تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 472 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    نظرتون راجع به مکمل بنزین (مکمل اکتان و مکمل شستشو دهنده) چیه!؟
    خیلی این بنزیناشون آشغاله
    مخصوصا تو مشهد که به خاطر این جمعیت زیاد در ایام تعطیلات معلوم نیست چه آشغالی از تو این نازل ها به خورد ماشین های زوار بیچاره میدن
    ما که یک ماهه اومدیم مشهد ماشین داییم که داغون شد ماشین ما هم شتاب و قدرتش با بنزین دقیقا نصف گازه!
    روی در باک نوشته از هیچ گونه مکملی استفاده نشه (البته این اخطار فقط مربوط به ماشین های ما نیست چون روی چند تا ماشین دیگه هم از جمله اس ال ایکس دیدم)
    بنزین سوپر هم که می گن قلابیه و این اصلا دور از ذهن نیست و از اینا کاملا توقعش میره که...! (درسته که نمیشه تفاوت اندکش رو با معمولی انکار کرد اما ظاهرا از بین آشغال و آشغال تر، آشغال باشه)
    تنها راه حل همون مکمله البته اگه مانع خاصی نداشته باشه
    نظرتون چیه؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    Last edited by mahkar72.mk; 24-08-2015 at 00:07.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    مخصوصا تو مشهد که به خاطر این جمعیت زیاد در ایام تعطیلات معلوم نیست چه آشغالی از تو این نازل ها به خورد ماشین های زوار بیچاره میدن
    ما که یک ماهه اومدیم مشهد ماشین داییم که داغون شد ماشین ما هم شتاب و قدرتش با بنزین دقیقا نصف گازه!
    روی در باک نوشته از هیچ گونه مکملی استفاده نشه (البته این اخطار فقط مربوط به ماشین های ما نیست چون روی چند تا ماشین دیگه هم از جمله اس ال ایکس دیدم)
    بنزین سوپر هم که می گن قلابیه و این اصلا دور از ذهن نیست و از اینا کاملا توقعش میره که...! (درسته که نمیشه تفاوت اندکش رو با معمولی انکار کرد اما ظاهرا از بین آشغال و آشغال تر، آشغال باشه)
    نظرتون چیه؟

مکمل زیاد موثر نیست مگر اینکه مارک اصلی و خوب پیدا کنید والا این هایی که توی پمپ بنزین ها میفروشند نه تنها مفید نیست ضرر هم میرسونه
    و باعث رسوب کردن ته باک میشه

- - - Updated - - -

سلام خدمت همه دوستان
    نظرتون چیه؟

مکمل زیاد موثر نیست مگر اینکه مارک اصلی و خوب پیدا کنید والا این هایی که توی پمپ بنزین ها میفروشند نه تنها مفید نیست ضرر هم میرسونه

- - - Updated - - -

سلام خدمت همه دوستان
    نظرتون چیه؟

3. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. من هم مثل بقیه دوستان باکس هوا رو تغییر دادم و نمیتونم بگم راضیم چون توی دور پایین بعضی وقتا خیلی اذیتم میکنه. بعضی وقتا وقتی مثلا دنده دو هستم و میخوام با سرعت 10 تا شتاب بگیرم تا یه 3 4 ثانبه ماشین اصلا گااااااز نمیخوره!!! انگار کسی بهش گاز نمیده اصلا! ولی وقتی افتاد رو دور خوب میشه و توی دور موتور بالا هم خوب جواب میده. حالا که دیگه 200 کیلومتر مونده به 9500 موندم برم یه باکس دیگه بگیرم یا نه! البته فقط باکس زیری رو باید عوض کنم اون درش نیاز نیست دیگه درسته؟ نمیدونم اگه موقع تعویض فیلتر هوا اینو ببینن چی میگن! کم مونده بگن هر چی مشکل توی ماشینت هست به خاطر دستکاری غیر اصولی هست که انجام دادی . از اینا هیچی بعید نیس
    به نظرتون چیزی نمیگن اگه این طوری باشه باکس؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض ئ

با سلام خدمت دوستان. من هم مثل بقیه دوستان باکس هوا رو تغییر دادم و نمیتونم بگم راضیم چون توی دور پایین بعضی وقتا خیلی اذیتم میکنه. بعضی وقتا وقتی مثلا دنده دو هستم و میخوام با سرعت 10 تا شتاب بگیرم تا یه 3 4 ثانبه ماشین اصلا گااااااز نمیخوره!!! انگار کسی بهش گاز نمیده اصلا! ولی وقتی افتاد رو دور خوب میشه و توی دور موتور بالا هم خوب جواب میده. حالا که دیگه 200 کیلومتر مونده به 9500 موندم برم یه باکس دیگه بگیرم یا نه! البته فقط باکس زیری رو باید عوض کنم اون درش نیاز نیست دیگه درسته؟ نمیدونم اگه موقع تعویض فیلتر هوا اینو ببینن چی میگن! کم مونده بگن هر چی مشکل توی ماشینت هست به خاطر دستکاری غیر اصولی هست که انجام دادی . از اینا هیچی بعید نیس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پول باکس رو ازت میگیرن. برو بگو یه باکس برات درخواست بدن بیاد. 40 تومن پولشه. من درخواست دادم اومده. الان هم ماشین نمایندگی که هم باکس رو عوض کنن و هم درجه باک رو( آمپر بنزینم گیج میزد). کورکن سنسور کیلومتر هم که واسکازین میداد گذاشتم یه سنسور سوخته ببندن جاش که حداقل دیگه روغن نده.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پول باکس رو ازت میگیرن. برو بگو یه باکس برات درخواست بدن بیاد. 40 تومن پولشه. من درخواست دادم اومده. الان هم ماشین نمایندگی که هم باکس رو عوض کنن و هم درجه باک رو( آمپر بنزینم گیج میزد). کورکن سنسور کیلومتر هم که واسکازین میداد گذاشتم یه سنسور سوخته ببندن جاش که حداقل دیگه روغن نده.
    مرسی از پاسختون دوست عزیز. منظور بنده رو متوجه نشدید فکر کنم. منظورم این بود برای بازدید کارت طلایی 10000 کیلومتر اگر محفظه رو باز کنن که فیلتر هوا رو بخوان عوض کنن و اینو ببینن چیزی نمیگن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مرسی از پاسختون دوست عزیز. منظور بنده رو متوجه نشدید فکر کنم. منظورم این بود برای بازدید کارت طلایی 10000 کیلومتر اگر محفظه رو باز کنن که فیلتر هوا رو بخوان عوض کنن و اینو ببینن چیزی نمیگن؟

فکر نمیکنم کاری داشته باشن. یه لوله ۶ فاضلاب رنگ کن بکن توش

9. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا من برای اولین بار واسکازین الف گرفتم و خیلی مشکوک بود .
    دوستانی که از این واسکازین استفاده کردن ممکنه به شبهات من پاسخ بدن

اول اینکه رنگش خیلی روشن بود و من تا حالا واسکازین به این روشنی ندیده بودم (به سفیدی میزد)
    دوم اینکه خیلی خیلی شل بود و باز هم من واسکازین به این شلی ندیده بودم (تقریبا مثل روغن موتور بود حتی شل تر)
    سوم اینکه من هر روغن قوطی پلاستیکی که گرفتم درش رو که باز میکردم با زر ورق یا چیزای دیگه پلمپ شده بود ولی این پلمپ نداشت

ممون میشم این سه مورد را شفاف سازی کنید

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

درود

دوستان تا حالا كسي اين سوپر چيپ رو بر روي اي اف سون دوگانه سوز نصب كرده؟ براي مالتي پلكسش مشكلي ايجادنميكنه ؟
    شنيدم براي از بين بردن كپ موتور موقع كولر گرفتن خيلي عالي است.

(اين دستگاه تثبيت كننده ولتاژ باطري است خصوصاً زمانيكه چند مصرف كننده باهم فعال ميشن)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام

اگه تسمه تایم رو بد نصب کرده باشه دائم چراغ چک روشن میمونه و ارور سنسور میل سوپاپ میده و اینکه تو هر حالتی موتور کم جونه ( مگه اینکه یک دندونه جابجا باشه که در اون صورت هم چرتغ چک روشنه ولی موتور نرم کار میکنه )

در مورد ریپ زدن با کولر ، اگه موتور 3 میشه و صداش عوض میشه و لرزش زیاد پیدا میکنه ، ایراد از سیم کشی کوئل هستش.که معمولا دسته سیم کوتاه کوئل باید عوض بشه یا برق مثبت 12 و منفی سیم کشی کوئل تقویت بشه.
    سوکت های سر کوئل رو یکبار در بیارین و دوباره جا بزنین.اگه مشکل ریپ زدن ( سه شدن موتور ) موقتا برطرف شد باید دسته سیم کوتاه کوئل عوض بشه.

در مورد دستکاری باکس فیلتر هوا ef7 :
    صدای موتور زیاد میشه . تو دنده 1 و 2 با فشردن پدال گاز سریعتر شتاب میگیره و اون مکث رو کمتر داره ( مخصوصا با دریچه گاز برقی ) ولی تو دور بالا به نظر میاد کم جون میشه و کشش ماشین کمتر میشه.
    سلام ممنون از راهنمايي
    مشكل از خرابي يكي از وايرها بود كه با تعويض اون به قيمت 9 هزار تومان و همچنين پرداخت قيمت دياگ مشكل حل شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •