو ارزش این اختلاف رو داره؟
بله صد در صد
خیلی ممنون. mc 700گرفتم. از نقش مشهد تو مجتمع تابان. 3ساله 1630خوبه؟
یارو زد زیر حرفش اول گفت 1620 بعد یهو گفت 1650 :-O بعد هرچی گفتم خودت الان گفتی 1620 قبول نکرد. اعصابمو بد جور خوردکرد. mc724 رو میداد 2020 کمتر هم اصلا نمیداد. 400تومن اختلاف بنظرم نمی ارزید. ممنون از راهنماییتون.
راستی فقط ZP/A داشت LL/A نداشت. چقد فرق میکنه؟ اگه خیلی فرق میکنه میتونم هنوز ازش نگیرم. چون گفت فردا بیا بگیر
بازم خیلی خیلی ممنون
رفتی گرون فروش ترین جا تو مشهد !
به منم 723 رو گفت 2750، گفتم ضمانتشم طبق گفته ی خودتون 180 کم می کنه جای 2580 همون 2600 بده کلا همه چی رو منکر شد !
اگه کسی رو داشته باشی از تهران بگیره یا خودت بری تهران 724 رو 1900 می تونی بگیری
ال ال ای و ایناشم هیچ فرقی نداره
سلام اقایان خواهش میکنم جواب منو هم بدین میشه رو مک پرو 700 نرم افزار کتیا نصب کرد؟کیفیت تصویرش برای فیلم دیدن خوبه؟سیم کارت بهش میخوره؟کارت گرافیکش با حافظه شیر میشه؟مثلا میتونه 2 گیگشو شیر کنه؟اتوماتیک شیر میکنه یا دستی؟ کیفیت صداش چطوره؟
جدی میگی؟ :-(((( بابا من همه جارو قیمت کردم ازهمه ارزونتر داد. یه ساله نقش رو میداد 1550 هیچجا زیر 1590 نمیدادن. من تمام مشهدو زیرورو کردم خیلی ارزونتر میداد. فقط از کارش واقعاناراحت شدم.
اره اینم 724رو 1950 میداد ولی یه ساله. بدون گارانتی نپرسیدم ولی حتما 1900هم میداد.
تهران ازکجا بگیرم؟ همین mc700 رو میشه ارزونترم پیدا کرد؟ مثلا 3ساله 1550؟
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت.
بچه ها کسی از این قفل ها با این کیفیت و رمز دار سراغ داره؟
مدل های داخلیش هم خیلی بی کیفیتن هم با کلید باز و بسته می شن
یا اگه کسی بتونه از اونجا سفارش بده تمام هزینشو می دم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی من تازه عضو شدم من دوساله که ایفون خریدم برای همین علاقه مند به محصولات اپل شدم حالا میخوام لپ تاپ اپل بگیرم من به اون صورت زیاد با کامپیوتر کار نمی کنم ولی دوست دارم یه لپ تاپ قوی داشته باشم که مثلا وقتی خواستم یه بازی با گرافیک بالا بریزم سیستمم کم نیاره محدوده قیمتشم برام مهم نیست حالا شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنین درضمن این بازی هایی که توی یو **ب نشون میده که روی اپل نصب شده روی مکه یا ویندوز در ضمن اگه بخوام صبر کنم چند وقته دیگه مدل های جدید اپل میاد که قویتر باشه ایا ارزش صبر کردن داره ببخشید زیاد حرف زدم
اگه سیستم جواب بده که بنظرم میده اره میشه نصب کرد
ولی روی ویندوزش چون نسخه مک نداره
چه کیفیتی میخوای؟
مثل همه لپتاپ های دیگس فکر نکنم LCDهاشون فرقی داشته باشه
نه
مک بوک پرو 723، 15" ، 2.700 تومن
مک بوک پرو 725 ، 17" ، بالای 3 تومن
تا سال اینده هجری شمسی
هنوز از ویژگی های سیستم جدید چیزی منتشر نشده
بستگی به خودت داره
Last edited by arash59b; 28-08-2011 at 06:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)