تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 1211 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه keyvanroozbehnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ببینیم بعد از 10 شماره لوگوی تیمها یا اسمهاشون درست می شه یا همون افتضاحه قبلیه
    داورم که مدام یه نفره.
    وتتی هم تو حالت world class بازی رو انجام می دی هنوز 10 20 تا گل می زنی ب
    به جای پول برای خرید بازیکن حخهدف میدی
    هنوز اسم علی دایی رو نفهمیدند
    از اون ور fifa جدیده هم گیم پلی اسف باری داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

داورم که مدام یه نفره.
    ناراحت نشیا ولی من بهت پیشنهاد میکنم بری همون رزیدنت اویل بازی کنی و بفکر کشتن غول و زامبی باشی.
    فوتبال رو بیخیال شو.
    --------------------------------------
    یه سوال از کسانی که دمو رو بازی کردن:
    شما دوست دارید نسخه نهایی چه تفاوتی با دمو داشته باشه؟
    Last edited by JUSTIN11; 05-10-2009 at 18:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من دوس دارم تو نسخه اصلی همه تیم ها لیسانس شده باشن
    فقط یه مشکل داشت اونم این بود که ورداشتن حالت فرمیشن و تنظیمات ارنج رو عوض کردن خیلی بد شده
    الان اگه بخای مشخصات 1 بازیکن رو ببینی دیگه نمیتونی لیست بازیکنانت رو ببینی و همینجوری باید دنبالشون باشی

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان روی این سیستم با High و رزولوشن 1200×1920 بدون مشکل میتونه اجرا بشه ؟

مخلصیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان روی این سیستم با High و رزولوشن 1200×1920 بدون مشکل میتونه اجرا بشه ؟

مخلصیم .
    نه
    رويه اين سيستم ميتوني همزمان ساكر 9 و 10 رو با هم بازي كني اونم با بالاترين ريسولشن

6. این کاربر از nasrGod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب ما هم demo بازی رو روی 80 تا 90 واحد fps اجرا کردیم
    و اولین چیزی که کاملا واضح بود بهبود گرافیکی بازی از اون حالت اسف بار شماره قبل بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب ما هم demo بازی رو روی 80 تا 90 واحد fps اجرا کردیم
    و اولین چیزی که کاملا واضح بود بهبود گرافیکی بازی از اون حالت اسف بار شماره قبل بود
    چطور ؟

مگه بازی 60 فریمی نیست ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داورم که مدام یه نفره.
    درست نبودن لوگوها و اسامی ربطی به افتضاح نداره دوست عزیز بهتره که به واسطه کمبود اطلاعاتی که دارید قضاوت نادرست نکنید. اگه می بینید که اسامی و لوگو ها و پیراهت تیمها واقعی نیست بهتره دلیلش رو جویا بشید. اینکه خیلی از چیزها توی PES واقعی نیست به این دلیل هست که فول لایسنس نیست این بازی و از فدراسیون فوتبال فیفا اجازه ساخت نداره و این در انحصار بازی فیفا هست. اسم علی دائی رو می دونن فقط چون اجازه ندارند مجبورم اسمش رو اشتباه بنویسند.

توی مستر لیگ جدید PES 2010 دیگه پول واقعی خواهید داد و خبری از پوینت نیست

در ضمن گیم پلی فیفا 10 اسف بار نیست طبق آخرین Review ها و نظر سنجی ها گیم پلی فیفا 10 نمره عالی و فراتر از حد انتظاری گرفته. البته اینکه از نظر شما اسف بار هست یک مسئله جدا گانه هست به هر حال هر کسی نظری داره و نظرش کاملا براش قابل احترام هست و بنده به نظر شما احترام می ذارم ولی در عین حال مخالفم. و شخصا گیم پلی فیفا رو شدیدا پسند می کنم. بخصوص فیفا 10 که عالی شده حتی گیم پلی نسخه کارنت

ناراحت نشیا ولی من بهت پیشنهاد میکنم بری همون رزیدنت اویل بازی کنی و بفکر کشتن غول و زامبی باشی.
    فوتبال رو بیخیال شو.
    --------------------------------------
    یه سوال از کسانی که دمو رو بازی کردن:
    شما دوست دارید نسخه نهایی چه تفاوتی با دمو داشته باشه؟
    1- مشکلات داوری کم بشه واقعا نا امید کننده و آزار دهنده هست. و در حین بازی کفر آدم در میاد وقتی داور اشتباه فاحش می کنه. تا حالا مشکلات به این بدی توی هیچ ورِژنی از هیچ فوتبال ندیده بودم. نمی دونم چرا اینطوریه.

2- مشکل جدا شدن توپ حل بشه. اینکه برای حل این مورد باید رزولیشن رو تغییر بدیم اشکال بازی هست نه ما بازی باید درست باشه روی هر رزولیشنی. ما که نمی تونیم با کیفیت پایین بازی کنیم. این اشکال باید اصلاح و برطرف بشه

3- ارتفاع شوت های از راه دور در لحظه رسیدن به دروازه کم بشه. شوت های از راه دور به هیچ عنوان ارتفاع کم نمی کنن در حالیکه بیشتر شوت های از راه دور توی دنیای واقعی فوتبال چنین خاصیتی دارند شما واقعا توی PES نمی تونید گلی رو که رونالدو به پورتو زد رو بزنید چون شوت هایی که ارتفاعی بیشتر از ارتفاع دروازه دارند هیچ وقت ارتفاع کم نمی کنن حتی اگه ضرب توپ اونقدر هم زیاد نباشه به صورت ناباورانه ای اوج می گیره و با شدت به بیرون می رن

4- من همیشه معتقدم دروازبانی در PES با وافعیت اصلا متناسب نیست برای قوی بودن دروازبان ها همیشه از یک برنامه نویسی خاص و محدودی استفاده میشه که باعث میشه ناجور بشه. مثلا دروازبانی در PES 2009 خیلی غیر واقعی بود وقتی یک شوت محکم زده میشد دروازبان در کسری از ثانیه یک رفلکس نا باورانه ای می کرد که یک ملخ نمی تونه اون حرکت و جهش رو با اون سرعت انجام بده درواقع برای بالا بردن قدرت دروازبان باید برنامه نویسی رو طوری تنظیم کنن که دروازبان در لحظه شوت به نوعی بتونه مسیر حرکت رو تشخیص بده و به صورت ملایمی بپره حالا اگه دروازبانی با رفلکس و Handing بالا باشه می تونه شوت های با قدرت عادی رو مهار کنه. من معتقدم دروازبانی در PES به اون درجه حرفه ای هنوز نرسیده. و کلی کار داره. توی بازی فیفا برای دروازبانی 3 تا پارامتر وجود داره

الف - Handing که قدرت دروازبان در کنترل توپ های با شدت بالا هست خیلی وقت ها دروازبان به توپ می رسه ولی به دلیل ضعف در مهار نمی تونه توپ رو مشت کنه یا به نوعی ضرب توپ باعث میشه نتونه مهار کنه پس دروازبان هایی مثل میثاق معمار زاده یا وحید طالبلو میشه گفت هندینگ بالایی دارن که توپ هایی که میرسن بهش رو می تونن مهار کنن

ب - رفلکس که واکنش دروازبان هست دروازبانی مثل مهدی رحمتی رفلکس بالایی داره و وقتی شوتی محکم و از راه دور زده میشه با واکنش و رفلکس خوب و پرش بلندی که انجام میده می تونه به توپ برسه

ج - Strength که قدرت و شجاعت یک دروازبان در حراست از دروازه هست و توی موقعیت های تک به تک به خوبی می تونه روی توپ مهاجم بیاد و با بدنش از شوت زنی مهاجم جلوگیری کنه که عابدزانه دروازبانی با Strenth بالا به حساب میومد

سه موردی که گفته شد باید توی دروازبانی PES اعمال بشه حتی اگه از این هم حرفه ای تر بشه چه بهتر. این باعث میشه دروازبانی در حد مطلوب و واقعی بشه اینکه برنامه نویسی بازی طوری باشه که شما حتی اگه موفق بشی دفاع رو جا بذاری و موقعیت تک به تک و خطرناک رو نتونی گل کنی صرفا به این دلیل که دروازبانی رو به نوعی برنامه نویسی کردند که گل نخوره خیلی جنبه مثبتی به حساب نمیاد شاید برای گیمر این مسئله مورد قبول باشه (مثلا همین حسین خودمون خیلی دوست داره اینطوری باشه) ولی مسئله سر فوتبال سیمولیشن هست الان دیگه PES داره تلاش می کنه که تا می تونه بازیش رو شبیه سازی کنه به فوتبال واقعی.

در کل دمو PES من رو زیاد امیدوار نکرد تصور خیلی بهتری داشتم و انتظار بالایی رو داشتم. البته مطمئنا بازی PES 2010 بازی امسال من خواهد بود چون واقعا با PES انس گرفتم و مطمئنم امسال هم بیشترین وقتم صرف بازی PES 2010 خواهد شد. همونطور که در سال گذشته بیشترین وقتم رو صرف PES 2009 کردم هم بازیش و هم ویرایش و ور رفتی و پچ ساختن براش. کلا بد جوری عاشق PES شدم منی که تا همین پارسال همین موقع از PES بدم میومد و فیفا خور بودم

من دوس دارم تو نسخه اصلی همه تیم ها لیسانس شده باشن
    فقط یه مشکل داشت اونم این بود که ورداشتن حالت فرمیشن و تنظیمات ارنج رو عوض کردن خیلی بد شده
    الان اگه بخای مشخصات 1 بازیکن رو ببینی دیگه نمیتونی لیست بازیکنانت رو ببینی و همینجوری باید دنبالشون باشی
    خوب همونطور که عرض شد چیزی رو که شما دوست داری اتفاق نمی افته چون اجازه ساخت بازی از فیفا گرفته نشده پس شاهد مسائل Fake خواهیم بود البته اگه ان شا الله جویس کیت سرور بسازه من امسال هم یک پچ کامل و شسته رفته برای در اومدن بازی به شکل فول لایسنس می سازم اگه عمری باقی بمونه و خدا کمکم کنه.

ببخشید سردرد دادم قربون همه تون که خیلی گلید. موفق و پیروز باشید رفقا

10. 16 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه نکته که در بازی Pes 2010 از نقطه نظر شخصی من وجود داره اینه که بازی به هیچ وجه کسل کننده نیست حتی با وجود اینکه این نسخه دمو هستش و بسیاری از نقاط قوط بازی مثل مستر لیگ و bal توی اون وجود نداره

12. 4 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

فیس زندی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 3 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •