نه کیلوبایت نیست به ریال هست که هر مگ 100 ریال هست بنابراین اگر دو رقم سمت راست رو حذف کنی میشه مقدار مگابایت باقی مونده
در ضمن سرویس چیه؟
نه کیلوبایت نیست به ریال هست که هر مگ 100 ریال هست بنابراین اگر دو رقم سمت راست رو حذف کنی میشه مقدار مگابایت باقی مونده
در ضمن سرویس چیه؟
یکی از دوستان عزیز لطف کنه این دو جدول رو برای من تفسیر کنه!!!
مقدار مگی که من مصرف کردم زده 335 و از اونجایی که حجم ترافیک ماهیانه 3 گیگه چرا تفریقش با ترافیک باقی مانده جور در نمیاد؟!!!
الان چقدر حجم واسه من مونده؟!!
مرسی
![]()
عزیز باید از کل اون جدول عکس بذاری نه از ردیف 9 و 10 !!!!!
چون طبق این چیزهایی که گذاشتین الان 1.9 گیگ دیگه دارین
اینم کل جدول دوست عزیز
اگه 1.9 برام مونده پس اون 335 مگ چیه قضیش؟!!
واینکه من تا آخر ماه 1.9 گیگ دارم؟چون 2 تا تاریخ انقضا داره پرسیدم
ممنون
![]()
Last edited by swamp; 04-08-2011 at 09:40.
خوب من فکر میکردم تو ردیف 7 هم حجم دادن یعنی 335 مگ مصرف کردی و 1959 مگ برات مونده که کلا جمع بزنی میشه 2294 نه 3000 یعنی بهت 3 گیگ ترافیک ندادن 2.2 گیگ دادن برای حجم مونده هم همین هایی که تو ردیف 9 و 10 هست رو دو رقم آخر رو وردار به اضافه هم کن میشه مگابایتی که داری
سلام دوستان من پول رو ریختم به حساب بعد تو پروفایلم نوشته در انتظاره تل=ایید نصب مودم! پس چرا زنگ نمیزنن؟؟؟
مرسی
سلام . دوستان امروز اومدن برای نصب! مودم رو نصب کردنو الان هم یک اس ام اس اومد که حساب شما فعال شده ولی وقتی به اینترنت وصل میشم فقط یک page باز میکنه و اونم مال ایرانسل هست که نوشته اعتباره شما تموم شده !!!!من که هنوز استفاده نکردم!!!!
من 10 ام ثبت نام کردم ! مگه 3 گیگ اعتبار اولیه نداره ؟ ( طرح رمضان)
مرسی
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
من تازه می خوام وایمکس بگیرم و جزو مناطق زرد رنگ نقشه هم هستم
می خواستم سرویس 512 نامحدود بگیرم
اگه در چند مورد من رو راهنمایی کنید ممنون میشیم
یکی اینکه من جزو منطق زرد رنگ نقشه هستم مشکلی پیش نمیاد
با چه مودمی کارم راه میفته و آیا نوع مودم تاثیری تو سرعت داره یا نه ؟
512 سرعتش حول 50 می چرخه ؟
تو تعرفه های نامحدود سقف خاصی برای دانلود مشخص شده ؟ اینطور که تو سایتش نوشته مثه اینکه گفته اگه از یه حدی بیشتر شد ماه بعد سقف دانلود مشخص میشه برای اون کاربر ؟!
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید ...
سلام پینگ سایت یاهو تو CMD به شکل زیر بود!
پینگ تو پینگ تست به شکل زیر وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اسپید تست هم به شرح ذیل:
سرویس من 512 اعتباری پایه و مودمم وای فای bm632 w هست.
منطقه زرد بودن دیگه زیاد ملاک نیست، اگه مودم تو منزل یا شرکت و .. شما آنتن بده و بعد از ثبت نام، اپراتور تائید کنه شما پولو به حساب میریزید و بقیه ماجرا ولی اگه اپراتور بگه آنتن نمیده یا باید مودم خارجی بگیرید، اونوقت یه تصمیم دیگه میگیرید قبل از پرداخت هیچ پولی.
من خودم مودم وای فای رو پیشنهاد میکنم چون دستگاه های دیگه ای هم از این تکنولوژی استفاده میکنن و شما میتونید بدون سیم با اونها تماس برقرار کنید.مثل موبال و تلویزیون و کنسول های بازی و .. مودم وای فای bm632 w خوبه البته مودم 105 هم هست که گویا دوستان خیلی ازش راضی نیستن!!
512 سرعت 64 رو برای دانلود بهتون میده.بدون قطعی.(البته باید این رو هم بگم که تازگی ها نوسان سرعت داره و برای رسیدن به حداکثر سرعت باید آنتن مودم سیگنال قوی بده.گویا مشکل از شرکته و داره میندازه گردن مخابیرات و هیلترنیگ و ...
تو تعرفه های نامحدود هم سقف داره که تو تبلیغات و .. اعلام نمیشه!سقف دانلود رو دوستانی که نامحدود دارن بگن ما هم استفاده کنیم.اگه میزان دانلودت از سقف در نظر گرفته شده تجاوز کنه سرویست رو قطع میکنن تا اونجایی که میدونم!!!آزادی تو مملکت زیاده!داریم منفجر میشیم از آزادی!
موفق باشید
Last edited by MITAJOON; 04-08-2011 at 21:20.
سلام دوستان
من وايمكسم روباكارت شارژ شارژكردم
حسابم فعال نميشه روحالت تعليق
چيكارش كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)