بچه ها کسی نمایشگاه گلستان رفته؟
میخوام بدونم شانل هم شرکت کرده؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بچه ها کسی نمایشگاه گلستان رفته؟
میخوام بدونم شانل هم شرکت کرده؟
درود
والا تا یه هفته پیش که خوب بود الان یه چند روزیه که سرعت ها تو شب افت کرده و زنگ زدم گفتن که
طبق قانون تنظیم مقررات با 10 نفر Share شدین و سرعتم زیر 10 کیلو بایت است
من سرویس 512 دارم .. !!
از دوستان کسی اینترنت ماتریکس نداره ؟ چون قیمت هاش به سرویس هاش می ارزه
برو اتوبوسا رو ببین.همش شده تبلیغ شاتل.شاتل همه جا هست.نمایشگاه که سهله.![]()
اوج گرفتن پینگ ارم نت در ساعت 12:59 تا 1:1 ظهر
ظهرا چه خبر میشه پینگ میره بالا اخه؟؟؟؟
سلام.
من رفتم دیروز.
نه شرکت نکرده و فقط صبانت شرکت کرده تو سالن یاس سمت راست اولین غرفه یه چند تا دختر بچه حداکثر 17 ساله اونجا رو میگردونن بصورت فوق تخصصی.
میگم چند تا سرور دارین میگه سرورمون خوبه
البته از واژه نا منحوس و عجیب نمایشگاه جدا خود داری کنید و بجای آن از همون کلمه فروشگاه استفاده فرمایید.
کل پاساژ ملاصدرا اومدن اونجا و دریغ از یه غرفه بین المللی که هیچ دریغ از یه تهرانی.
بچه ها واقعا ارزش نداره اومدن وقتتون رو تلف نکنید
البته 2 تا محصول خوب هم بود که ملت وایسادن توصف و تموم شد و دوتاشم گیر من اومد و برا این نمیگم چیه چون دلتون میسوزه.
به هر حال طوری متن رو نوشتم که کمی شاد بشید وگرنه امیدوارم مطلبو گرفته باشین.
با تشکر.
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
چرا صبا نت رو امتحان نمیکنی؟
بس خوبه بریم 4 تا سوال تخصصی از دخترا ببرسیم گوز پیج بشن اگر رفتم صداشونو ضبط میکنم میدم بهتون
هنوز هیچی نشده اون قسمت از قانون که میگه با 10 نفر share میشیدو اجرا کردن ولی بقیه قانون باشه واسه نوه نتیجه ها.
عجب پدر سوخته هایی هستن.
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
دوست عزیزم به نظرم به زودی باید با این سرعت و پینگ خداحافظی کنیم و به پینگ 9000 عادت کنیم.
سلام بچه ها من از ارم نت سرویس میگیرم ولی دو - سه هفتست Ping ــِش بدجور خراب شده میخوام ISP رو عوض کنم.
به نظرتون از کجا سرویس بگیرم پینگش واسه بازی آنلاین و این چیزا هم خوب باشه
شاتل!!
سلام . بازی داره ؟ من فقط د نبال DVD بازی های PC ام ... اگه نداره شنبه میرم پاساژ صدف چند تا میگیرم
شرمنده .. خودم گلستان علامه امینی بوستان زندگی میکنیم اما خب چی کار کنم گشادم !!
اگه بازی باشه میرم با دووووو
پاساژ صدف سراغ دارم رایتی ضمانت دار حلقه ای 500 ... دو حلقه ای 700 بازی های PC با کاور ( خواستین بگید تا ادرس بدم گیم خوووووورا شیرازی)
راستی دوستان رفیقم خونه ش پل میلاد ( تاچارا) آپارتمان ها ست .. میخواد ماتریکــس بگیره ... پیشنهاد میدین ؟ چطوریه ؟
اگه خوب باشه خودمم از شر شاتل خلاص بشم ... میترسم ماتریکس هم کیفیت دار نباشه شب ها دانلود رایگان
سرویس 256 یک ماهه انتخاب کرده با 6 گیگ ترافیک 22.000 هزارتومن واسه تست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)