خیر صحیح نیست باتریش مثل بقیه مارکها تویه بازار هست
میزان نگه داشتن شارژ هم تقریبا مثل بقیه مارک هاست
خیر صحیح نیست باتریش مثل بقیه مارکها تویه بازار هست
میزان نگه داشتن شارژ هم تقریبا مثل بقیه مارک هاست
می ارزه ویندوز ارجینال اچ پی رو پاک کنیم به ویندوز 8 کوچ کنیم بعدا ؟
سلام
هنوز که خیلی خیلی زوده. اگرم خواستی 8 نصب کنی بصورت مجازی نصبش کن.
دی وی دی ریکاوری رو حتما باید همون اول گرفت؟ بعد چند روز بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟ همون فایلهای درایو ریکاوری کپی میشن یا فایلهای ریخته شده روی هارد و درایو c هم کپی میشن روی دی وی دی ها؟
این فایلHPSF_Rep.txt که توی درایو ریکاوری هست چیه؟ بازش کردم فقط یهتاریخ توش نوشته.
ضمنا یه فولدر هست توی درایو c به نام HP_TOOLS_mountHPSF که خالیه. جریان این فولدر چیه؟
سعی کنید قبل از اینکه هرکاری انجام بدید ریکاوری رو بگیرید.
ضمنا" از پوشه ی SWSetup موجود در درایو C هم یک کپی حتما داشته باشید.
اون فایل ها هم که گفتید فکر نمیکنم چیز خاصی باشن.
حالا که من همون اول ریکاوری نگرفتم و الان هم روی درایو c برنامه و فایل ریختم چیکار کنم؟ میتونم دی وی دی ریکاوری رو بسازم یا نه ؟ یعنی اگه الان بگیرم بعد که بخوام ریکاوری کنم به همین حالت الان با این فایلها بر میکرده یا به حالت کارخونه؟
سلام
عیبی نداره. به حالت کارخونه برمیگرده. از نرم افزار HP Recovery Manager که روی ویندوز اورجینال نصبه استفاده کن.
من مدتیه مشکل پیدا کردم با لپتاپم موقعه بازی مثه modern warfare 3 گیر می کنه با اینکه گرافیکشم پایین میارم بازم همینطوریه! کسی می دونه مشکل از چیه ؟ یا چه جوری حلش کنم؟
مدل لپتاپم dv6 3061 :
corei I7 720Q
1.6 to 2.8GHz
ram 6GB
DDR3
ATI 56501GB
ممکنه چون کارت گرافیکم ati اینطوریه؟!!
من آخرین ورژن hp simplepass رو از لینک زیر دانلود کردم و نصب کردم اما یعد نصب ارور میده و اجرا نمیشه.
این ارور رو میده : Program operation error. if problem persists, re-install software
دوباره هم نصب کردم فایده ای نداشت
نسخه ای از این برنامه که روی خود لپتاپ هست اجرا میشه اما این نسخه جدید اجرا نمیشه و لپتاپ هم 6190se هست
مشکل از کجاست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)